Η NASA κόβει τη σύνδεση όταν ΑΤΙΑ εμφανίζονται κοντά στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Η NASA κόβει τη σύνδεση όταν ΑΤΙΑ εμφανίζονται κοντά στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πέμπτη 19/03/20: Οι κάμερες της NASA στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό κατέγραψαν ένα πολύ παράξενο και αινιγματικό φαινόμενο στο διάστημα. Το ανεξήγητο φαινόμενο έγινε στις 22 Ιανουαρίου.

Οι εικόνες πυροδότησαν μια έντονη συζήτηση για την προέλευση των περίεργων δομών που βλέπουμε στο βίντεο παρακάτω. Η NASA κόβει τη ζωντανή ροή όταν τα UFO εμφανίζονται παράλληλα με τον ΔΔΣ.

Οι θεωρίες οργιάζουν και πάλι για το τι μπορεί να είναι αυτά, την ίδια ώρα που η NASA μένει σιωπηλή καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει σχολιάσει αυτό το γεγονός.

Τα ΑΤΙΑ βρίσκονται κοντά στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό κατά τη διάρκεια των ζωντανών εκπομπών της NASA και ένας αστροναύτης ακούστηκε επίσης να σχολιάζει κάτι για εξωγήινη ζωή.

Ενδεχομένως αντιμετωπίζουμε μια από τις πιο πειστικές ενδείξεις για την παρουσία του φαινομένου των UFO στο κοντινό χώρο της Γης και ίσως αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές που μπορούν να βρεθούν σε ένα επίσημο βίντεο.

Το βίντεο πρωτοανέβηκε στις 22 Ιανουαρίου του 2020 και είναι ένα σαφές παράδειγμα του πώς η NASA προσπαθεί να κρύψει την ύπαρξη ΑΤΙΑ και άλλων άγνωστων, ενδεχομένως, προηγμένων αντικειμένων στο διάστημα.

Τι θα μπορούσαν να είναι αυτά που εμφανίζονται; Σεληνιακά θραύσματα κάποιας πιθανής επίδρασης μετεωρίτη στη Σελήνη, όπως πρότειναν κάποιοι; Δεν φαίνεται πιθανό, ισχυρίζονται άλλοι. Ας κοιτάξουμε καλά τις εικόνες και ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Nasa Corta Abruptamente la Trasmisión con Enormes Objetos en Pantalla

diadrastika.com

loading...