Η πανδημία οργανώθηκε με σκοπό την κάλυψη ενός

Η πανδημία οργανώθηκε με σκοπό την κάλυψη ενός “διαστημικού γεγονότος”, υποστηρίζουν θεωρίες συνωμοσίας

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Εξαιτίας αυτής της αναταραχής για τον κοροναϊό (Covid-19), πολλοί που ασχολούνται με θεωρίες συνωμοσίας και όντα από άλλους πλανήτες, αναρωτιούνται αν οι εξωγήινοι θα μπορούσαν να παρέμβουν στην ανθρωπότητα σε αυτή την πολύ λεπτή περίοδο, δηλαδή να δράσουν είτε ως διασώστες είτε ως εισβολείς.

Μια από τις δημοφιλέστερες και συχνά συζητημένες εκδοχές, σε αυτούς τους χώρους, σχετικά με την πανδημίας του Covid-19 είναι, γενικά, η «διαστημική εκδοχή», η οποία έχει πολλές «δευτερεύουσες επιλογές». Κάποιοι υποστηρίζουν, ενδεχομένως ανυπόστατα, πως η πανδημία οργανώθηκε με σκοπό να καλύψει ένα πολύ σημαντικό διαστημικό γεγονός: την άφιξη του Nibiru, την εξωγήινη εισβολή, τον αντίκτυπο ενός αστεροειδούς ή ενός κοσμικού γεγονότος μεγάλης κλίμακας και πολλά άλλα.

Έτσι, λοιπόν,δημιουργείται ένας πανικός, ο οποίος εισηγείται έμμεσα ή ακόμα και άμεσα από τους χώρους αυτούς, καθώς τα μέτρα που λαμβάνονται σε χώρες που πλήττονται περιλαμβάνουν απομόνωση των ανθρώπων στα σπίτια τους, ίσως κινητοποίηση του στρατού ή/και της αστυνομίας, και γενικότερα σε επιβαλλόμενους νόμους για την προστασία των ανθρώπων, η οποίοι παραβιάζουν ταυτόχρονα τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Δεν θα διερευνήσουμε όλες αυτές τις υποθετικές εκδοχές, αλλά θα θυμόμαστε μόνο τη σημασία του τι συμβαίνει στον ουρανό, ειδικά υπό το φως του γεγονότος ότι πολλά πράγματα συμβαίνουν πάνω από μας, στον ουρανό μας, πρόσφατα.

Για πολλούς συνωμοσιογράφους, οι όποιοι «εξωγήινοι» θα κατέβουν από τον ουρανό και θα αρχίσουν να ασχολούνται πρώτα με τους αρχηγούς κρατών, οπότε στην συνέχεια θα εμφανιστούν με φυσικό τρόπο ανάμεσα στους ανθρώπους. Επιπλέον, δεν θα εμφανιστούν απευθείας από το υπερδιάστημα, όπως στο Star Wars, αλλά θα εμφανιστούν σταδιακά, ακολουθώντας ένα διαφορετικό τρόπο λειτουργίας. Ο σκοπός τους; Μπορεί να είναι επεμβατικός για την διάσωση της ανθρωπότητα από την πανδημία, αλλά μπορεί να είναι και ιδιαίτερα κακόβουλος.

Τέτοιους είδους φήμες διακινούνται τακτικά τελευταία. Πρέπει να έχουμε τα μάτια μας και τα αυτιά μας ανοικτά. Πρέπει να έχουμε το νου μας όχι μόνο για τους εξωγήινους, αλλά, ίσως, περισσότερο για τους γήινους συνανθρώπους μας.

diadrastika.com