Οι Βρετανοί βγάζουν στην φόρα αρχεία για τα UFO. Απόφαση σταθμός από την Βασιλική Πολεμική Αεροπορία, σύμφωνα με πληροφορίες

Οι Βρετανοί βγάζουν στην φόρα αρχεία για τα UFO. Απόφαση σταθμός από την Βασιλική Πολεμική Αεροπορία, σύμφωνα με πληροφορίες

Μετά από δεκαετίες η Βασιλική Πολεμική Αεροπορία της Βρετανίας (RAF), θα δημοσιεύσει όλα τα αρχεία της σχετικά με τις θεάσεις UFO πάνω από το βρετανικό έδαφος.

Πολλά από τα αρχεία αυτά είχαν σταλεί από την RAF στην Εθνική Αρχειοθήκη ως «απόρρητα», όπως αναφέρει το ρωσικό ενημερωτικό δίκτυο «Russia Today», επικαλούμενο αγγλικά ΜΜΕ.

Τώρα, όμως, οι πιο πρόσφατες αναφορές θα τοποθετηθούν online, σε μία ειδική ιστοσελίδα της «gov.uk».

«Εκτιμήθηκε ότι θα ήταν καλύτερο να δημοσιεύσουμε αυτά τα αρχεία, από το να στέλνουμε ντοκουμέντα στην Εθνική Αρχειοθήκη», ανέφερε εκπρόσωπος της RAF.

Αναμένουμε λοιπόν με ενδιαφέρουν την κίνηση αυτή. Μάλιστα, μαζί με τα ρεπορτάζ για την συγκεκριμένη απόφαση, δημοσιεύτηκαν και βίντεο με άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα στους ουρανούς του Λονδίνου και όχι μόνο.

Θυμίζουμε πως ο πρώην Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, είχε δηλώσει μέσα στο κτίριο των Βρυξελλών:

«Θα πρέπει να ξέρετε ότι αυτοί που μας παρατηρούν από μακριά, ανησυχούν. Έχω δει και ακούσει αρκετούς ηγέτες άλλων πλανητών. Είναι πολύ ανήσυχοι, διότι αμφισβητούν τον τρόπο με τον οποίον η Ευρωπαϊκή Ένωση θα συνεχίσει. Έτσι πρέπει να καθησυχάσουμε και τους Ευρωπαίους και όσους μας παρατηρούν από μακρύτερα».

Τι να σημαίνουν όλα αυτά άραγε; Αναρωτιέται το el.gr

Ο Γιούνκερ δηλώνει ότι ήρθε σε επαφή με τους ηγέτες άλλων πλανητών

loading...