Αρχική Όροι Χρήσης Άρθρων

Όροι Χρήσης Άρθρων

Ενθαρρύνεται η διακίνηση και η αναδημοσίευση των αναρτήσεων και γενικότερα του περιεχομένου της ιστοσελίδας υπό τον όρο ότι αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Ειδικότερα δε για τα άρθρα και τα κείμενα που φέρουν υπογραφή diadrastiko, diadrastika και Σπύρος Μακρής, επιτρέπεται εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ) προς την διεύθυνση(url) απ’ όπου αλιεύθηκε. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα. Σε περίπτωση λογοκλοπής μέρους ή ολόκληρου του κειμένου μπορούμε και έχουμε το δικαίωμα να ασκήσουμε τα δικαιώματά μας περί πνευματικής ιδιοκτησίας όπως ορίζονται από τους σχετικούς νόμους και τις εν γένει τροποποιήσεις τους.Οι αναδημοσιεύσεις ή οι μεταφράσεις που πραγματοποιούμε, συνοδεύονται στο τέλος του κειμένου από πηγή που αναδημοσιεύσαμε ή μεταφράσαμε. Ωστόσο, δεν ευθυνόμαστε για το αν το περιεχόμενο αυτό αποτελεί πολλαπλή αναδημοσίευση, με την πρωτότυπη και πρωτόλεια πηγή να έχει “χαθεί” ή “παραλειφθεί” κατά το “ταξίδι” του κειμένου μέσα στο διαδίκτυο. Επίσης, δεν φέρουμε καμία ευθύνη αν το site ή blog απ’ όπου αναδημοσιεύουμε δεν τηρεί κανόνες δεοντολογίας και παρακάμπτει νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη αν, από λάθος ή εσκεμμένα, αποκρύφτηκε ή παραλείφθηκε ο αυθεντικός συντάκτης ή συγγραφέας, ούτε για τις πηγές που αναφέρονται ή που δεν αναφέρονται.

Αν αντιληφθείτε ότι οι αναδημοσιεύσεις μας δεν ανταποκρίνονται στην αυθεντική πηγή ή συντάκτη, αν είστε νόμιμος κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων και δεν αναγράφεται η πηγή, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας για την αποκατάσταση των σωστών.


Ο καθένας μπορεί να στείλει προς ανάρτηση οτιδήποτε σχετικό με τις θεματικές ή να προτείνει καινούργιες (το όνομά του ή το ψευδώνυμό του θα δημοσιεύονται).

Προϋπόθεση είναι η ευπρέπεια και η αποφυγή ατεκμηρίωτων στοιχείων, όσο αυτό είναι δυνατόν.