200 μάρτυρες κατέγραψαν μυστηριώδες φως στο Περού, σε περιοχή γνωστή για την εμφάνιση ΑΤΙΑ (video)

200 μάρτυρες κατέγραψαν μυστηριώδες φως στο Περού, σε περιοχή γνωστή για την εμφάνιση ΑΤΙΑ

Οι μάρτυρες φώναζαν εκστασιασμένοι όταν είδαν ένα παράξενο και ισχυρό φως να φωτίζει τον νυχτερινό ουρανό κατά τη διάρκεια πλήρης ζωντανής εκδήλωσης του Viaje a Otra Dimensión, δηλαδή«Ταξίδι σε άλλη διάσταση» στην Τσίλκα, στο Περού, Το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2020.

Το μυστηριώδες φως εμφανίστηκε από τη μια στιγμή στην άλλη, αφήνοντας έκπληκτους περισσότερους από 200 συμμετέχοντες στην παραλία Yaya, που είχαν παρευρεθεί σε «αγρυπνία για τα UFO». Το μέρος, γενικότερα, αποτελεί ένα από τα πιο αινιγματικά σημεία για το λεγόμενο φαινόμενο των UFO, στη χώρα.

Οι παρευρισκόμενοι στο καμπ είδαν την εμφάνιση ενός παράξενου και ισχυρού φωτός να φωτίζει τον ουρανό για αρκετά δευτερόλεπτα σε πλήρη ζωντανή εκπομπή.

Το φωτεινό αντικείμενο που εμφανίστηκε διακεκομμένα έκανε τους παρευρισκομένους να γράφουν με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Μετά από αρκετά λεπτά συζήτησης και ανάλυσης, ειδικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το φως ήταν πάνω από τη θάλασσα ή το έδαφος.

“Έχουμε ήδη αποφασίσει σε αυτή την άνευ προηγουμένου μετάδοση, όλοι έχουμε δει ότι το αντικείμενο δεν είναι σκαρφαλωμένο πάνω στο λόφο, είναι πολύ κοντά στο λόφο, είναι αλήθεια, αλλά όταν φωτίστηκε, ήταν πάνω από τα κύματα της θάλασσας”, είπε ο Δρ Anthony Choy.

Παρακολουθήστε τo βίντεο και κρίνετε μόνοι σας:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Sensational! UFO Appears During Tv Live-Broadcast In Peru! February 1,2020

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

diadrastika.com

loading...