Το αντικείμενο που φωτογράφισε το διαστημικό λεωφορείο Atlantis και δηλώθηκε επίσημα ως δορυφόρος, αλλά ερευνητής ισχυρίζεται ότι είναι ΑΤΙΑ (video)

Το αντικείμενο που φωτογράφισε το διαστημικό λεωφορείο Atlantis και δηλώθηκε επίσημα ως δορυφόρος, αλλά ερευνητής ισχυρίζεται ότι είναι ΑΤΙΑ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο ερευνητής των UFO, Scott C. Waring, έχει βρει αυτό που πιστεύει ότι είναι ένα UFO που περνάει σε μικρή απόσταση από το διαστημικό λεωφορείο Atlantis ενώ βρισκόταν στην τροχιά της Γης.

Η φωτογραφία, που ελήφθη στις 27 Νοεμβρίου 1985, προσδιορίζει το αντικείμενο ως δορυφόρο, αλλά σύμφωνα με τον Βρετανό ερευνητή Waring δεν θα μπορούσε να ήταν δορυφόρος ή κάποια άλλη κατασκευή από τη Γη.

Βρήκα άλλο ένα UFO σε αυτό το αρχείο, συμπεριλαμβανομένων των δορυφόρων Black Knight που έγιναν viral το 2011 και είναι γνωστό από όλους τους ερευνητές UFO στον κόσμο. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι αυτό είναι επίσης ένα UFO που έχει χαρακτηριστεί εσφαλμένα ως δορυφόρος, λέει ο Scott στην ιστοσελίδα του ET Database.

Όλοι έχουμε ακούσει ότι το Shuttle Atlantis ακολουθήθηκε από πολλά UFOs … Εννοώ ότι το είχαν στον κόσμο του CNN για 48 ώρες και είπαν ότι η προσγείωση του λεωφορείου καθυστέρησε μέχρι να φύγουν τα UFOs και ήταν σαφές ότι η καθυστέρηση στην προσγείωση ήταν μόνο για λόγους ασφαλείας. Λοιπόν, φαίνεται ότι ένα από αυτά τα UFOs συνελήφθη φωτογραφικά από αστροναύτες και ήταν πολύ κοντά στο λεωφορείο, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που βρίσκονται στην ιστοσελίδα της NASA, υποστηρίζει ο Waring.

Προφανώς άλλοι ουφολόγοι έχουν επίσης αρχίσει να ψάχνουν για πιθανές εναλλακτικές εικόνες, οι οποίες θα δείχνουν προσεγγίσεις μεταξύ του Atlantis με δορυφόρους ή διαστημικό φορτίο, αλλά τίποτα δεν έχει βρεθεί.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι το διαστημικό λεωφορείο Atlantis πραγματοποίησε 33 αποστολές πριν από τη απόσυρσή του το 2011 μαζί με τον υπόλοιπο στόλο των αμερικανικών λεωφορείων και τον αστροναύτη Leland Melvin, ο οποίος ήταν επί του Atlantis και μίλησε για μια συνάντηση με ένα “οργανικό, αλλόκοτο αντικείμενο” κατά τη διάρκεια μιας από τις πολλές αποστολές διαστημικής αποστολής Atlantis 24 ημερών.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την γνήσια φωτογραφία της NASA με Photo ID: STS61B-33-12, καθώς και το βίντεο του Scott C. Waring για περισσότερες πληροφορίες:

UFO Passes Below Space Shuttle Atlantis, photos, UFO Sighting News.

diadrastika.com