Μη αναγνωρισμένο αντικείμενο κοντά στον Ήλιο που καταγράφηκε με υπέρυθρες κάμερες (video)

Μη αναγνωρισμένο αντικείμενο κοντά στον Ήλιο που καταγράφηκε με υπέρυθρες κάμερες

Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020

Το να γίνονται αντιληπτά διάφορα περίεργα μη αναγνωρισμένα αντικείμενα στο χώρο του διαστήματος, κοντά στον Ήλιο ή την Σελήνη, δεν είναι κάτι καινούργιο. Ούτε είναι καινούργιο καμία επίσημη αρχή και οργανισμός να μην δίνει κάποια σαφή εξήγηση για το τι μπορεί να είναι είναι αυτά, αλλά να απορρίπτει ευθέως ακόμα και την ιδέα του να είναι κάποιο εξωγήινο διαστημόπλοιο.

Η διαφορά, τώρα, από άλλα άγνωστα αντικείμενα, είναι πως το συγκεκριμένο που παρατηρήθηκε από το κανάλι Bruce Sees all του YouTube, έχει ένα σχήμα που θα μπορούσε να παραπέμπει σε ένα τεχνητό αντικείμενο παρά σε ένα φυσικό ουράνιο σώμα, μετεωρίτη, αστεροειδή κλπ. Επιπλέον, καταγράφηκε μέσα από τηλεσκόπιο με υπέρυθρες κάμερες.

Ο ίδιος ο Bruce, μέσα από το κανάλι του, ισχυρίζεται ότι έχει εντοπίσει ένα μυστηριώδες ουράνιο σώμα κοντά στον Ήλιο. Αν και το αντικείμενο μοιάζει με UFO, είναι πεπεισμένος ότι αυτό το μωβ αντικείμενο είναι ένας αστεροειδής ή ένα μικρό άγνωστο ουράνιο σώμα που ταξιδεύει στο διάστημα

Το θέαμα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, λόγω του σχήματος που φαίνεται να έχει, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στο βίντεο που ακολουθεί και ανέβηκε στις 11 Απριλίου 2020:

Purple Asteroid Or Small Planet Spotted Beside The Sun & Moon Enhanced

diadrastika.com