3 τεράστια ΑΤΙΑ μήκους 7 χλμ περνούν πάνω από την επιφάνεια της Σελήνης (video)

3 τεράστια ΑΤΙΑ μήκους 7 χλμ περνούν πάνω από την επιφάνεια της Σελήνης

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Δευτέρα, 6 Απριλίου 2020: Πρόκειται για τρία τεράστια άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα που μοιάζουν να έχουν σχήμα πούρου και διέρχονται από τον κρατήρα Endymion που βρίσκεται κοντά στο Mare Huboldtianum, της Σελήνης. Τα τρία πιθανά εξωγήινα διαστημόπλοια, καθώς διασχίζουν από ύψος την επιφάνεια, αφήνουν τρεις εξίσου γιγαντιαίες σκιές στο έδαφος.

Σύμφωνα με αναλύσεις που έγιναν από ερευνητές το αποτέλεσμα δείχνει ότι τα τρία σκάφη θα μπορούσαν να έχουν ελάχιστο μήκος περίπου 7-8 χιλιομέτρων.

Εξετάζοντας προσεκτικά τις εικόνες από το πρωτότυπο βίντεο, φαίνεται ότι τα τρία διαστημόπλοια προήλθαν από το διάστημα, με κατεύθυνση προς μία περιοχή της Σελήνης όπου συχνά παρατηρείται περίεργη δραστηριότητα από άγνωστα αντικείμενα.

Μερικοί εμπειρογνώμονες των UFO δεν αποκλείουν την υπόθεση ότι τα τρία υποθετικά διαστημόπλοια μπορεί να είναι γήινης προέλευσης που, ίσως, ανήκουν στη Διαστημική Δύναμη που έχει ανακοινώσει ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Αλλά αυτό φαίνεται αδύνατο για κάποιους άλλους, λόγω του τεράστιου μήκους που φαίνεται να έχουν, καθώς θεωρούν απίθανο να έχουν κατασκευαστεί τόσο μεγάλα διαστημόπλοια στην Γη, όσο καλή και εξελιγμένη τεχνολογία και αν υπάρχει.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με τα τρία τεράστια ΑΤΙΑ και ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα:

Three Cylindrical UFOs Filmed Flying Close To The Surface Of The Moon. March 26, 2020

diadrastika.com