Η φυσική μέθοδος που απαλλάσσει από τους πόνους του ισχιακού νεύρου

Η φυσική μέθοδος που σταδιακά απαλλάσσει από τους πόνους του ισχιακού νεύρου

Το ισχιακό νεύρο είναι το μακρύτερο νεύρο του ανθρώπινου σώματος.  Όταν υπάρχει φλεγμονή ο πόνος γίνεται δυσβάσταχτος και η κίνηση είναι περιορισμένη.

Εκτός από τον πόνο,  μπορούν να εμφανιστούν και άλλα συμπτώματα, όπως για παράδειγμα , δυσκολία ώστε κάποιος να καθίσει, αίσθηση ” βαριών” ποδιών και τσούξιμο, κλπ

Ο πόνος των σχιακών νεύρων είναι εξαιρετικά δυσάρεστος και μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την ποιότητα ζωής των ανθρώπων που πάσχουν από αυτό το πρόβλημα.

Αν είστε ένας από εκείνους που πάσχουν από πόνους στα ισχιακά νεύρα, καταλαβαίνετε για τι πράγμα μιλάμε. Αλλά τα καλά νέα είναι ότι τελικά υπάρχει λύση για αυτό το πρόβλημα!

Σε αυτό το άρθρο, πρόκειται να σας δείξουμε αυτό τον απλό τρόπο ! Που μπορεί να λύσει το πρόβλημά σας σε μόλις 10 λεπτά .Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες για το πώς να  κάνετε αυτή τη μέθοδο :

Αυτή η θεραπεία θα πρέπει να γίνεται το βράδυ, πριν τον ύπνο.

– Βάλτε περίπου 10 λίτρα νερού σε μια λεκάνη.
– Το νερό θα πρέπει να είναι στην υψηλότερη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξουν τα πόδια.

– Στη συνέχεια, προσθέστε μια χούφτα αλάτι και μισό λίτρο μηλόξυδο.
– Ανακινήστε αυτό το μείγμα καλά.

– Βάλτε τα πόδια σας στη λεκάνη και νκρατήστε τα εκεί μέχρι να κρυώσει το νερό.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

– Κατά την αφαίρεση των ποδιών σας από το νερό, ξεπλύνετε και τυλίξτε τα πόδια σας σε μια στεγνή πετσέτα και να πηγαίνετε κατευθείαν στο κρεβάτι για ύπνο.

-Κρατήστε τα πόδια σας ζεστά. Ως εκ τούτου, συνιστάται να κοιμηθείτε με μια πετσέτα, ένα σεντόνι ή με μια κουβέρτα τυλιγμένα σε αυτά για να είναι πολύ ζεστά.

Την επόμενη ημέρα, σηκωθείτε από το κρεβάτι με παντόφλες και μην περπατάτε χωρίς αυτές. Μέχρι να κάνετε ένα ντους να μην είστε ξυπόλητοι.

Ο πόνος σου θα αρχίζει να υποχωρεί ήδη από την πρώτη θεραπεία! Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία κάθε έξι μήνες ή όταν νιώθετε και πάλι πόνο, και πιστέψτε με θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα, σύμφωνα με όσα διαβάσαμε στο daddy-cool.gr

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

loading...