Από τρένο καταγράφεται φωτεινή μπάλα ενέργειας, σύννεφα τύπου ιπτάμενου δίσκου, και άλλα παράξενα

Από τρένο καταγράφεται φωτεινή μπάλα ενέργειας, σύννεφα τύπου ιπτάμενου δίσκου, και άλλα παράξενα

Ο κόσμος μας σίγουρα είναι γεμάτος μυστήρια που ακόμα προσπαθούμε να αποκωδικοποιήσουμε. Εκτός από τους σκεπτικιστές που έχουν έτοιμη μια αρνητική απάντηση για όλα, οι υπόλοιποι απλά αναρωτιόμαστε τι θα μπορούσε να συμβαίνει πραγματικά.

Στο βίντεο που θα δείτε στη συνέχεια παρακάτω, ξεκινάει με έναν οδηγό ενός τρένου που καταγράφει ένα μία παράξενη σφαίρα ενέργειας, όπως φαίνεται να είναι μία μπάλα φωτός, στον αέρα. Το συμβάν καταγράφηκε στην Ρωσία στις 19η Ιανουαρίου.

Πολλοί ισχυρίστηκαν ότι θα μπορούσε να είναι ο Νιμπίρου, ένα Orb, μία σταγόνα, μία αντανάκλαση, ένα εξωγήινο σκάφος και πολλά.

Ένας άλλος επιβάτης τρένου στο Λας Βέγκας, καταγράφει μερικά παράξενα σύννεφα το ένα εκ των οποίων μοιάζει εκπληκτικά με ιπτάμενο δίσκο, που απλά καλύπτεται από σύννεφο για να μην δούμε την πραγματική του ταυτότητα. Οι μετεωρολόγοι τα ονομάζουν φακοειδή σύννεφα και υποστηρίζουν πως καμία σχέση δεν έχουν με UFOs.

Το πρώτο βίντεο είναι γεμάτο με παράξενες καταγραφές όπως την απίστευτη θέαση ενός μετεωρίτη που διεισδύει στην ατμόσφαιρα της Γης, την απεικόνιση ενός εκπληκτικού UFO που φαίνεται πολύ καλή για να είναι αλήθεια, σύμφωνα με επικριτές, καθώς δείχνει με λεπτομέρειες τα περιστρεφόμενα φώτα του σε ένα κοντινό πλάνο – και πολλά άλλα που είναι ενδιαφέροντα να τα δείτε:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Train driver films a red glowing sphere over railway tracks, Russia, Jan 19 (Disclose Screen)

UFO shaped clouds

diadrastika.com

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

loading...