Μια “φωτεινή πύλη” εθεάθη μπροστά σε σκιέρ στην Ρωσία. Κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι οδηγεί σε άλλη διάσταση. Άλλοι ότι είναι σπάνιο φυσικό φαινόμενο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Στα βουνά της Krasnaya Polyana, οι σκιέρ και οι snowboarders έγιναν μάρτυρες μιας μυστηριώδους θέασης όταν μία παράξενη έκφραση φωτός εμφανίστηκε μπροστά τους, όπως ισχυρίζονται και καταγράφουν σε βίντεο.

Ήταν σαν μια παράξενη γιγαντιαία πύλη από μία άλλη διάσταση να άνοιξε ξαφνικά με χιλιάδες λαμπερούς κρυστάλλους να την περιβάλλουν. Ήταν μαγικό!

Ωστόσο, οι ειδικοί δεν συμμερίζονται την άποψη περί ανοίγματος κάποιας μυστηριώδους πύλης από αλλού η οποία μπορεί να οδηγεί σε άλλες διαστάσεις. Έτσι, στην προσπάθειά τους να εξηγήσουν αυτό που βλέπουμε στο βίντεο παρακάτω, αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα οπτικό φαινόμενο που ονομάζεται “στήλη φωτός” ή “πυλώνας φωτός”.

Πρόκειται, δηλαδή, όπως εξηγούν, για κάθετες δέσμες φωτός που εκτείνονται προς τα πάνω ή προς τα κάτω σε μια έντονη φωτεινή πηγή, όπως είναι ο ήλιος, η το φεγγάρι, ακόμη και τα φώτα του δρόμου.

Αυτό το φαινόμενο της ατμόσφαιρας παρατηρείται συνήθως όταν έχει εξαιρετικό κρύο έξω και δημιουργείται όταν οι ακτίνες του ήλιου αντανακλώνται από πολλούς κρυστάλλους πάγου.

Ωστόσο, μια τέλεια καθορισμένη ηλιακή στήλη είναι εξαιρετικά σπάνια…

Παρά τις διαβεβαιώσεις, για πολλούς, ο απίστευτος πυλώνας φωτός αποτελεί μια φανταστική πύλη που οδηγεί σε μία άλλη διάσταση. Δείτε την στο βίντεο που ακολουθεί: световой столб

diadrastika.com

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.