Αρχική Συχνές ερωτήσεις – FAQ

Συχνές ερωτήσεις – FAQ

Πως λειτουργείτε και από που αντλείτε πληροφορίες;

Οι ανθρώπινες αισθήσεις δεν μπορούν να αντιληφθούν τα πάντα που συμβαίνουν γύρω μας. Πολλές φορές χρειαζόμαστε και χρησιμοποιούμε εργαλεία προκειμένου να φτάσουμε λίγο πιο πέρα. Όταν αυτά δεν αρκούν ή δείχνουν αμφιλεγόμενα αποτελέσματα ή δεν μπορούν να δώσουν ικανοποιητικές απαντήσεις, τότε, τα κενά συμπληρώνονται από διάφορες υποθέσεις που ακροβατούν ανάμεσα στην πραγματικότητα και την φαντασία. Επειδή ο κίνδυνος στην ακροβασία μπορεί να γίνει εύκολα παρεξηγήσιμος, σε μεγάλο αριθμό άρθρων μας, επιστρατεύουμε μόνο την φαντασία μας την οποία τοποθετούμε σε ένα υπαρκτό περιβάλλον.

Με ποιο τρόπο ανατρέπετε όσα νομίζουμε ότι ξέρουμε;

Για έναν μεγάλο αριθμό άρθρων, εμπνεόμαστε από διαφόρων ειδών πληροφορίες που κυκλοφορούν κυρίως στο διαδίκτυο, οποιουδήποτε είδους και οποιασδήποτε φύσεως, τις οποίες μετατρέπουμε σε δικές μας ευφάνταστες ιστορίες. Πρόκειται δηλαδή για μυθοπλασίες οι οποίες, κατά την δική μας εκτίμηση, θα μπορούσαν να δώσουν ένα στίγμα για να κρατάμε το νου μας ανοιχτό σε εναλλακτικές ερμηνείες, με οδηγό την φαντασία. Με αυτόν τον τρόπο Ανατρέπουμε Όσα Νομίζουμε ότι Ξέρουμε.

Αυτό συμβαίνει σε όλα τα άρθρα σας;

Συμβαίνει κατά κόρον στην κατηγορία ΑΡΘΡΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ ή ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ. Μάλιστα, αρκετές φορές αναμειγνύονται πραγματικά στοιχεία παρέα με φανταστικά, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι αληθοφανές. Όμως, το περιεχόμενο δεν παύει να είναι προϊόν φαντασίας, επιστημονικής ή άλλου είδους, μυθοπλασίας, ακόμα και σατυρικής διάθεσης.