Πύρινο δαιμονικό πρόσωπο εμφανίστηκε στην Αυστραλία

Πύρινο δαιμονικό πρόσωπο εμφανίστηκε στην Αυστραλία

5 Ιανουάριος 2020

Το γύρο του Διαδικτύου και των social media κάνει φωτογραφία από τις ολέθριες πυρκαγιές στην Αυστραλία, με τις φλόγες σε συγκεκριμένο σημείο του ουρανού να σχηματίζουν ένα δαιμονικό πρόσωπο!

Μάλιστα, η Τερέζα δεν είναι η μοναδική που αναρωτιέται αν είδε το πρόσωπο του διαβόλου στον πύρινο ουρανό. Και ο κτηνοτρόφος, Κρεγκ Κάλβερτ, που πέρασε 13 ώρες να μάχεται τη φωτιά μαζί με τον πατέρα του, προκειμένου να σώσουν το σπίτι τους στην περιοχή της Βιρτζίνια, φέρεται επίσης να είδε τον δαίμονα στη φωτογραφία, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο 7News.

«Δεν ασχολούμαι με τα μεταφυσικά», είπε προσπαθώντας να δικαιολογήσει τη σκέψη του, «αλλά υπάρχει ένα μεγάλο δαιμονικό πρόσωπο ακριβώς μέσα στη φωτιά», είπε ο κτηνοτρόφος.

Μετά από 500.000.000 είδη πτηνών και ζώων που εκτιμάται ότι έχουν αφανιστεί, έπειτα από 1200 καμμένα σπίτια και 14 εκατ. εκτάρια γης, οι αρχές της Αυστραλίας ζήτησαν μαζικές εκκενώσεις περίπου 100.000 ανθρώπων στη Βικτόρια και τη Νέα Νότια Ουαλία, υπό το φόβο ότι οι πυρκαγιές θα βγουν εκτός ελέγχου σήμερα και αύριο, σύμφωνα με το newsbreak.gr

Australia fires form terrifying ‘devil face’ as death toll rises to 20

loading...