Σμήνη κοράκων και τεράστια κουνούπια εισβάλλουν στο Γουχάν της Κίνας τρομοκρατώντας πολίτες που τa συσχετίζουν με τον κοροναϊό (video)

Σμήνη κοράκων και τεράστια κουνούπια εισβάλλουν στο Γουχάν της Κίνας τρομοκρατώντας πολίτες που τa συσχετίζουν με τον κοροναϊό

Και το μόνο που θέλουν να ξέρουν είναι αν αυτά τα ασυνήθιστα ζωικά φαινόμενα σχετίζονται κατά κάποιο τρόπο με τον κοροναϊό και την επιδημία του.

Κάποιος από την διαδικτυακή κοινότητα έδωσε μια πιθανή απάντηση:

Οι ηλικιωμένοι λένε ότι τα κοράκια φαίνεται να προβλέπουν θάνατο επειδή μπορούν να το μυρίσουν, ακόμα και πριν πεθάνει κάποιος. Με άλλα λόγια, μπορούν να μυρίσουν τη μυρωδιά ενός ατόμου που πεθαίνει. αλλά εμείς οι άνθρωποι δεν μπορούμε. Τότε θα κυκλώσουν γύρω από αυτό το άτομο που τον περιμένουν να πεθάνει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στην κινεζική κουλτούρα τα κοράκια θεωρούνται ανυπόφορα και πάντοτε συνδέονται με το θάνατο. 

湖北荊州天空現成群成群的烏鴉

Τα περισσότερα από τα βίντεο, τα οποία γυρίστηκαν και δημοσιεύθηκαν ηλεκτρονικά στις 28 Ιανουαρίου 2020, δείχνουν κοπάδια κοράκων από τις πόλεις Yichang, Jingzhou και Hanchuan, πόλεις που βρίσκονται στην επαρχία Hubei, το επίκεντρο του κοροναϊού Wuhan.

Αφού τα βίντεο αυτά προβλήθηκαν στο Διαδίκτυο, οι νέοι από άλλες πόλεις, συμπεριλαμβανομένων των Jiaozuo και Puyang, στην επαρχία Χουνάν. και οι πόλεις του Πεκίνου και του Τιαντζίν, έγραψαν ότι είχαν παρατηρήσει παρόμοια φαινόμενα πρόσφατα.

Ένας νέος από το Πεκίνο έγραψε: ” Είδα ένα ακόμα μεγαλύτερο κοπάδι κοράκων στην περιοχή Haidian του Πεκίνου τον περασμένο μήνα. Υπήρχαν τουλάχιστον 1.000 κοράκια ».

Εν τω μεταξύ, χιλιάδες μαύρα πουλιά – aka grackles – έχουν καταλάβει επίσης πάρκινγκ στο Χιούστον του Τέξας:

Thousands of black birds – aka grackles – take over parking lot in Houston

ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Εν τω μεταξύ, ένας κάτοικος του Πεκίνου παρατήρησε μεγάλο αριθμό υπερμεγέθων κουνουπιών συγκεντρωμένων κάτω από μια ράμπα οδικής αρτηρίας στην περιοχή Haidian της πόλης στις 25 Ιανουαρίου.

Απόδοση από το strangesounds.org : corfiatiko

loading...