Η φωτογραφία είναι προϊόν φωτομοντάζ

Οστά Γιγάντων στη Μεσσηνία αποκαλύπτει εφημερίδα

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ 20 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗ ΠΑΖΑΡΙ ΜΕ ΟΣΤΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Δημοσίευμα του “Εμπρός” της δεκαετίας του ’20. Ένα περίεργο δημοσίευμα- απόκομμα εφημερίδας των αρχών του περασμένου αιώνα– μας έστειλε αγαπητός φίλος του εξωτερικού.

Διάβασε τη δημοσίευσή μας σχετικά με τους γίγαντες και θυμήθηκε το απόκομμα αυτό.

Προσπαθήσαμε να το διασταυρώσουμε με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Εμπρός, αλλά για άγνωστους λόγους μέχρι τώρα δεν ήταν δυνατή η πρόσβασή μας σε αυτήν.

Το δημοσίευμα με τους δύο γιγάντιους σκελετούς που βρέθηκαν στη Μεσσηνία και είχαν μήκος 3,5 μέτρων, αρχίζει ως εξής:

ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΝ ΕΥΡΗΜΑ

ΕΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΔΥΟ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΟΙ ΣΚΕΛΕΤΟΙ –ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΙΝ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ– ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΙΝ ΕΝ ΤΩ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩ
–Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Εκ θετικής και λίαν αξιοπίστου πηγής ανακοινούται ημιν, ότι εν τινι χωρίω της Μεσσηνίας ανευρέθησαν προ τινος ανασκαπτομένου αγρού τινος δύο γιγάντιοι σκελετοί ανθρώπων, μήκους τριών και ημίσεος περίπου μέτρων.

Ο κάτοχος αυτών κατώρθωσε να τους μεταφέρη λάθρα εις Καλάτας, όπου και τους φυλάττε, καραδοκών την ευκαιρίαν όπως τους εξαγάγη εις το εξωτερικόν. Εμάθομεν δ’ ότι ο κύριος ούτος ήλθεν ήδη εις διαπραγματεύσεις μετά της διευθύνσεως του του εν Παρισίοις Παλαιοντολογικού μουσείου, και ζητεί υπέρογκον χρηματικόν ποσόν προς πώλησιν των σκελετών.

Εν αποτυχία δε της εκεί πωλήσεως έγραψεν εις φίλους του εν Βερολίνω και Λονδίνω, όπως ερωτήσωσι τι προσφέρουσι τα εκεί Παλαιοντολικά μουσεία προς απόκτησιν των δύο σκελετών.

Έχει γνώσιν των ευρημάτων τούτων η Αρχαιολογική Εταιρεία;

Εάν δεν έχη, αρκεί μία ανάκρισις εν Καλάμαις ή δια να είπωμεν μάλλον συγκεκριμένως εν Πυλία, και θα μάθη τις ο κάτοχος των δύο γιγαντιαίων σκελετών.»

Οστά Γιγάντων σε Μεσσηνία Αποκαλύπτει Εφημερίδα ! ! !

ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΘΡΥΛΙΚΟΙ ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΞΕΝΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΧΕΙ;

Ακομα ενα περιστατικο αναφερεται σε αλλη Ελληνικη περιοχη και προσπαθητε αποκρυψη στοιχειων.

Οστά Γιγάντων σε Μεσσηνία Αποκαλύπτει Εφημερίδα ! ! !


files-e

Σημείωση diadrastika: Σύμφωνα με το παρακάτω σχόλιο αναγνώστη:
Αυτο το συγκεκριμένο θέμα το είχε αναφέρει σε έρευνα του πριν απο πάρα πολλά χρόνια και τιμήν του , το περιοδικο ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ , τουλάχιστον δεκαπέντε χρόνια πρίν , και είχε φιλοξενήσει αναφόρες απο αυτόπτες μάρτυρες για την προσπάθεια εκφοβισμού και σιωπής την ώρα που τα όστα αυτά σύμφωνα με το άρθρο τότε ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΝ απο ειδικό συνεργείο το οποιο ενημερωνόταν κάθε φορά απο τους εργάτες που έβρισκαν οστα .
Αρχικά μάλιστα είχε το υπουργείο πολιτισμού και σρχαιοτήτων προσπαθήσει να προβάλει το θέμα τυπώνοντας αφίσες οι οποίες ξαφνικά ενω ειχαν αναρτηθει σε μαγαζια και καφενεία , μαζευτηκαν και με καθε τρόπο επιβλήθηκε σιωπή για την ύπαρξη τους.
Μια τέτοια αφισα που τυχαία ειχε ξεμήνει σε ενα καφενειο φωτογραφήθηκε και βρισκετε δημοσιευμένη στο συγκεκριμένο άρθρο !