OAHSPE. Η Βίβλος που Περιέχει Ολόκληρη την Ιστορία του Σύμπαντος τα Τελευταία 24.000 χρόνια

Το OAHSPE (προφέρεται ο-ασ-φη) έγραψε ένας οδοντίατρος από τη Νέα Υόρκη το 1881, ονόματι Τζον Μπαλού Νιούμπροτ (Dr. John Ballou Newbrough). Η μέθοδος που χρησιμοποιήθηκε είναι γνωστή ως “αυτόματη γραφή” μια πνευματική μέθοδος λήψης μηνυμάτων από το υπερπέραν, όπου το χέρι του διάμεσου (medium) γράφει αυτόματα, χωρίς συνειδητή σκέψη και χωρίς πολλές φορές να ξέρει τι γράφει. Ο Νιούμπροτ χρειάστηκε 10 χρόνια “εξάσκησης” στην αυτόματη γραφή με εξαγνισμό πνευματικό και σωματικό.Χρειάστηκαν 15 εβδομάδες για να γραφτεί με συνολικά 960 σελίδες και 36 ενότητες που ονομάζονται “βιβλία” όπως και στη Βίβλο. Το OAHSPE όταν κυκλοφόρησε επιχείρησε όχι να συμπληρώσει, αλλά να αντικαταστήσει τη Βίβλο! Αυτό όπως καταλαβαίνετε προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων…

Το περιεχόμενο της Βίβλου OAHSPE

Το OAHPSE κυκλοφόρησε το 1882 και «περιέχει ολόκληρη την ιστορία του σύμπαντος» τα τελευταία 24.000 χρόνια! Διακηρύσσει την ανατολή μιας καινούργιας εποχής για την ανθρωπότητα την οποία αποκαλεί “Κοσμον”. Αυτή είναι η 7η εποχή που χαρακτηρίζεται από τη μη βία και συνηδειτή απόρριψη των πολέμων.Κεντρικό πρόσωπο είναι η θεία οντότητα Jehovih, ένα είδος Κοσμικού Συλλογικού Νου.

Διαβάστε επίσης: Οέρα Λίντα. Το Βιβλίο που Αναιρεί την Ιστορία

Αναφορικά το OAHSPE περιέχει: την Κοσμογονία, τη Δημιουργία των Πλανητών, την Ιστορία της Γης και του Ανθρώπου, του Αόρατου Κόσμου και περιγραφή των θεών του ουράνιου Αιθέρα. Την ιεραρχία και τη θέση κάθε θεού και θεάς. Επίσης περιέχει νέες εντολές του Jehovih προς τους ανθρώπους και αποκαλύψεις για τη “δεύτερη” ανάσταση. Μιας και είπαμε ότι το OAHSPE είναι μια «Βίβλος» της νέας εποχής, υπάρχει κάτι πολύ ενδιαφέρον στην όλη υπόθεση: Είναι (αν όχι το πρώτο) ένα από τα πρώτα βιβλία που γράφτηκαν με γραφομηχανή!

Παράδοξα και ανεξήγητα σχετικά με το περιεχόμενο του βιβλίου

Το βιβλίο παρουσιάζει με λεπτομέρειες μια άγνωστη γλώσσα, την οποία ονομάζει “Πανικό” -Panic- και θεωρεί ότι προέρχεται από μία,υποθετική χαμένη ήπειρο που ονομαζόταν ΠΑΝ. Φαίνεται πως είναι ένα μίγμα Ελληνικών, Λατινικών, Εβραϊκών, Ινδιάνικων και Κινέζικων. Ειδικοί που έχουν μελετήσει τη γλώσσα κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όποιος την εφηύρε θα πρέπει να ξόδεψε πάρα πολύ κόπο και χρόνο και να ήταν έμπειρος γλωσσολόγος! Και όμως περιγράφεται με άριστο τρόπο! Να σημειώσουμε ότι μοιάζει με κάποια γλώσσα που λένε ότι ακούνε όσοι πέφτουν θύματα απαγωγής εξωγήινων. Υπάρχει επίσης ένα τουλάχιστον συγκρότημα με το όνομα Hanzel und Gretyl, οι οποίοι τραγουδούν σε μια πιο μοντέρνα, ας πούμε, εκδοχή της “Παν”.

Στο βιβλίο περιέχονται κάποιες επιστημονικές αλήθειες οι οποίες ήταν άγνωστες την εποχή που γράφτηκε αλλά αποδείχτηκαν στις μέρες μας.Για παράδειγμα κάνει λόγο το βιβλίο για ένα πεδίο γύρω από τη Γη. Ένα τέτοιο πεδίο είναι το μαγνητικό που ανακαλύφθηκε το 1958 και είναι γνωστό ως μαγνητόσφαιρα! Το OAHSPE το αναφέρει το 1881! Όπως λέει το βιβλίο, δεν ήρθε να συμπληρώσει τη Βίβλο αλλά να την αντικαταστήσει! Το βασικό μήνυμα:

“Εκείνοι που συντάσσονται με τις προτάσεις του Δημιουργού, το θέλημά του και την πανταχού παρουσία του και εξαγνίζονται στο σώμα και στο πνεύμα θα συνεχίσουν να ανέρχονται πνευματικά, να ευημερούν και να προοδεύουν στο μέλλον. Ενώ εκείνοι που αρνούνται να βγουν από το σκοτάδι τους δε θα επιβιώσουν και θα χαθούν για πάντα”.

-d-Το συγκεκριμένο βιβλίο, αν και εύκολα προσελκύει το ενδιαφέρον εναλακτικών ερευνητών και ανοιχτόμυαλων ανθρωπων, δεν είναι το «αγαπημένο» βιβλίο καμιας επίσημης και αναγνωρισμένης μονοθειστικής θρησκείας και εκκλησίας, στον κόσμο. Αφενώς γιατί διαφοροποιείται από την Αγία Γραφή και αφετέρου γιαί προτίθεται να την αντικαταστήσει. Τώρα, για το αν θα μπορούσαν να ισχύουν όλα αυτά που γράφονται μέσα σε αυτό, είναι μία άλλη εντελώς διαφορετική ιστορία που επαφίεται στην κρίση του καθενός – αφού πρώτα την διαβάσει. -d-

strange-area και ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.