Ζώδια: Προβλέψεις Α.Λεούση για σήμερα σήμερα Τετάρτη 29/1

[29/01/2020 - 07:28]

Ζώδια: Προβλέψεις Α.Λεούση για σήμερα σήμερα Τετάρτη 29/1

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια! Δείτε και τις αναλυτικές προβλέψεις για την Τετάρτη 29/1

της Άντας Λεούση >Αστρολόγος – Μελλοντολόγος

ΚΡΙΟΣ: Βάζοντας μπροστά την αισιοδοξία δε θα πτοείστε στα μικροπροβλήματα. Μην αφήσετε πείσματα και εγωισμούς να σας δημιουργήσουν προβλήματα επικοινωνίας.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν στον οικογενειακό χώρο το κλίμα είναι τεταμένο, διατηρήστε χαμηλούς τόνους. Ασχοληθείτε με οικογενειακά ζητήματα που έχετε αφήσει εδώ και καιρό σε εκκρεμότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν αναζητάτε ουσιαστική επικοινωνία αποφύγετε την επίκριση ή τη σιωπή. Αν αισθάνεστε παραμελημένοι, κάντε αισθητή την παρουσία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μείνετε μακριά από άτομα που εκπέμπουν αρνητικότητα γιατί θα σας επηρεάσουν. Δώστε προτεραιότητα στην ξεκούραση και αφήστε για μετά επαγγελματικά σχέδια.

ΛΕΩΝ: Αφιερώστε τη μέρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα περάσετε υπέροχα. Η παρορμητικότητα θα σας βάλει σε μπελάδες, γι’ αυτό σκεφτείτε καλά πριν κάνετε ή πείτε οτιδήποτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη σκέφτεστε να αποφύγετε τις ευθύνες που σας αναλογούν γιατί θα το μετανιώσετε. Ζητήστε συμβουλές από άτομα που εκτιμάτε για να ξεφύγετε από δύσκολες καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Όπου είναι δύσκολο να πείτε την αλήθεια δε χρειάζεται να πείτε πολλά ψέματα. Αν θέλετε πραγματικά να αλλάξετε τη ζωή σας μην ξεχάσετε να ασχοληθείτε και με τις λεπτομέρειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αντιμετωπίζοντας και ξεπερνώντας τα εμπόδια θα καταφέρετε πολλά. Δεν έχετε τίποτα να μοιράσετε με οικογενειακά πρόσωπα, γι’ αυτό υποχωρήστε σε καυγάδες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με μικρές κινήσεις αλλάξετε ότι δε σας αρέσει στην εμφάνισή σας. Αφιερωθείτε στα οικονομικά σας μια που οι διαπραγματεύσεις ευνοούνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παραδεχτείτε τα λάθη σας όταν οι καταστάσεις το απαιτούν και μην είστε εγωιστές. Εκφράστε όσα σας πιέζουν στο φιλικό σας περιβάλλον και θα σας ακούσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να μην κινδυνέψετε όπου ακούσετε όμορφα λόγια δείξτε εγκράτεια. Δώστε περισσότερη προσοχή στο σύντροφό σας και μη θεωρείτε τα πάντα δεδομένα.

ΙΧΘΥΣ: Καινούριες γνωριμίες που θα κάνετε θα είναι το έναυσμα για νέες συμφωνίες. Θα είναι δύσκολο να συμβιβαστείτε με αγαπημένα πρόσωπα αν τραβάτε το σχοινί.

oroskopos.gr

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ