Οι

Οι “σκοτεινές” προφητείες της Baba Vanga για το 2020

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Σύμφωνα με αυτούς που μελετούν τις προβλέψεις του μέλλοντος, το 2020 θα μπορούσε να είναι ένα έτος που υπόσχεται πολλά ενδιαφέροντα γεγονότα. Αλλά το συγκεκριμένο μέλλον, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Baba Vanga, δεν θα είναι το καλύτερο.

Η Vangelia Pandeva Dimitrova γεννήθηκε το 1911 και πέθανε το 1996 και είναι περισσότερη γνωστή ως Baba Vanga ή ο θηλυκός Νοστράδαμος των Βαλκανίων.

Έγινε διάσημη με τις προφητείες της σχετικά με πολλά γεγονότα του εικοστού αιώνα, όπως η διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης και η καταστροφή των δίδυμων πύργων, σύμφωνα με τους υποστηρικτές και τους ερμηνευτές της.

Υποστηρίζεται, επίσης, ότι παράλληλα ήταν και μία θεραπεύτρια η οποία βοήθησε εκατοντάδες ανθρώπους με την υγεία τους.

Όσοι μελετούν τις υποτιθέμενες προβλέψεις της ισχυρίζονται ότι γύρω στο 70% των προφητειών της είναι περισσότερο από ακριβείς. αν και δεν έπεσε μέσα στο υπόλοιπο 30% των όσων πρόβλεψε, όπως για παράδειγμα όταν προέβλεψε σωστά ότι ο 44ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών θα ήταν Αφρο-Αμερικανός, αλλά αστόχησε στο ότι ισχυρίστηκε ότι θα ήταν και ο «τελευταίος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών».

Αρκετά από αυτά που κυκλοφορούν για τις προβλέψεις της Baba Vanga βασίζονται και σε βιβλίο που δημοσιεύτηκε το 2010 με τίτλο “Weiser Field Guide To The Paranormal”, όπου αναφέρεται ότι ο Vanga προέβλεψε, ανάμεσα σε άλλα, τα εξής:

Την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, την καταστροφή του Τσερνομπίλ, την σωστή ημερομηνία θανάτου του Στάλιν, την βύθιση του ρωσικού υποβρυχίου Kursk, τις επιθέσεις στις 11 Σεπτεμβρίου, τη νίκη του Topalov στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκακιού και τις εντάσεις με Βόρεια Κορέα.

Οι “σκοτεινές” προφητείες της Baba Vanga για το 2020

Όσοι έχουν ερμηνεύσει τις προφητείες της, υποστηρίζουν ότι το Πακιστάν, η Κίνα, η Ιαπωνία και η Αλάσκα θα επηρεαστούν από ένα μεγάλο κύμα, ενδεχομένως τσουνάμι, το 2020.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ένας φονικός σεισμός μεγέθους 7.5 θα πλήξει την Ασία οπότε και αναμένονται, δυστυχώς, πολλά ανθρώπινα θύματα. Ορισμένοι πιστεύουν ότι ο θηλυκός Νοστράδαμος προβλέπει επίσης πώς η Ρωσία θα πληγεί από έναν αστεροειδή το 2020.

Επιπλέον, μετά την έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, η συνέχεια θα επηρεαστεί από μια τεράστια οικονομική κρίση.

Υπάρχει ο ισχυρισμός ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν θα βρεθεί σε κίνδυνο, καθώς κάποιος από το προσωπικό ασφαλείας του θα προσπαθήσει να τον “απομακρύνει”.

Αλλά ο Ρώσος πρόεδρος μπορεί να μην είναι ο μόνος που αντιμετωπίζει προβλήματα το 2020. Σύμφωνα με τις ερμηνείες των προφητειών για το μέλλον της Baba Vanga, ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Donald Trump, θα μπορούσε να πέσει σε μια μακρά ή βραχεία ασθένεια.

Σε μια από τις προφητείες της, η οποία έχει δεχτεί πολλές ερμηνείες, καθιστά σαφές ότι μέχρι το 2020, ένα ισχυρό και έντονο φως θα πέσει από τους ουρανούς. Τι μπορεί να είναι αυτό;

Μία πρώτη ερμηνεία, ίσως, αφορά ένα κοσμικό γεγονός που, μάλλον, δεν θα είναι πολύ ευνοϊκό για την ανθρωπότητα. Και δεύτερον, θα μπορούσαμε να συναντήσουμε την άφιξη ενός εξωγήινου διαστημικού οχήματος.

Νεότερες ισχυρισμοί και εικασίες, μέσα από τους πρώτους μήνες του 2020, προτείνουν ότι το “μεγάλο κύμα” ή το “έντονο φως που θα πέσει από τον ουρανό”, αφορούν πλήγματα για την ανθρωπότητα οπότε, ίσως, θα μπορούσαν να σχετίζονται με τον νέο ιό.

Άραγε, σε τι ποσοστό μπορεί να έχει πέσει μέσα η Βουλγάρα προφήτισσα Baba Vanga;

diadrastika.com