Οι πρώτες ενδείξεις για το Στοιχείο 115, ως προωθητικό μέσο των ΑΤΙΑ, σύμφωνα με ισχυρισμούς

Οι πρώτες ενδείξεις για το Στοιχείο 115

Ο Bob Lazar λέει ότι πρωτοεμφανίστηκε για να εργαστεί σε στρατιωτική εγκατάσταση που ονομάζεται S-4 (Sector Four) από τον Edward Teller.

Τα καθήκοντά τους αποτελούνταν από την επιστημονική έρευνα σχετικά με το σύστημα πρόωσης ενός από τους ιπτάμενους δίσκους που ανακτήθηκαν από το στρατό, ως γενικό μέρος του τρέχοντος σχεδίου αντίστροφης μηχανικής από την κυβέρνηση.

Από τις πρώτες παρατηρήσεις του Lazar στο S-4, σκέφτηκε ότι οι ιπτάμενοι δίσκοι ήταν μυστικά ανθρωπογενή αεροπλάνα, οι δοκιμαστικές πτήσεις των οποίων έπρεπε να είναι υπεύθυνα για πολλές αναφορές UFO.

Σταδιακά, και λόγω των πολλαπλών εγγράφων που είχε διαβάσει προσεκτικά, και εξαιτίας όλων που είχε δείξει στο S-4, ο Lazar κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι δίσκοι ήταν εξωγήινης προέλευσης.

Σύμφωνα με τον Lazar, συμμετείχε σε αρκετές συναντήσεις στις οποίες η κυβέρνηση αναγνώρισε την ιστορική συμμετοχή των εξωγήινων πολιτισμών με τον πλανήτη Γη, εκτεινόμενη τουλάχιστον 10 000 χρόνια πίσω.

Ο Lazar ισχυρίζεται ότι τα εξωγήινα όντα Grays προέρχονται από το δυαδικό σύστημα αστέρων Zeta Reticuli.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990, τα λόγια του Λαζάρ κέρδισαν μεγάλο ενδιαφέρον για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και έγιναν ένα σημαντικό μαρτυρικό επιχείρημα για να θεωρηθεί ότι η αμερικανική κυβέρνηση κρύβει εξωγήινη τεχνολογία.

Δείτε τα υπόλοιπα στο βίντεο που ακολουθεί από τα ελληνικό κανάλι Lab of Datum του YouTube:

Οι Πρώτες Ενδείξεις Για Το Στοιχείο 115

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.