Παρατηρήσεις ΑΤΙΑ σε όλο τον κόσμο αυξάνονται κατά τη διάρκεια της Καραντίνας

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Σάββατο, 4 Απριλίου 2020: Τους τελευταίους δύο μήνες, καταγράφεται συνεχώς ένα πολύ περίεργο φαινόμενο στον πλανήτη μας, πέρα από το γεγονός ότι αρκετές πόλεις βρίσκονται σε καραντίνα, ενώ παράλληλα πολλά από τα άγρια ζώα έχουν παρατηρηθεί να κυκλοφορούν σε αστικές περιοχές.

Ωστόσο, εκτός από αυτό, υπάρχει επίσης συνεχόμενη αύξηση της συχνότητας των παρατηρήσεων UFO παγκοσμίως.

Είναι τόσες πολλές οι αναφορές που πολύς κόσμος, ανάμεσά τους και διάφοροι ουφολόγοι, έχουν αρχίσει να θεωρούν ότι οι εμφανίσεις αυτές θα μπορούσε να είναι μέρος ενός μηνύματος από το διάστημα ή μία προσπάθεια να “σβήσουν” την πανδημία από τον παγκόσμιο χάρτη. Ή ακόμα-ακόμα ότι είναι μία ευκαιρία για να επέμβουν σε πράγματα από την ζωή μας χωρίς να γίνουν εύκολα αντιληπτοί όσοι υποτιθέμενα τα πιλοτάρουν

Τις τελευταίες μέρες, διάφοροι χρήστες κοινωνικών δικτύων έχουν αναφέρει τις δικές τους σκέψεις για τους λόγους που έχουν αυξηθεί τόσο πολύ οι εμφανίσεις από αυτά τα μη αναγνωρισμένα ιπτάμενα αντικείμενα (UFOs). Θα μπορούσαμε να πούμε χαριτολογόντας πως τα ΑΤΙΑ είναι εξίσου viral (δηλαδή ιογενείς, μία πανδημία ΑΤΙΑ) με τον νέο ιό, ιδιαίτερα σε διάφορες χώρες, μερικές από τις οποίες έχουν πληγεί ιδιαίτερα από τον νέο ιό.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Χιλή και ο Ισημερινός είναι μερικές από τις χώρες στις οποίες γίνονται οι περισσότερες εμφανίσεις, σύμφωνα με διάφορους ισχυρισμούς.

Εντούτοις, η αμφιβολία παραμένει ενδεικτική μεταξύ σκεπτικιστών αλλά πολλών ανθρώπων, οι οποίοι αμφισβητούν τις ημερομηνίες της καταγραφής των βίντεο και την αλήθεια αυτών που παρουσιάζουν αλλά και την συσχέτισή τους με την καραντίνα πολλών εκατομμυρίων ανθρώπων.

Άραγε, πρόκειται για ένα πραγματικό φαινόμενο η έξαρση των ΑΤΙΑ, το τελευταίο διάστημα, ή πολύς κόσμος βλέπει UFOs εκεί που δεν υπάρχουν, μέσα στην προσπάθειά του να γραπωθεί από μία ελπίδα διάσωσης; Μπορεί πολλά από αυτά τα μη αναγνωρισμένα αντικείμενα που εμφανίζονται σε διάφορα βιντεάκια να αποτελούν απάτες; Μπορεί η εξήγησή τους να είναι απλούστερη από εκείνο που πολύ θέλουν να πιστεύουν; Ποιος μπορεί να πει με σιγουριά;

diadrastika / Image by kalhh from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.