Περιοχή 51: Εργαζόμενος είδε εξωγήινη μηχανή που ήταν έτη φωτός πέρα ​​από οτιδήποτε γνωρίζουμε στη γη, όπως ισχυρίζεται

Περιοχή 51: Εργαζόμενος είδε εξωγήινη μηχανή που ήταν έτη φωτός πέρα ​​από οτιδήποτε γνωρίζουμε στη γη, όπως ισχυρίζεται

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η τεχνολογία που υπάρχει στην Γη είναι μία σταγόνα στον ωκεανό μπροστά σε εκείνη που διαθέτουν οι εξωγήινοι. και φαίνεται να αγγίζουν όχι μόνο την σύγχρονη επιστημονική φαντασία, αλλά πολλές φορές και διάφορες περιγραφές που έρχονται μέσα από τον Όμηρο και άλλες παραδόσεις.

Άραγε, πόσο πιθανό είναι να υπάρχει τέτοιου είδους τεχνολογία στην πραγματικότητα και, μάλιστα, να μελετάται σε μυστικά εργαστήρια και προγράμματα στην Γη;

Ο David T Adair, μοιράζεται μαζί μας μία εντυπωσιακή όσο και εκπληκτική ιστορία ιστορία που ισχυρίζεται ότι είναι και αληθινή. Όταν ήταν έφηβος δημιούργησε μια μηχανή πυραύλων. Κατά την δοκιμή αυτή πέταξε από το White Sands Missile Testing Grounds, μόνο που έτυχε να εκτραπεί προς την Groom Lake της Νεβάδα.

Κατά την άφιξή του στην Περιοχή 51, τον παρέλαβαν στα υπόγεια για να αξιολογήσει μια παρόμοια μηχανή, μόνο που ήταν εξωγήινης τεχνολογίας στην κατασκευή και στο μέγεθος.

Η τεχνολογία αυτού σε αυτό τον εξωγήινο κινητήρα ήταν έτη φωτός πέρα ​​από οτιδήποτε γνωρίζουμε στη Γη, όπως ισχυρίζεται. Ήταν τόσο εξειδικευμένος και εξελιγμένος που ήταν σε θέση να αποκρίνεται στις σκέψεις και τα συναισθήματα των πιλότων αλλά και ολόκληρου του πληρώματός του.

Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες που παρουσιάζει ο David T Adair, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του:

Area 51 Worker Saw Alien Engine That Was Light Years Beyond Anything on Earth

https://youtu.be/N89HpYLJTUw

diadrastika.com

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.