Άγριες Μέλισσες: Καταιγιστικές εξελίξεις με την Ασημίνα να μην μπορεί να κάνει παιδιά, ενώ η Δρόσω είναι έγκυος στο μωρό του άνδρα της

Μεγάλη σύγκρουση αναμένεται στην σχέση ανάμεσα στις αδερφές Σταμίρη, καθώς το μυστικό της Δρόσως για τον πατέρα του παιδιού της δεν μπορεί να μείνει κρυφό για πολύ.

Η Ασημίνα αρρωσταίνει βαριά και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί, βρίσκεται αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη αλήθεια, καθώς ο γιατρός στο νοσοκομείο ανακοινώνει στον Νικηφόρο και στην Πηνελόπη ότι οι πιθανότητες για την Ασημίνα να μείνει έγκυος είναι πολύ λίγες.

Από την άλλη, η Δρόσω παραπλανά τις αδερφές της σχετικά με το ποιανού είναι το παιδί και ισχυρίζεται ότι είναι του Παύλου. Η Ελένη όμως, μπαίνει στην διαδικασία και συναντά τον Παύλο, από το μπουλούκι, τον ψαρεύει, οπότε και αντιλαμβάνεται πως η αδερφή της λέει ψέμματα.

Τότε, φαίνεται να συνειδητοποιεί ποιος είναι πραγματικά ο πατέρας του παιδιού της Δρόσως, οπότε και μετά την αποκάλυψη για τον πατέρα, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, και για τις δύο αδερφές της.

Όμως, η έντονη αντίδραση της Ελένης κλονίζει την ψυχική κατάσταση της Δρόσως. Η Ασημίνα αναστατωμένη με την θλίψη στην οποία βουλιάζει η Δρόσω, ζητάει από τον Νικηφόρος να μην φύγουν από το Διαφάνι για το Παρίσι, όπως λογάριαζαν, προκειμένουν να βρίσκεται κοντά της. Τι θα κάνει, τελικά, ο Νικηφόρος;

με πληροφορίες από iefimerida.gr

loading...