Συνεχίστε να εκπέμπετε το Φως

Συνεχίστε να εκπέμπετε το Φως

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Αγαπημένοι, έρχομαι πάνω στα φτερά της αγάπης! Οι τρέχουσες ενέργειες που κατακλύζουν κάθε γωνιά αυτού του πλανήτη προκαλούν μια επανάσταση αγάπης μέσα στις καρδιές, τα μυαλά και τις ψυχές όλων των κατοίκων του.

Το αίσθημα της ειρήνης και της καλή θέλησης διαπερνά κάθε συνάντηση που λαμβάνει χώρα μεταξύ των ανθρώπων, μεταξύ των ανθρώπων και των ζώων, μεταξύ των ανθρώπων και της φύσης, ανάμεσα στους ανθρώπους και τα στοιχειακά… οι διαχωριστικές γραμμές μεταξύ τους λιώνουν και η πλήρης έννοια του «είμαστε όλοι Ένα» ανεβαίνει σε υψηλότερη συνείδηση, παίρνοντας την Γη και όλους τους κατοίκους μαζί της.

Εκείνοι από εμάς από τις υψηλότερες διαστάσεις και εκείνοι από εμάς που κατοικούν σε ένα ανθρώπινο σώμα γνωστοί ως «πλήρωμα εδάφους» είναι χαρούμενοι σε αυτό το βαρυσήμαντο συμβάν. Τέλος, τα μέρη του Θεϊκού Σχεδίου με στόχο να φέρουν κίνηση μπροστά μπαίνουν στην θέση τους!

Συνεχίστε, Αγαπητοί μου, να εκπέμπετε το Φως οπουδήποτε πηγαίνετε, οπουδήποτε περιπλανιέστε, διότι αυτός είναι ο δικός σας δρόμος, αυτό είναι το μονοπάτι της υπηρεσίας που έχετε επιλέξει, να ΕΙΣΤΕ το Φως, προκειμένου να ανάψετε το ίδιο Φως μέσα στις καρδιές, τα μυαλά και στις ψυχές πάνω στον πλανήτη. Πώς ξέρετε ότι συμβαίνει αυτό; – από το αίσθημα ότι πετάει η καρδιά που έχουν εκείνοι που συναντάτε, και η ανταπόδοση αυτής της ενέργειας επέστρεψε σ’ εσάς! Το να είστε χαρούμενοι και αμέριμνοι γεμίζει το κενό που θα μπορούσε να υπήρχε πριν και οι άνθρωποι είναι ανυψωμένοι, εμπνευσμένοι και δυναμωμένοι να διαδώσουν αυτή την ενέργεια μέσα στην δική τους σφαίρα επιρροής. Να πώς συμβαίνει η επανάσταση και η εξέλιξη! Δεν έχετε παρά να είστε ενήμεροι και αφυπνισμένοι σ’ αυτό και μέσα σε αυτό, σε αυτές τις εποχές της αλλαγής.

Είναι σημαντικό στην σημερινή εποχή να μένετε επικεντρωμένοι, ήρεμοι και γειωμένοι,διότι οι κοσμικές ευθυγραμμίσεις που λαμβάνουν χώρα στους ουρανούς φέρνουν ισχυρές ενέργειες αλλαγής και αυτή η ενέργεια μπορεί να είναι συντριπτική για την πλειοψηφία της ανθρωπότητας. Η ικανότητα σας να ΕΙΣΤΕ το Φως κατά την διάρκεια αυτών των ενεργειακών λείψεων θα συμβάλλει στην διατήρηση της σταθερότητας στην επιφάνεια του πλανήτη.

Κρατήστε το όραμα της ειρήνης, της αρμονίας, της αφθονίας, της χαράς και της αγάπης που φέρνει η καινούργια Γήινη πραγματικότητα στους κατοίκους. Να ξεκινάτε κάθε πρωί με χαρά και να διατηρείτε αυτή την ανώτερη συνειδητότητα όλη μέρα. Γνωρίστε τον εαυτό σας και τις εσώτερες σκέψεις σας επειδή αυτό μπορεί να είναι μια σημαντική πτυχή προστασίας του εαυτού που μπορείτε να χρησιμοποιείτε για να αναγνωρίζετε όταν σκέψεις, συναισθήματα και εικόνες έρχονται όταν κοιμάστε και/ή στα όνειρα σας, για παράδειγμα, που ξέρετε ότι δεν είναι δικά σας. Αυτό που πρέπει να κάνει κάποιος σ’ αυτή την περίπτωση είναι να πει στον εαυτό του«αυτό δεν είναι αυτός που είμαι!»και αυτές οι ξένες απόπειρες που σας επηρεάζουν θα σταματήσουν.

Η επίδραση των κοσμικών ευθυγραμμίσεων που λαμβάνουν χώρα δεν θα γίνει αισθητή αμέσως, μάλλον η επιρροή τους θα γίνει τμηματικά, καθώς κάθε άτομο τις αφομοιώνει και ενσωματώνει με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Ωστόσο, θα υπάρξει μια ενδεχόμενη σύγκλιση αρμονικής ενέργειας από κάθε ένα από αυτά, που θα συνενωθεί σε ένα ενοποιημένο πεδίο συνειδητότητας. Όταν συμβεί αυτό, αυτό το πεδίο θα γίνει η ζωντανή πραγματικότητα στον πλανήτη και θα ανοίξει την πόρτα σε ανώτερες πραγματικότητες της φωτισμένης διαβίωσης.

Θα γίνουν αντιληπτές πολλές δυνατότητες που δεν ήταν άμεσα εμφανείς πριν και η ζωή σ’ αυτόν τον πλανήτη θα αναπτυχθεί και θα ευδοκιμήσει όσο ποτέ πριν. Θα συνεχίσουν να υπάρχουν προκλήσεις να ξεπεράσετε, αλλά οι λύσεις τους θα έρχονται πιο εύκολα και αβίαστα και η ανθρωπότητα στο σύνολο της θα είναι πρόθυμη να εργαστεί από κοινού για την επίτευξη μεγαλύτερων στόχων που λαμβάνουν υπόψη την ευημερία των ανθρώπων και του πλανήτη.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Αυτοί οι νέοι τρόποι ύπαρξης και διαβίωσης θα βάλει τους ανθρώπους της γης σε νέους τομείς προσπάθειας που θα δουν τον πληθυσμό να αναπτύσσεται και να αναδεικνύει τα μοναδικά δώρα και τις ικανότητες τους που θα μοιραστούν με άλλους.

Κάθε άτομο θα τιμάται και θα είναι σεβαστό ως μία σημαντική πτυχή της Δημιουργικής Πηγής, που είναι μια ζωντανή επέκταση της εξωτερίκευσης της πνευματικής υλικής υπόστασης του Θείου. Κάθε άτομο θα γνωρίζει την Θεϊκή καταγωγή του και ότι αγαπιέται και στηρίζεται βαθιά και αιώνια με κάθε τρόπο.

Αυτό που ενδιέφερε στο παλιό παράδειγμα, που είναι τώρα γνωστό ως ο υπόκοσμος έχει ξεχαστεί, καθώς η ανθρωπότητα αγκαλιάζει με ενθουσιασμό την ελευθερία, την ενότητα και την αρμονία της στη νέα Γήινη πραγματικότητα. Βάζουν τα πανιά του δικού τους πλοίου στην κατεύθυνση της ολοένα αυξανόμενης επίγνωσης στο μονοπάτι ανάληψης του Φωτός τους.

Μέχρι τον επόμενο μήνα…

ΕΙΜΑΙ ο Ιλαρίων

Μήνυμα από τον Αναληφθέντα Διδάσκαλο Ιλαρίων μέσω της Marlene Swetlishoff – Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

urantiacenter.gr

loading...