Παράξενες μορφές εμφανίζονται σε παραλία, ενώ απαγορεύεται η πρόσβαση λόγω καραντίνας. “Είναι μήνυμα από τα άστρα” ισχυρίζεται ειδικός

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τρίτη, 14 Απριλίου 2020: Σχεδόν ολόκληρος ο πλανήτης βρίσκεται σε κατάσταση καραντίνας. Αυτό σημαίνει απαγόρευση κυκλοφορίες σε διάφορα μέρη, όπως οι παραλίες.

Ωστόσο, κάτι πολύ παράξενο συμβαίνει σε μία πολύ συγκεκριμένη. Ενώ κανείς δεν έχει πρόσβαση στις παραλίες του Rosarito, στο Baja California, στο Μεξικό, το πρωί της 5ης Απριλίου, εμφανίστηκαν περίεργα σύμβολα στην αμουδιά.

Ο υποχρεωτικός περιορισμός λόγω της πανδημίας που πλήττει τον κόσμο αυτές τις μέρες, οι παραλίες Rosarito, Baja California, έχουν κλείσει για το κοινό και όσοι παραβιάζουν τον κανόνα δέχονται ακριβά πρόστιμα.

Ωστόσο, η μεξικάνα τραγουδίστρια Lila Deneken έχει ανεβάσει κάποιες περίεργες εικόνες στο λογαριασμό του Instagram της, παρουσιάζοντας μυστήρια σύμβολα που εμφανίστηκαν το πρωί της 5ης Απριλίου στην παραλία.

Στις φωτογραφίες παρακάτω μπορείτε να δείτε διαφορετικές γεωμετρικές φιγούρες που έχουν “σχεδιαστεί” στην άμμο στην παραλία που μοιάζουν να φαίνεται να είναι ένα είδος κρυπτογραφημένου μηνύματος.

Η ίδια η τραγουδίστρια σχολιάζει ότι δεν έχει ιδέα τι μπορούν να εννοούν τα σύμβολα αυτά, αλλά πολύ λιγότερο ποιος ήταν αυτός που τα έκανε. Ωστόσο, βεβαιώνει ότι όταν τα είδε, αισθάνθηκε ένα είδος ανακούφισης και ένιωσε την καρδιά της να γεμίζει με χαρά, ευτυχία και “ελπίδα, σε αυτές τις στιγμές που ζούμε όλοι.”

Η Lila Deneken πρόσθεσε ακόμη ότι η Marilú Figueroa, μία από τους σημαντικότερους και πιο αντιπροσωπευτικούς παράγοντες του ολιστικού κινήματος στη Λατινική Αμερική, δημιουργός και διοργανωτής για 17 χρόνια του Expo Ser, καθώς και διαφόρων μαζικών γεγονότων που επικεντρώνονται στην Αφύπνιση της Συνείδησης, σχολίασε ότι τα σχέδια αυτά στην παραλία είναι “ένα μήνυμα από τα αστέρια”.

Όπως αναμενόταν, η δημοσίευση έλαβε χιλιάδες σχόλια και απόψεις από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, μερικά πιο επιτυχημένα από κάποια άλλα. Μεταξύ των πιο σημαντικών είναι εκείνα που υποδηλώνουν ότι πρόκειται για κάποιο μήνυμα ειρήνης ή ενός κώδικα για την καταπολέμηση της πανδημίας που μας επηρεάζει.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Προφανώς, το πιθανό εξωγήινο μήνυμα ήταν το επίκεντρο της συζήτησης στα σχόλια, ειδικά αν λάβουμε υπόψη μας τις εκατοντάδες των παρατηρήσεων UFO που έχουν αναφερθεί σχεδόν σε όλο τον πλανήτη καθώς και των παράξενων ήχων που πολλοί πιστεύουν ότι έχουν “θεραπευτικό” σκοπό.

Άλλοι χρήστες επισημαίνουν επίσης ότι τα παράξενα αυτά σύμβολα δημιουργήθηκαν από τη θάλασσα, ή από οχήματα που διασχίζουν την ακτή της παραλίας και πηγαίνουν προς τη θάλασσα, γεγονός που δεν φαίνεται να ευσταθεί από την στιγμή που υπάρχει απαγόρευση, πόσο μάλλον να βγήκαν κάποιοι και να έκαναν βόλτες με τα αυτοκίνητά τους.

Τα σχέδια που έχουν εμφανιστεί την συγκεκριμένη παραλία, θυμίζουν αρκετά τα λεγόμενα αγρογλυφικά που κατά καιρούς εμφανίζονται σε διάφορες καλλιέργειες στον κόσμο αλλά κυρίως στην Αγγλία – ένα ακόμα αμφιλεγόμενο μυστήριο.

Ποιος, λοιπόν, μπορεί να σχεδίασε αυτά τα περίεργα σύμβολα; Η Φύση; Κάποιοι που παραβίασαν τους κανόνες απαγόρευσης; Ή μήπως κάποιοι εξωγήινοι;

Δείτε τα σχήματα από το isntagram της Lila Deneken:

https://www.instagram.com/p/B-n234ND4-z/?utm_source=ig_embed

diadrastika / Image by Foundry Co from Pixabay