ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΦΑΚΗΣ ΖΩΔΙΑ ΚΡΙΟΣ ΤΑΥΡΟΣ ΔΙΔΥΜΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΛΕΩΝ ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΖΥΓΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΙΧΘΥΣ

Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη για την Μεγάλη Στιγμή της Πολυαστρίας στον Αιγόκερω

Ο αγαπημένος μας σε όλους Κώστας Λεφάκης μας δίνει το δικό του μήνυμα για την πολυαστρία που κορυφώνεται αυτό το Μάρτιο στον Αιγόκερω

του Κώστα Λεφάκη >Αστρολόγος

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της Πολυαστρίας στον Αιγόκερω (Άρη, Δία, Κρόνου, Πλούτωνα)  και οι δυσκολίες θα αυξηθούν στο έπακρον.

Ήδη από  τις 15 Φεβρουαρίου και έπειτα , το πέρασμα του Άρη στον Αιγόκερω, όξυνε  τις δυσκολίες και δημιούργησε  μία νέα σειρά περιστατικών που εν συνεχεία θα δοκιμάσουν στο έπακρον την ανθρώπινη φυσική και ψυχική αντοχή. Κανείς δεν θα διευκολυνθεί.

Αυτή η σπάνια σύναξη σε αυτό το πολύ ευαίσθητο ζωδιακό σημείο αποτελεί μια «προειδοποίηση» και ένα είδος «απειλής» για όλους τους ανθρώπους που ενοικούν σε αυτόν τον πλανήτη.

Προηγείται η συνάντηση του Άρη με τον Δία η οποία θα τονίσει το χάος και το παράλογο στην ανθρώπινη κοινωνία.

Ο δυναμισμός του ανθρώπου θα σπαταληθεί ασυλλόγιστα κατ’ επανάληψη. Ενώ η σοφία, όσων ακόμη την διαθέτουν παρασυρόμενη από τον εγωισμό αυτήν την εποχή θα μεταλλαχτεί σε ισχυρογνωμοσύνη. Ο πληθωρισμός θα γίνει υπερβολή. Οι περισσότεροι άνθρωποι παρασυρόμενοι από ρεύματα γεγονότων μη υπολογισμένων, θα εξαντλήσουν τον εαυτό τους οργανικά, ψυχικά και πνευματικά.

Αστρολογικά η όψη αυτή ονομάζεται ο εχθρός του εαυτού μας.

Μετά τη συνάντηση με τον Δία ο Άρης, θα συναντήσει τον Κρόνο και θα προκαλέσει γεγονότα που θα χαρακτηριστούν τροχοπέδη, τόσο για την δημιουργικότητα, όσο και για την παραγωγή. Θα έχει μεσολαβήσει η Πανσέληνος του Μαρτίου, η οποία θα τονίσει ακόμα μια φορά την παράνοια και την ανθρώπινη ψευδαίσθηση.

Κάτω από αυτό το κλίμα η επιρροή της συνόδου Άρη-Κρόνου θα δώσει την αίσθηση της αδυναμίας σε πολλούς ανθρώπους και θα βρει την ευκαιρία να αναπτύξει συμπλέγματα τα οποία αποκλείουν πολλούς από την ελεύθερη επικοινωνία με το έμψυχο περιβάλλον. Χαρακτηριστική θα είναι τον Μάρτιο η απομόνωση από τον ενθουσιασμό και την χαρά.

Εικάζω λοιπόν ότι, για να συμβεί αυτό, θα προκύψουν και γεγονότα, κοινωνικά, πολιτικά, επιδημιακά και άλλα, για να οξύνουν αυτό που προανάφερα.

Εν κατακλείδι, η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο θεωρείται το μεγάλο εμπόδιο για την δημιουργία και την υπεράσπιση της ζωής.

Τέλος η πολυαστρία ολοκληρώνεται με την σύνοδο Άρη-Πλούτωνα που συμβολίζει την πλήρη αυτοκαταστροφική συμπεριφορά του ανθρώπου. Θυμηθείτε τις άλλες δύο επικίνδυνες σχέσεις που έχουμε αναφέρει, αυτές του Άρη-Δία και του Άρη-Κρόνου.

Γενικότερα και από ό,τι φαίνεται η συνάντηση των τεσσάρων ουρανίων σωμάτων θυμίζει μεταφορικά και συμβολικά την ενεργοποίηση των τεσσάρων ιπποτών της Αποκάλυψης. Η παγκόσμια εξουσία θα σκληρύνει την συμπεριφορά της απέναντι στους λαούς με κάθε τρόπο, το κατεστημένο θα φρενάρει τον δυναμισμό και η απουσία της τύχης και της διευκόλυνσης θα είναι όσο ποτέ αισθητή.

Εύχομαι αγάπη και αφοβία,
Κώστας Λεφάκης

oroskopos.gr

loading...