Υπάρχει τεχνολογία για τηλεμεταφορά ανθρώπων από τη Γη οπουδήποτε, φαίνεται να υποδηλώνει ο στρατηγός S. Kwast της USAF

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο στρατηγός Steven L. Kwast, πρόσφατα συνταξιούχος από την αμερικανική Πολεμική Αεροπορία πραγματοποίησε μια συνάντηση τον Νοέμβριο του 2019 που φαίνεται να σηματοδοτεί περαιτέρω ότι το διάστημα θα είναι το επόμενο μεγάλο πεδίο μάχης.

Η διάσκεψη του Steven Kwast, που πραγματοποιήθηκε στο διάσημο College Hillsdale, περιελάμβανε σχόλια που υποδηλώνουν έντονα την πιθανότητα ότι ο αμερικανικός στρατός, καθώς και οι εταίροι του στον κλάδο, ενδέχεται να έχουν ήδη αναπτύξει τεχνολογίες επόμενης γενιάς που έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν δραστικά το πεδίο της αεροδιαστημικής και τον ανθρώπινο πολιτισμό, για πάντα, όπως αναφέρθηκε επίσης από το περιοδικό The Drive σε ένα εκτενές άρθρο σχετικά με την προηγμένη τεχνολογία διαστήματος.

Μεταξύ του χρονικού διαστήματος 11:55 και 12:10 λεπτών από το βίντεο που ακολουθεί παρακάτω, ο Kwast ισχυρίζεται κάπως περίεργα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες διαθέτουν σήμερα επαναστατικές τεχνολογίες που θα μπορούσαν να καταστήσουν τις τρέχουσες δυνατότητες αεροδιαστημικής ως απαρχαιωμένες:

“Η τεχνολογία βρίσκεται σήμερα σε τεχνικούς πάγκους. Αλλά οι περισσότεροι Αμερικανοί και τα περισσότερα μέλη του Κογκρέσου δεν είχαν χρόνο να εξετάσουν πραγματικά τι συμβαίνει εδώ. Ωστόσο, είχα επωφεληθεί από 33 χρόνια μελέτης και φιλίας με αυτούς τους επιστήμονες. Αυτή η τεχνολογία αιχμής μπορεί να κατασκευαστεί σήμερα με τεχνολογικό σύστημα που δεν είναι πολύ εξελιγμένο, κατάλληλο για μεταφορά οποιουδήποτε ανθρώπου από οπουδήποτε στον πλανήτη Γη, σε οποιοδήποτε άλλο μέρος σε λιγότερο από μία ώρα.”

Έτσι ο στρατηγός Kwast, στην ομιλία του στο Hillsdale College, δήλωσε εμμέσως πλην σαφώς ότι η τεχνολογία STARGATE υπάρχει πραγματικά. Μήπως υπάρχει κάποια σκόπιμη παρερμηνεία στα λόγια του;

Ο Δρ. Dan Burisch, πρώην υπάλληλος των μυστικών στρατιωτικών δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος εργάστηκε επίσης άμεσα υπό τις εντολές του Majestic 12, σε μία από τις σημαντικότερες δηλώσεις του είχε αναφερθεί σχετικά με τις Πύλες “Stargate” ή Διαστατικές Πύλες.

Πρόκειται για συσκευές που κατασκευάζονται και στη Γη, αλλά με τεχνολογία εξωγήινης προέλευσης. Σύμφωνα με τον Δρ. Burisch, πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο κατασκευής των Πυλών και των Πύργων βρίσκονται σε πινακίδες του Σουμέριων και χρησιμοποιήθηκαν για την επικοινωνία με άλλους εξωπλανητικούς πολιτισμούς.

Μέσω αυτής της τεχνολογίας Stargate, κάθε άνθρωπος μπορεί να έχει πρόσβαση σε μια σκουληκότρυπα και να τηλεμεταφερθεί από τη Γη οπουδήποτε αλλού, ακόμη και στο διάστημα, στη Σελήνη ή στον Άρη.

Ο Δρ. Burisch περιγράφει μια Stargate που βρίσκεται στην Περιοχή 51 λέγοντας ότι δίπλα σε αυτή την τεράστια συσκευή υπήρχε μια πλατφόρμα που επέτρεπε στο αντικείμενο να ριχτεί μέσα στην σκουληκότρυπα για να ταξιδέψει σε άλλα αστέρια, μεταφέροντας ανθρώπους ή υλικά από το ένα μέρος στο άλλο, αμέσως.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Άραγε, όλα αυτά που ακούγονται σαν βγαλμένα από ταινία επιστημονικής φαντασίας, μπορεί να είναι αληθινά; Όπως και να έχει, βρίσκουμε ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον στο παρακάτω βίντεο:

Steven Kwast | The Urgent Need for a U.S. Space Force

diadrastika / Image by Gerd Altmann from Pixabay