Αρχική Ποιοι Είμαστε – About us

Ποιοι Είμαστε – About us

Ποιοι είμαστε; Μια πολύ καλή ερώτηση. Είμαστε και μπορούμε να είμαστε πολλά πράγματα, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πολύπλευρες προσωπικότητες. Ωστόσο, μία ή πολύ ελάχιστες από αυτές είναι οι κυρίαρχες. Είμαστε εδώ για να κρατάμε το νου μας ανοιχτό σε εναλλακτικές ερμηνείες.

Σε μεγάλο αριθμό άρθρων μας αναγνωρίζουμε ότι ο κόσμος “εκεί έξω” γίνεται αντιληπτός μέσω των βασικών μας αισθήσεων. Αυτή είναι η πραγματικότητα όπως την αντιλαμβάνεται το μυαλό μας. Όμως πολλές φορές και για ακαθόριστους λόγους, είμαστε σε θέση να υποθέσουμε ότι υπάρχει τουλάχιστον μια ακόμα πραγματικότητα, μια εναλλακτική πραγματικότητα. Αυτή μπορεί να συνυπάρχει με την δική μας ή μπορεί να βρίσκεται σε μια άλλη διαφορετική διάσταση ή ακόμα και σε ένα διαφορετικό Παράλληλο Σύμπαν.

Προκειμένου να εξερευνήσουμε αυτές τις πραγματικότητες τις προβάλουμε, όπως τις αντιλαμβανόμαστε ότι θα μπορούσαν να είναι, με ελεύθερη χρήση της φαντασίας, γιατί οι πιθανές άγνωστες προοπτικές κάθε πράγματος δεν μπορούν να περνούν από τα φίλτρα των σκεπτικιστών.