Βουδιστής προέβλεψε πανδημίες και πλημμύρες το 2020, πριν από 100 χρόνια

Βουδιστής προέβλεψε πανδημίες και πλημμύρες το 2020, πριν από 100 χρόνια

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πριν από 100 χρόνια, ένας βουδιστής μοναχός από την «Απαγορευμένη Πόλη», με το όνομα Zigong, είχε ένα παράξενο όραμα: ότι μια πανδημία θα κατέστρεφε τον πλανήτη μας.

Τώρα, το κείμενο που τα περιγράφει παραδίδεται από χέρι σε χέρι από τους Κινέζους πολίτες, ως επί το πλείστον σε πολίτες που ζουν στο εξωτερικό, καθώς αυτές οι προφητείες απαγορεύονται από το κομμουνιστικό καθεστώς. Το γεγονός αυτό επιτρέπει στον καθένα να υποθέσει ότι όσα περιγράφονται στην συνέχεια, ίσως, να μην αληθινά.

Ωστόσο, λέγεται ότι πολλοί Κινέζοι που ανήκουν στην λεγόμενη ελίτ είναι πεπεισμένοι ότι οι προφητείες του Τζιγκόνγκ εκπληρώνονται, επομένως ψάχνουν για ασφαλή μέρη.

Το αρχαίο κείμενο των βουδιστών μοναχών έχει ως εξής:

Το έτος 2020: το έτος που η Κίνα θα κλαίει. Οι νόμοι θα είναι τόσο κακοί που δεν θα γιορτάσει το Νέο Έτος. Τότε θα έρθει η πληγή. Θα έρθει με μανία: οι τίγρεις και οι λύκοι θα κρυφτούν στα βουνά.

Η πανούκλα θα καλύψει ολόκληρη τη γη και τελικά θα εξαπλωθεί σε ολόκληρο τον κόσμο. Πολύ σύντομα, το ρύζι θα γίνει τόσο ακριβό που κανείς δεν θα μπορεί να το φάει.

Στη συνέχεια, τα ποτάμια θα βυθίσουν όλα τα σκάφη. Οι άνθρωποι εκείνου του έτους θα είναι σε θέση να μαζέψουν το ρύζι μόνο νωρίς την άνοιξη. Δεν θα υπάρξει συγκομιδή ρυζιού, φασολιών, σιταριού και βρώμης στο τέλος της σεζόν λόγω των τεράστιων σύννεφων που θα καταστρέψουν ολόκληρους αγρούς.

Διαβεβαιώνω τους Κινέζους το 2020 ότι οι ακρίδες θα πέσουν από τον ουρανό και ότι η καταστροφή θα είναι πλήρης. Ο καπνός και η φωτιά θα γεμίσουν τις πεδιάδες, αλλά τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τα σμήνη.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Μόλις οι ακρίδες έχουν καταστρέψει τη γη και ο καπνός συνεχίζει να ανεβαίνει από το έδαφος, τα ποτάμια θα πλημμυρίσουν.

Εγώ, ο Ζιγκόνγκ, θα πω στους Κινέζους το 2020 πώς να επιβιώσουν. Μείνετε πολύ κοντά στις οικογένειες και τους γείτονές σας. Το καλύτερο είναι να έχετε αποθηκεύσει πολλά χρυσά και τρόφιμα για να ζήσετε και να μοιραστείτε ελεύθερα με τους αγαπημένους σας. Μην ανεχτείτε τους κλέφτες μεταξύ των ανθρώπων. Να είστε ενωμένοι και χωρίς διχόνοια. Εάν μπορείτε να κάνετε όλα αυτά τα πράγματα, θα επιβιώσετε.

Οι εμπειρογνώμονες στον τομέα των προφητειών έχουν μείνει πραγματικά έκπληκτοι με αυτή την προφητεία, και όχι μόνο επειδή πιθανολογούν ότι ο μοχανός βουδιστής προέβλεψε τον νέο κοροναϊό -που αναφέρει ως πανούκλα -, αλλά ότι παράλληλα προέβλεψε και την βιβλική επέλαση των ακρίδων σε αφρικανικές χώρες, αλλά και σε μέρη της Ελλάδας, όπως έχει ήδη συμβεί.

Υποστηρίζεται, λοιπόν, ότι η προφητεία του δασκάλου έχει γίνει πραγματικότητα και πρέπει να ληφθεί υπόψη.

Τώρα, αν η προφητεία συνεχίσει να εκπληρώνεται, αυτό που θα συμβεί στη συνέχεια θα είναι οι ηφαιστειακές εκρήξεις και ενδεχομένως οι σεισμοί (καπνός και πυρκαγιά κάτω ή από το έδαφος), όπως ισχυρίζονται όσοι ασχολούνται με προφητείες, αλλά και οι συνωμοσιογράφοι που τις παίρνουν στα χέρια τους.

Αν πράγματι αυτή η προφητεία είναι αληθινή και όχι κατασκευασμένη, ίσως, θα πρέπει να την λάβουμε υπόψιν μας. Ο καθένας από εμάς είναι ελεύθερος να σκεφτεί και να αποφασίσει ό,τι θέλει.

diadrastika.com