Παράξενο αντικείμενο που θυμίζει κλειδί πετάει πάνω από την Μασαχουσέτη (video)

Παράξενο αντικείμενο που θυμίζει κλειδί πετάει πάνω από την Μασαχουσέτη (video)

Βίντεο που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο κατέγραψε ένα άγνωστο αντικείμενο στον ουρανό της Μασαχουσέτης και ένας άνθρωπος ισχυρίστηκε ότι «δεν υπήρχε ορατός άνθρωπος που να το πλοηγούσε».

Σύμφωνα με το sputniknews.gr, ένα περίεργο αντικείμενο καταγράφηκε σε βίντεο στον ουρανό της Μασαχουσέτης, στις ΗΠΑ, και η ταυτότητά του δεν μπορεί να προσδιοριστεί, αλλά προκάλεσε πλήθος σχολίων στο διαδίκτυο.

Το άτομο που κατέγραψε το βίντεο, η αυθεντικότητα του οποίου δεν μπορούσε να επιβεβαιωθεί αμέσως, υποστηρίζει πως το αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο πετούσε παράλληλα με τα κεφάλια των ανθρώπων, «όχι περισσότερο από το μήκος ενός γηπέδου ποδοσφαίρου μακριά» και φαινόταν «να είχε το μέγεθος ενός ελικοπτέρου αν όχι μεγαλύτερο».

Ο χρήστης που βιντεοσκόπησε το αντικείμενο και ταυτοποιείται ως «Troy B.» δηλώνει το εξής:

«Μέχρι τη στιγμή που έβγαλα το τηλέφωνό μου, το αντικείμενο είχε ήδη αρχίσει να επιταχύνεται από εμάς. Ενώ μπορεί να φαίνεται ότι αιωρείται στο βίντεο, στην πραγματικότητα ταξιδεύει προς τα εμπρός με μεγάλη ταχύτητα. Θα μπορούσα να δω καθαρά το σχήμα της δομής και θα μπορούσα να δω τη μαύρη σφαίρα με ωοειδές σχήμα και αυτό που φαινόταν να είναι μια κάμπια σαν την ουρά».

Ο ίδιος σημείωσε, επίσης, ότι το αντικείμενο ήταν αρκετά κοντά ώστε να διακρίνει δύο πράγματα: το ότι «δεν υπήρχε ορατός άνθρωπος να το πλοηγεί» και ότι «δεν είχε δει ποτέ κάτι παρόμοιο», όπως αναφέρεται στο sputniknews.gr

Skeleton Key UFO in Plymouth County, MA – 03/08/2020

loading...