γυναίκα κοιμάται

Τι σημαίνει αν δούμε τον/την πρώην στον ύπνο μας

Τα όνειρα σε σχέση με μια πρώην αγάπη είναι πολύ συνηθισμένα, ειδικά μετά τη δημιουργία μιας νέας σχέσης ή μετά από έναν χωρισμό γιατί αυτή τη χρονική περίοδο είμαστε πιο ευάλωτοι συναισθηματικά.

Δεν ξέρουμε πού πάνε τα πράγματα, αγωνιζόμαστε να θεσπίσουμε μια συναισθηματική ισορροπία μέσα μας αλλά ίσως και να νιώθουμε ένοχοι αν κάνουμε σχέση με κάποιον άλλο.

Τις περισσότερες φορές αυτά τα όνειρα δείχνουν εκκρεμότητες που υπάρχουν ανάμεσα σε εσάς και τον/την πρώην σας.

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι γραφτό να είστε μαζί ή ότι πρέπει να συναντηθείτε με το συγκεκριμένο πρόσωπο για να συζητήσετε κάποια ζητήματα αλλά ότι πρέπει να κοιτάξετε μέσα μας, βαθιά στην ψυχή σας, και να δείτε πώς αισθάνεστε πραγματικά. Το ασυνείδητό σας προσπαθεί να σας δώσει ένα μάθημα, διαμέσου ενός ονείρου.

Τι μπορεί να σημαίνουν τα όνειρα με έναν/μια πρώην σας;

Εάν έχετε χωρίσει πρόσφατα, οι πιθανότητες είναι να είστε ακόμα ερωτευμένοι και γι’ αυτό τον/την ονειρεύεστε επειδή το ασυνείδητο μυαλό σας δεν έχει ακόμη ξεπεράσει τα συναισθήματα που συσχετίζονται με το χωρισμό.

Αυτά τα όνειρα λειτουργούν σαν προειδοποιήσεις, δεν μπορείτε να κοροϊδεύετε τον εαυτό σας και να πιστεύετε ότι έχετε απαλλαγεί από τα συναισθήματα που έχετε για τον παλιό σας σύντροφο.

Σας λένε επίσης ότι είστε ακόμα ευάλωτοι συναισθηματικά ή ακόμα ότι περιμένετε να συμφιλιωθείτε.

funtime.gr

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Φωτογραφία 溢 徐 από το Pixabay

loading...