Ο Αμερικανός στρατηγός που προειδοποίησε για έναν Διαπλανητικό Πόλεμο. Σπάνιο ηχητικό ντοκουμέντο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η ύπαρξη της Διαπλανητικής Μονάδας Φαινόμενων (IPU) επιβεβαιώθηκε από επίσημα έγγραφα του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1980, ο ερευνητής Richard Hall, μέλος του πολιτικού ερευνητικού δικτύου MUFON, έλαβε πληροφορίες σχετικά με την ύπαρξη αυτής της μυστικής μονάδας στην κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Μετά από αρκετές αιτήσεις για διαφάνεια και με επίκληση του δικαίου περί Ελευθερίας της Πληροφόρησης, ο στρατός παραδέχθηκε ότι υπήρχε αυτή η μονάδα.

Ο ερευνητής Anthony Bragalia έγραψε στο ιστολόγιο UFO-Iconoclast ότι υπάρχουν αρκετές αποδείξεις ότι τα μέλη υψηλού επιπέδου που συμμετείχαν στην έρευνα κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ήταν αντικείμενα διαπλανητικής προέλευσης, δηλαδή από άλλους πλανήτες.

Το 1955 ο στρατηγός Douglas MacArthur, ηγέτης των αμερικανικών δυνάμεων στο νότιο Ειρηνικό και διάσημος για τις παρατηρήσεις ΑΤΙΑ, δήλωσε, σύμφωνα με την New York Times:

“Τα έθνη του κόσμου θα πρέπει να ενωθούν για τον επόμενο πόλεμο, ο οποίος θα είναι διαπλανητικός. Τα έθνη της Γης θα πρέπει κάποτε να κάνουν ένα κοινό μέτωπο ενάντια στους ανθρώπους από άλλους πλανήτες».

Ο στρατηγός Douglas MacArthur ήταν Αμερικανός ήρωας του πολέμου και ένας από τους πιο δημοφιλείς ένοπλους υπαλλήλους της δεκαετίας του ’40 και του ’50. Αλλά αυτό που λίγοι γνωρίζουν γι ‘αυτόν είναι το έντονο ενδιαφέρον του για το φαινόμενο των UFO, τόσο πολύ που προειδοποίησε δημοσίως για «απειλητικές δυνάμεις» πέρα ​​από τη Γη, σε τρεις διαφορετικές στιγμές τα τελευταία 15 χρόνια της ζωής του.

Δύο από αυτές τις προειδοποιήσεις δόθηκαν σε ομιλίες. Μπορείτε να ακούσετε τα λόγια του σε ένα σπάνιο ηχητικό ντοκουμέντο, στο βίντεο που ακολουθεί:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

US General Warns of ‘Sinister Force’ Scouting Earth (Rare Audio)

Περισσότερα για τον στρατηγό Douglas MacArthur και τις ουφολογικές του ανησυχίες: General Douglas MacArthur: Ufologist, by John A. Keel

diadrastika / Image by Julius H. from Pixabay