Αρχική Όροι Χρήσης Σελίδας

Όροι Χρήσης Σελίδας

Οι αναρτήσεις έχουν καθαρά ενημερωτικό, πληροφοριακό και αφυπνιστικό χαρακτήρα.

Ειδικότερα για τα θέματα υγείας ή διατροφής, ομορφιάς, περιποίησης σώματος, ψυχολογίας, επιβίωσης (και οτιδήποτε έχει να κάνει με το ανθρώπινο σώμα, την ζωή γενικότερα και την ασφάλειά τους), αλλά και σε θέματα κατασκευών, συνταγών, ή οποιοδήποτε είδους οδηγιών, οι πληροφορίες που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας, σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν, δεν αντικαθιστούν και δεν παρακάμπτουν την γνωμάτευση του ειδικού γιατρού, ή του κάθε ειδικού κατά περίπτωση.

Ζητάτε πάντα την συμβουλή του γιατρού σας ή του φαρμακοποιού σας, αναλόγως με την περίπτωση, πριν δοκιμάσετε οτιδήποτε. Ειδικότερα, εαν λαμβάνεται οποιουδήποτε είδους φαρμακευτική αγωγή, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν αλληλεπιδράσεις.

Πολλά από τα θέματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, τα βρίσκουμε ενδιαφέροντα, γι’ αυτό και τα αναδημοσιεύουμε ή τα μεταφράζουμε, αλλά, αυτό δεν σημαίνει ότι πιστοποιούμε  την ορθότητά τους, ότι λειτουργούν σωστά όπως περιγράφονται ή ότι δεν είναι επικίνδυνα κατά την εφαρμογή τους, αργότερα ή πολύ αργότερα. Εμείς σας δίνουμε την ιδέα και εσείς ρωτάτε τους ειδικούς. Σε εσάς εναπόκειται να κρίνετε, να συγκρίνετε, να αμφισβητήσετε. Πάντα με λογική.


Ενθαρρύνεται η διακίνηση και η αναδημοσίευση με τους εξής Όρους Χρήσης Άρθρων

Για οποιαδήποτε είδους διευκρίνηση ή πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.