Ιπτάμενες μηχανές στην αρχαιότητα. Πραγματικότητα ή παρερμηνευμένες ιστορίες;

Ιπτάμενες μηχανές στην αρχαιότητα. Πραγματικότητα ή παρερμηνευμένες ιστορίες;

Ο ανθρώπινος νους εγείρεται από μυστήρια, μύθους του παρελθόντος και εξωπραγματικά σενάρια επιστημονικής φαντασίας.  Ένα από αυτά είναι και η ύπαρξη ή η γνώση των αρχαίων ανθρώπων για εξωγήινους πολιτισμούς.

Είναι όμως όλα απλά παραμύθια η απλώς παρερμηνευμένες ιστορίες; Αυτό θα εξετάσουμε σήμερα. Ο όρος “αρχαίοι αστροναύτες” γενικά αναφέρεται στους Εξωγήινους που ήρθαν στη Γη και ήταν με κάποιο τρόπο υπεύθυνοι για τη σπορά της ανθρώπινης φυλής.

Υπάρχουν αναφορές σε αυτές τις οντότητες στη Βίβλο, στην αρχαία τέχνη και άλλα κείμενα.

Συνδέονται όλοι με τους μύθους για τη δημιουργία που βρίσκονται σε όλους τους αρχαίους πολιτισμούς. Δεδομένου ότι ψάχνουμε για να βρούμε την αλήθεια πίσω από την μυθολογία, η οποία δημιούργησε την ανθρώπινη φυλή – ή απλώς ένα βιογενετικό πείραμα – εμείς κοιτάζουμε σε εκείνους που ήλθαν από τα αστέρια – αρχαίοι αστροναύτες – Θεοί Δημιουργοί – για τις απαντήσεις μας.

Οι περισσότεροι από μας θα ήθελαν να βρουν τα στοιχεία των αρχαίων αστροναυτών – από τους φιλικούς εξωγήινους που θα μπορούσαν να μας διαφωτίσουν στην αληθινή προϊστορία της Δημιουργία μας.

Σε όλη την ιστορία του ανθρώπινου δράματος – βρίσκουμε όλα εκείνα τα είδη των στοιχείων που μας κάνουν να σκεφτούμε, να θεωρούμε, και να αναζητούμε τη μεγαλύτερη αλήθεια. Είναι όλοι ακριβώς οι μύθοι και οι θεωρίες…

Οι θεωρίες για την Ατλαντίδα συνδέονται συχνά με τις αναγνωρίσεις των αρχαίων αστροναυτών και με τα Ατλαντικά διαστημικά σκάφη. Στην Κίνα βρίσκουμε τις θεωρίες για μια εξωγήινη φυλή αποκαλούμενη Ντροπα που έφυγε πίσω στα αστέρια με ιπταμένους δίσκους.

Παρακολουθήστε το βίντεο από το ελληνικό κανάλι Lab of Datum του YouTube για να έχετε όλες τις πληροφορίες:

Υπήρχαν Ιπτάμενες Μηχανές Στην Αρχαιότητα;

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.