Στις 11/1/20 οι συνθήκες ενεργοποίησης για την Εποχή του Υδροχόου

Στις 11/1/20 οι συνθήκες ενεργοποίησης για την Εποχή του Υδροχόου

Η αστρολογική διαμόρφωση στις 11 Ιανουαρίου του 2020, θα δημιουργήσει τις συνθήκες, ώστε να ενεργοποιηθεί η διαδικασία που θα μας οδηγήσει στην Εποχή του Υδροχόου, σε συνδυασμό με παγκόσμιο διαλογισμό. Έχει, λοιπόν, ενδιαφέρον να δούμε τις αστρικές, αστρολογικές και λοιπές διαμορφώσεις.

Είναι καιρός να αναλάβουμε δράση ξανά. Όλοι συμφωνούμε ότι η διαδικασία της απελευθέρωσης του πλανήτη παίρνει πολύ χρόνο. Εδώ έχουμε την ευκαιρία με ένα μαζικό διαλογισμό, να επιταχύνουμε συλλογικά τη διαδικασία. Η αστρολογική διαμόρφωση στις 11 Ιανουαρίου του 2020 θα δημιουργήσει τις συνθήκες, ώστε να ενεργοποιηθεί η διαδικασία που θα μας οδηγήσει στην Εποχή του Υδροχόου.

Οι επιστημονικές μελέτες επιβεβαίωσαν τις θετικές επιδράσεις των μαζικών διαλογισμών στην ανθρώπινη κοινωνία, έτσι ώστε ο καθένας από εσάς που θα συμμετάσχει, μπορεί να βοηθήσει στην προσέγγιση της Εποχής του Υδροχόου.

Αυτό θα βοηθήσει τις Φωτεινές Δυνάμεις να γειώσουν την ενέργεια του Φωτός στην επιφάνεια του πλανήτη, ώστε να ενεργοποιηθεί η διαδικασία. Ο αριθμός των ανθρώπων που θα συμμετάσχουν θα είναι ο μοναδικός παράγοντας για την επιτάχυνση της διαδικασίας.

Μπορούμε να φτάσουμε στην κρίσιμη μάζα των 144.000 ανθρώπων που χρειάζονται για την ενεργοποίηση. Αυτό θα δημιουργήσει μια μαζική αλυσιδωτή αντίδραση σε όλο τον κόσμο.

Θα υπάρξουν πολλές αστρολογικές διαμορφώσεις από τις 10 έως 12 Ιανουαρίου του 2020 . Αυτό θα είναι και το πιο ισχυρό αστρολογικό γεγονός, από την έκλειψη του Μεγαλόσταυρου στις 11 Αυγούστου 1999.

Κατ ‘αρχάς, θα υπάρξει μια έκλειψη του Σκιόφωτος της Σελήνης στις 10 Ιανουαρίου, δημιουργώντας ένα πολύ τεταμένο και άκαμπτο ενεργειακό πρότυπο.

Στη συνέχεια, στις 11 Ιανουαρίου, ο Ουρανός και η Έρις θα γίνουν ένα. Αυτό θα απελευθερώσει πολλή πεπαλαιωμένη ενέργεια πλανητικού kundalini. Η 11η Ιανουαρίου θα είναι ένα πολύ ισχυρό ημερήσιο χρονοδιάγραμμα, διότι κατά τις τελευταίες δεκαετίες έλαβαν χώραν σε αντίστοιχες ημερομηνίες τέσσερα ισχυρά γεγονότα που άλλαξαν τη μοίρα αυτού του πλανήτη. Δύο από αυτά που μπορώ να αναφέρω, είναι το άνοιγμα της Αστρικής Πύλης κατά την ώρα 11:11 στις 11 Ιανουαρίου του 1992 και η εισβολή των Αρχόντων στις 11 Ιανουαρίου του 1996.

Στη συνέχεια, στις 12 Ιανουαρίου, θα έχουμε ένα εξαιρετικά ισχυρό Κρόνο, ο οποίος σε συνδυασμό με τον Πλούτωνα θα διαρρήξουν το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Δεν θα πρόκειται απλώς για έναν συνηθισμένο συνδυασμό Κρόνου / Πλούτωνα, αλλά για έναν συνδυασμό Ήλιου – Ερμή – Δήμητρας – Κρόνου – Πλούτωνα, με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στους νότιους κόμβους τους, οι οποίοι θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τον συνδυασμό.

Αυτή η διαμόρφωση θα είναι η καρφίτσα που θα σκάσει τη φούσκα του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος, που βασίζεται στο χρέος. Μετά την διαδικασία αυτή, θα υπάρξουν πολλές αστρολογικές διαμορφώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, που θα οδηγήσουν την κοινωνία μας επίσημα στην Εποχή του Υδροχόου (Ημέρα έναρξης Υδροχόου η ημέρα του Χειμερινού Ηλιοστασίου στις 21 Δεκεμβρίου 2020).

Το έτος 2020 θα είναι ένα έτος τριπλού συνδυασμού Δία – Κρόνου – Πλούτωνα, που συμβαίνει περίπου κάθε 700 χρόνια. Η τελευταία φορά που συνέβη ήταν όταν οι Templars δημιούργησαν το τραπεζικό τους δίκτυο.

Το έτος αυτό θα σημειωθεί επίσης με την έναρξη 13 νέων συνοδικών κύκλων, ενώ ο μέσος όρος είναι μόνο ένας τέτοιος κύκλος ανά έτος.

Ο διαλογισμός θα αρχίσει στις 10:11 μ.μ. PST στις 11 Ιανουαρίου από το Λος Άντζελες. Αυτό ισοδυναμεί με την ώρα 08:11 πμ GMT της επομένης ημέρας σε Αθήνα και Λευκωσία

Μπορείτε να ελέγξετε την ώρα του διαλογισμού για τη ζώνη της ώρας σας εδώ: timeanddate.com

Ο προτεινόμενος χρόνος για τον διαλογισμό είναι 20 λεπτά.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ: 2012portal

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 – Nicos Kastanias

loading...