Τεράστιο διαστημικό αντικείμενο προσεγγίζει τη Γη. Η NASA εξαφάνισε εικόνες από τον ανιχνευτή SOHO

Τεράστιο διαστημικό αντικείμενο προσεγγίζει τη Γη. Η NASA εξαφάνισε εικόνες από τον ανιχνευτή SOHO

Πριν από λίγες μέρες δημοσιεύσαμε κάποιες εντυπωσιακές εικόνες που σχετίζονται με ένα τεράστιο διαστημικό αντικείμενο που διέρχεται από το ηλιακό σύστημα. Μέσω ενός βίντεο που καταγράφηκε πρόσφατα από το SOHO της NASA, ήταν δυνατό να παρατηρήσουμε ενα αντικείμενο στο ηλιακό σύστημα, αλλά οι λεπτομέρειες των εικόνων που αναλύθηκαν αργότερα δείχνουν ένα τεράστιο αντικείμενο που κινείται προς τη Γη.

Οι ερευνητές του UFO λένε ότι θα μπορούσε να είναι ένα τεράστιο εξωγήινο διαστημόπλοιο, ενώ άλλοι ισχυρίζονται ότι είναι ένας τεράστιος αστεροειδής που θα προσεγγίσει την Γη στις 29 Απριλίου του 2020.

Ο τεράστιος «αστεροειδής» (OR2 1998) θα πραγματοποιήσει μια σύντομη επίσκεψη στη Γη τον Απρίλιο και παρόλο που δεν θεωρείται “δυνητικά επικίνδυνος” για τους αστρονόμους, θα είναι ορατός στον νυχτερινό ουρανό. Ο «αστεροειδής» OR2 του 1998 πιστεύεται ότι έχει διάμετρο έως 4,1 χλμ., Που τον καθιστά ορατό σε πολλά μέρη του κόσμου.

Πληροφοριοδότης του Βατικανού: «θα υπάρξουν εκπλήξεις στο διάστημα με αστεροειδείς και UFOs»

Μια πηγή του Βατικανού, το όνομα της οποίας παραμένει ανώνυμη για λογούς ασφάλειας, δηλώνει ότι «φέτος θα υπάρξουν εκπλήξεις στον ουρανό, όπως η επίσκεψη αστεροειδών και ταυτόχρονα εξωγήινες επισκέψεις με πιθανές επαφές» .

Η παρουσία αυτού του διαστημικού αντικειμένου που κινείται προς τη Γη είναι 100% απόδειξη ότι οι εξωγήινοι βρίσκονται στο ηλιακό μας σύστημα αυτή τη στιγμή. Αυτό το σκάφος είναι τεράστιο στο μέγεθος της σελήνης ή μεγαλύτερο και κινείται απίστευτα γρήγορα.

Απόκρυψη από την NASA

Η μασόνο-NASA δεν θα ανέφερε ποτέ κάτι τέτοιο να πει στο κοινό την αλήθεια για την εξωγήινη παρουσία, τα παντα ειναι θεωρίες συνωμοσίας ουγκ!! και «αστεροειδείς», αν πάτε στην ιστοσελίδα της NASA-SOHO LASCO, θα βρείτε εικόνες που ειναι απαγορευμένες, έτσι ώστε να μην εμφανίζεται δημόσια το τεράστιο διαστημικό αντικείμενο που κινείται προς τη Γη…

Ερευνητές των UFO έχουν αμφιβολίες για τον λεγόμενο αστεροειδή OR2 του 1998 που πλησιάζει στη Γη στις 29 Απριλίου και γι ‘αυτό μαζί με άλλους επιστημονικούς ερευνητές αλλά όχι επίσημους αστρονόμους μελετά αν αυτό το διαστημικό σώμα είναι φυσικός αστεροειδής η εξωγήινο σκάφος. Το πολύ περίεργο είναι ότι όλα αυτά συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19. Δεν είναι επίσης τυχαίο το γεγονός ότι η NASA έχει απαγορεύσει εικόνες από το SOHO όπου είναι ορατό το τεράστιο διαστημικό αντικείμενο. Ανεξάρτητοι ερευνητές και ορισμένοι ανεπίσημοι αστρονόμοι υποπτεύονται ότι ο αστεροειδής OR2 του 1998 είναι ένα εξωγήινο διαστημικό σκάφος. Δείτε το σχετικό ισπανικό βίντεο:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Sonda SOHO Registra OVNI Gigante por el Sistema Solar

©AETOS NEWS