Σχήμα UFO που δεν έχει θεαθεί ποτέ ξανά, καταγράφηκε στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό σε ζωντανή μετάδοση (video)

Σχήμα UFO που δεν έχει θεαθεί ποτέ ξανά, καταγράφηκε στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό σε ζωντανή μετάδοση

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS), παρατηρήθηκε η παρουσία ενός περίεργου αντικειμένου σε ένα πολύ παράξενο σχήμα που έως τώρα δεν είχε θεαθεί ξανά, όπως ισχυρίζονται όσοι το μελέτησαν.

Η διάρκεια του διαστημικού περιπάτου των αστροναυτών, διάρκεσε περίπου 8 ώρες από τις οποίες στο βίντεο μπορείτε να δείτε τα άγνωστο αντικείμενο για περίπου 15 δευτερόλεπτα. Ίσως οι αστροναύτες να μην το αντιλήφθηκαν, όμως είναι εκεί και καταγράφηκε.

Ενδεχομένως αντιμετωπίζουμε μία από τις πιο πειστικές ενδείξεις για την παρουσία του φαινομένου των UFO στο διάστημα και ίσως αυτό είναι ένα από τα στοιχεία με μεγαλύτερο βάρος που μπορεί να βρεθεί σε ένα επίσημο βίντεο.

Καθώς η NASA, τα τελευταία χρόνια, πραγματοποιεί τη ζωντανή εκπομπή ορισμένων δραστηριοτήτων αστροναυτών, είναι αρκετά εύκολο να καταγραφούν από οποιονδήποτε διάφορες ανωμαλίες και να εξεταστούν, ξεκινώντας ωστόσο παράξενες θεωρίες.

Το άγνωστο αντικείμενο που θυμίζει καρφί έναν τύπο μέδουσας, είναι πιθανό να ταξίδευε σε μία απροσδιόριστη απόσταση από το σταθμό, λαμβάνοντας υπόψιν μας πως η μετάδοση ήταν πολύ χαμηλής ποιότητας.

Μία πιθανή εκδοχή που έχει δοθεί μέχρι στιγμή είναι πως το επίμαχο αντικείμενο θα μπορούσε να αντανακλά ένα καλώδιο ή κάτι άλλο από τον ΔΔΣ, αλλά ο τρόπος με τον οποίο μετακινείται μακριά διαλύει, αυτή την υπόθεση, σύμφωνα με ερευνητές.

Παρακολουθήστε το στο βίντεο που ακολουθεί:

Misterioso OVNI Pasa Cerca de la ISS

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

diadrastika.com