Ο Ρόμπι Ουίλιαμς ισχυρίζεται ότι ένα Α.Τ.Ι.Α αιωρήθηκε από πάνω του σε κοντινή απόσταση

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πρώτα ήταν ο John Lennon που, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, είδε και περιέγραψε ένα UFO. Τώρα, ήταν η σειρά του Robbie Williams να κάνει κάτι παρόμοιο.

Για περίπου σαράντα χρόνια, η τηλεοπτική εκπομπή 60 Minutes Australia, εκπέμπει στους Αυστραλούς τις μεγαλύτερες ιστορίες του κόσμου. Ιστορίες που, αρκετές από αυτές μπορεί να άλλαξαν τα δεδομένα που είχαμε για τον κόσμο μας, ακόμα και για την ίδια την ζωή μας..

Δημοσιογράφοι όπως η Liz Hayes, Allison Langdon, Tara Brown, Charles Wooley, Liam Bartlett και Tom Steinfort κοιτάζουν πέρα ​​από τα πρωτοσέλιδα και αναζητούν μια διαφορετική εκδοχή, γιατί συνήθως πάντα υπάρχει μια μεγαλύτερη ιστορία σε μία μικρή είδηση.

Έτσι, λοιπόν, στην τηλεοπτική εκπομπή 60 Minutes Australia, τον Φεβρουάριο του 2018, ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής Robbie Williams συμμετείχε και μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό, σε πολύ σοβαρό τόνο, την εμπειρία που είχε σχετικά με μια “συνάντησή” του με ένα ΑΤΙΑ.

Όπως ανέφερε, πριν μερικά χρόνια βρισκόταν σε ένα αγρόκτημα και το UFO είχε πλησιάσει τόσο κόντά από πάνω του που, αν εκείνη την στιγμή είχε στα χέρια του ένα μπαλάκι του τένις, θα μπορούσε να χτυπήσει το σκάφος. Αυτό, όπως εύκολα μπορείτε να καταλάβετε σημαίνει το ιπτάμενο όχημα είναι πάρα πολύ κοντά, πετούσε ή αιωρούνταν σε πάρα πολύ χαμηλό ύψος.

Ο Robbie, σε όλη την διάρκεια της συνέντευξης που αναφέρεται στο ΑΤΙΑ, φαίνεται να έχει πολύ θετικό συναίσθημα σχετικά με αυτό είδε. Δεν τρόμαξε, δεν αισθάνθηκε άβολα. Η συγκεκριμένη εμπειρία ήταν πολύ γαλήνια και φυσιολογική. Θα έλεγε κανείς πως μιλούσε για κάτι καθημερινό, για κάτι συνηθισμένο. Παρόλα αυτά δεν φαίνεται να πιστεύει και τόσο πολύ στα UFOs όσο στο μυστήριο γύρω από αυτά.

Το δυσάρεστο στην όλη υπόθεση είναι πως ο δημοσιογράφος, αν και προσπαθούσε να παραμείνει σοβαρός, δεν τα κατάφερε και τόσο πολύ. Σαν να προσπάθησε να υποβαθμίσει κάπως το περιστατικό αντί να εμβαθύνει και να κάνει ερωτήσεις που θα είχαν περισσότερο ενδιαφέρον, όπως για παράδειγγμα το σχήμα του ΑΤΙΑ, αν είχε παράθυρα, καθώς και άλλες πολλές, έστω απλοϊκές ερωτήσεις.

Παρόλα αυτά, ο δημοσιογράφος Liam Bartlett, στάθηκε αρκετά στο σημείο όπου ο Robbie Williams τον διαβεβαιώνει ότι δεν υπήρχε ουσία, ότι δηλαδή ο ίδιος δεν είχε κάνει χρήση κάποιας ουσίας, ήταν νηφάλιος οπότε δεν φαντάστηκε αυτό που αναφέρει ότι είδε, το είδε πραγματικά, όπως ισχυρίζεται.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Φυσικά, δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ο Robbie είχε κάνει ή όχι χρήση κάποιων παραισθησιογόνων, αλκοόλ ή άλλων ουσιών, όμως πιστεύουμε ότι ο Bartlett θα έπρεπε να είχε κάνει περισσότερες ερωτήσεις.

Σίγουρα, δεν είναι λίγο, αλλά ίσως ούτε και τυχαίο, να βλέπεις ένα UFO να αιωρείται 30-50 μέτρα πάνω από το κεφάλι σου και να μην σε πιάνει πανικός, να μην τρέχεις να το βάλεις στα πόδια, αλλά να στέκεσαι και να το κοιτάς χαλαρά, σαν να βλέπεις έναν φίλο σου, έναν γνωστό σου.

Άραγε, μήπως ο Robbie είχα κάποια παλαιότερη επαφή που δεν θυμόταν ή μήπως κάτι μέσα του, υποστήριζε αυτό που ισχυρίζεται ότι έβλεπε; Ίσως, να μάθουμε σε κάποια επόμενη συνέντευξη που θα δώσει. Μέχρι τότε, μπορείτε να δείτε αυτήν που έδωσε για το 60 Minutes Australia:

Robbie Williams’ experience with UFO’s | 60 Minutes Australia

diadrastika.com