Ζώδια: Προβλέψεις Α.Λεούση για σήμερα Δευτέρα 20/1

[20/01/2020 - 07:59]

Ζώδια: Προβλέψεις Α.Λεούση για σήμερα Δευτέρα 20/1

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια! Επίσης, μπορείτε να δείτε και τις αναλυτικές προβλέψεις για την Δευτέρα 20/1

της Άντας Λεούση >Αστρολόγος – Μελλοντολόγος

ΚΡΙΟΣ: Αν χειριστείτε σωστά τις καταστάσεις θα περάσετε όμορφα σε συναισθηματικό επίπεδο. Μπορείτε να αγοράσετε πράγματα που σας είναι χρήσιμα χωρίς να ξοδευτείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας μόνο αν σας τη ζητήσουν. Αποφύγετε βαρυσήμαντες δηλώσεις, γιατί δε θα είναι εύκολο να είστε αντικειμενικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακόμα και αν διαφωνείτε με ορισμένες αποφάσεις, μην πιέζετε καταστάσεις. Εάν κάνετε όλα τα χατίρια στους άλλους θα αυξηθούν και οι απαιτήσεις τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αρκετές φορές οι απόψεις σας ενδέχεται να σοκάρουν τους γύρω σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να τις λέτε και πολύ περισσότερο να τις υποστηρίζετε.

ΛΕΩΝ: Αφού ξέρετε καλά ότι δε θέλετε και ούτε μπορείτε να συμβιβαστείτε στις απαιτήσεις των άλλων όσες προσπάθειες και να κάνετε, δεν υπάρχει λόγος να πιεστείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να είστε λίγο πιο σκληροί στο επικοινωνιακό σας κομμάτι προκειμένου να περάσετε τις απόψεις σας, αλλά στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις ίσως να μην είστε τόσο σαφείς και ξεκάθαροι.

ΖΥΓΟΣ: Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συνεργασίες σας. Κάνοντας ή εκφράζοντας το οτιδήποτε την κατάλληλη στιγμή, θα γλιτώσετε από μπελάδες αλλά και εντάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι επιπλέον προσπάθειες που θα κάνετε για την επαγγελματική σας εξέλιξη θα είναι άκρως αποτελεσματικές για να κερδίσετε ακόμα και υποθέσεις που θεωρούσατε χαμένες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συζητήστε τα προβλήματά σας με ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν. Μη γυρίσετε την πλάτη σε οικογενειακά πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θέστε νέους στόχους χωρίς να αεροβατείτε και προχωρήστε σταδιακά στην υλοποίησή τους. Αλλάξτε συνήθειες για να ανανεωθείτε και τολμήστε νέα ξεκινήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απευθυνθείτε σε φιλικά πρόσωπα αν έχετε ανάγκη από ψυχολογική υποστήριξη. Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα σε άτομα που δεν είστε σίγουροι ότι θα σας τα επιστρέψουν.

ΙΧΘΥΣ: Καταλάβετε ότι να τα έχετε όλα η τίποτα θα απομυζήσει όλη την ενέργειά σας, οπότε προτιμήστε να αποδεχτείτε ότι πρέπει να τελειώσετε με ανοιχτά θέματα πριν κάνετε μια νέα αρχή.

oroskopos.gr

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ