Αρχική Όροι Χρήσης – Disclaimer

Όροι Χρήσης – Disclaimer

Όλοι οι επισκέπτες και ο κάθε επισκέπτης ξεχωριστά, πριν κάνουν χρήση της ιστοσελίδας, οφείλουν να διαβάσουν προσεκτικά τους ακόλουθους όρους χρήσης.

Με την πρόσβαση και τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε, χωρίς περιορισμό ή άλλες επιφυλάξεις, όλους τους Όρους Χρήσης και όλους τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς και αναγνωρίζετε ότι τυχόν άλλες συμφωνίες μεταξύ εσάς και του diadrastika έχουν ήδη αντικατασταθεί από αυτούς και το περιεχόμενό τους. Εάν δεν συμφωνείτε και δεν αποδέχεστε, χωρίς περιορισμό ή επιφυλάξεις τους Όρους Χρήσης παρακαλούμε ευγενικά να απομακρυνθείτε από τον ιστότοπο.

Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο diadrastika προορίζονται μόνο για σκοπούς εναλλακτικής διασκέδασης, δημιουργικής φαντασίας και ψυχαγωγίας. Η ιστοσελίδα και οι πληροφορίες (συμπεριλαμβανομένων των αλλαγών στους όρους του παρόντος) ενδέχεται να αλλάζουν ή να ενημερώνονται κατά καιρούς χωρίς ειδοποίηση.

Όλοι οι επισκέπτες και ο κάθε επισκέπτης ξεχωριστά, αποδέχονται και αναγνωρίζουν ότι μεγάλο μέρος των κειμένων που δημοσιεύονται στην παρούσα ιστοσελίδα είναι προϊόντα επινόησης, μυθοπλασίας ή/και επιστημονικής φαντασίας. Κάποια από αυτά μπορεί να βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα, φήμες, γνώμες ή απόψεις για τα οποία είναι πιθανόν να μην γίνεται έρευνα τεκμηρίωσης και διασταύρωσης καθώς το περιεχόμενο που προσφέρουμε δεν είναι πάντα πραγματικό. Ωστόσο, όπου νομίζουμε ότι χρειάζεται κάποιο είδος διευκρίνησης το δίνουμε, συμπεριλαμβανομένης της πηγής που μας ενέπνευσε.

Ορισμένοι σύνδεσμοι στον ιστότοπο συνδέονται με άλλους ιστότοπους που διατηρούνται από τρίτα μέρη που ενδέχεται να εμφανίζονται ή όχι σε ένα πλαίσιο στον ιστότοπο. Το diadrastika δεν έχει επαληθεύσει το περιεχόμενο τέτοιων ιστότοπων τρίτων και δεν υποστηρίζει, εγγυάται, προωθεί ή προτείνει οποιεσδήποτε υπηρεσίες ή προϊόντα, τα οποία μπορεί να παρέχονται ή να έχουν πρόσβαση μέσω αυτών ή οποιουδήποτε ατόμου ή φορέα που μπορεί να τα παρέχει. Το diadrastika δεν έχει εκδώσει ή προκάλεσε την έκδοση διαφημίσεων που ενδέχεται να εμφανίζονται σε αυτούς τους ιστότοπους και επομένως δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για τέτοιο περιεχόμενό τους.

Επιτρέπεται από οποιονδήποτε η αναπαραγωγή, διανομή και παρουσίαση των κειμένων υπό την προϋπόθεση ότι οι παραπάνω ενέργειες θα γίνουν με αναφορά του δημιουργού αλλά και ενεργού link του άρθρου που θα οδηγεί σε αυτό, ότι δε θα κατατείνουν σε εμπορική χρήση και ότι θα διατηρείται η ακεραιότητά τους ενώ απαγορεύεται οποιαδήποτε είδος τροποποίησής τους. Για οποιαδήποτε άλλη χρήση απαιτείται η ρητή και έγγραφη άδεια των δημιουργών. 

Σε περίπτωση λογοκλοπής μέρους ή ολόκληρου του κειμένου μπορούμε και έχουμε το δικαίωμα να ασκήσουμε τα δικαιώματά μας περί πνευματικής ιδιοκτησίας όπως ορίζονται από τους σχετικούς νόμους και τις εν γένει τροποποιήσεις τους.

Οι αναδημοσιεύσεις ή οι μεταφράσεις που πραγματοποιούμε, συνοδεύονται στο τέλος του κειμένου από πηγή που αναδημοσιεύσαμε ή μεταφράσαμε. Ωστόσο, δεν ευθυνόμαστε για το αν το περιεχόμενο αυτό αποτελεί πολλαπλή αναδημοσίευση, με την πρωτότυπη και πρωτόλεια πηγή να έχει “χαθεί” ή “παραλειφθεί” κατά το “ταξίδι” του κειμένου μέσα στο διαδίκτυο. Επίσης, δεν φέρουμε καμία ευθύνη αν το site ή blog απ’ όπου αναδημοσιεύουμε δεν τηρεί κανόνες δεοντολογίας και παρακάμπτει νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη αν, από λάθος ή εσκεμμένα, αποκρύφτηκε ή παραλείφθηκε ο αυθεντικός συντάκτης ή συγγραφέας, ούτε για τις πηγές που αναφέρονται ή που δεν αναφέρονται.

Αν αντιληφθείτε ότι οι αναδημοσιεύσεις μας δεν ανταποκρίνονται στην αυθεντική πηγή ή συντάκτη, αν είστε νόμιμος κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων και δεν αναγράφεται η πηγή, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας για την αποκατάσταση των σωστών.

Ειδικότερα για τα θέματα υγείας ή διατροφής, ομορφιάς, περιποίησης σώματος, ψυχολογίας, επιβίωσης (και οτιδήποτε έχει να κάνει με το ανθρώπινο σώμα, την ζωή γενικότερα και την ασφάλειά τους), αλλά και σε θέματα κατασκευών, συνταγών, ή οποιοδήποτε είδους οδηγιών, οι πληροφορίες που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας, σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν, δεν αντικαθιστούν και δεν παρακάμπτουν την γνωμάτευση του ειδικού γιατρού, ή του κάθε ειδικού κατά περίπτωση. Δεν είναι δυνατό και δεν γίνεται έρευνα τεκμηρίωσης και διασταύρωσης και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενό τους. Ζητάτε πάντα την συμβουλή του γιατρού σας ή του φαρμακοποιού σας, αναλόγως με την περίπτωση, πριν δοκιμάσετε οτιδήποτε. Ειδικότερα, εάν λαμβάνετε οποιουδήποτε είδους φαρμακευτική αγωγή, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν αλληλεπιδράσεις.

Πολλά από τα θέματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, τα βρίσκουμε ενδιαφέροντα, γι’ αυτό και τα αναδημοσιεύουμε ή τα μεταφράζουμε, αλλά, αυτό δεν σημαίνει ότι πιστοποιούμε  την ορθότητά τους, ότι λειτουργούν σωστά όπως περιγράφονται ή ότι δεν είναι επικίνδυνα κατά την εφαρμογή τους, αργότερα ή πολύ αργότερα. Εμείς σας δίνουμε την ιδέα και εσείς ρωτάτε τους ειδικούς. Σε εσάς εναπόκειται να κρίνετε, να συγκρίνετε, να αμφισβητήσετε. Πάντα με λογική.

Το diadrastika χρησιμοποιεί cookies, ωστόσο ο αναγνώστης μπορεί να ρυθμίσει τον browser του με τρόπο ώστε να απορρίπτει την χρήση τους.