Γιατί οι Θεοί ή οι Εξωγήινοι Έπιναν ΚΡΑΣΙ;

Απορίες:
Γιατι ολοι οι θεοι του 12θεου, των χριστιανων κλπ. ειναι σιωπηλοι τωρα, ενω πρωτα συνομιλουσαν με τους ανθρωπους;
Γιατι ολοι ζητουσαν αιμα ζωων και μερικοι και αιμα ανθρωπων (ο Γιαχβε τα πρωτοτοκα των εβραιων);
Γιατι ολοι λατρευαν το κρασι;

Ο Χριστος ελεγε ειναι η αμπελος .Στον Νωε μετα τον κατακλυσμο ο θεος ειπε να φυτεψει αμπελι και οχι φασουλακια που γινονται και γρηγορα και ειναι και δυναμωτικά; Το ιδιο βεβαια και ο Διονυσσος .Θα πειτε ποτο ηθελαν να πιουν. Ναι μια που ηταν θεοι γιατι πινανε το απλο κρασακι και οχι σαμπανια;

Απαντηση:
Ειναι σιωπηλοι γιατι εφυγαν. Και γιατι εφυγαν; Γιατι ηταν εξωγηινοι και εδω στην γη υπηρχαν αλλες συνθηκες. Αλλο δεν πηγαινε. Θα αρρωσταιναν .

Γιατι ζητουσαν αιμα; Ζητουσαν γιατι δεν ειχαν βιοενεργεια που την λαμβαναν κυριως απο τους ανθρωπους (αδρεναλινη).

Γιατι κρασι; Γιατι αυτοι οι θεοι ειναι απο πυριτιο , και εδω στην γη οι τροφες εχουν σιδηρο , πραγμα γι αυτους ειναι κατι το αρρωστο, σαν αντιδοτο πινουν ολοι οι θεοι κρασι, γιατι το κρασι εχει στοιχειο (δεν θυμαμαι τον τυπο τωρα) που τους προφυλλασει απο δηλητηριαση. Γι αυτο δεν πινανε σαμπανια, ουτε τσιπουρο. Μην πειτε γιατι ηταν το μονο ποτο που ηξεραν οι αρχαιοι. Ηξεραν και αλλα ποτα ως και την μπυρα .

Το οτι οι θεοι, οι εξωγηινοι (σχόλιο-d: ενδεχομένως κάποιοι από αυτούς) ειναι απο πυριτιο μας το λεει και το κατω αγρογλυφικο που σχηματιστικε στις 19 Αυγούστου 2001 στα χωράφια δίπλα στο μεγαλύτερο τηλεσκόπιο της Βρετανίας στο Chilbolton του Hampshire.

Γιατί οι Θεοί ή οι Εξωγήινοι Έπιναν ΚΡΑΣΙ;

Αυτο το αγρογλυφικο δίνει την απαντηση στο μήνυμα που είχε απευθύνει το 1974 στο διάστημα ο αστρονόμος Καρλ Σέιγκαν, μέσω της ΝΑSA και του τηλεσκοπίου Arecibo στο Πουέρτο Ρίκο! Λενε οτι ειναι ιδιοι με τον ανθρωπο αλλα ειναι οχι απο ανθρακα αλλα απο πυριτιο. ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΑΡΙΒΑΣ

Εμεις είμαστε όντα με βάση τον άνθρακα ,οι θεοι των θρησκειων ειναι οντα με βαση το πυριτιο:

Το έκτο στοιχείο του Περιοδικού Πίνακα είναι ο άνθρακας.Το 666 ειναι η ζωη. Τι το εχουν οι χριστιανοι για θηριο; δεν τους καταλαβαινω .Ειναι εχθρος η ζωη;

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ο ανθρωπος ειναι κατασκευασμενος απο ανθρακα. Μας είπαν ότι το άτομο άνθρακα είναι το μοναδικο ατομο του Περιοδικού Πίνακα, το οποίο δημιουργεί ζωή ( οργανική χημεία ).Αλλα παλι μας δουλεψαν . Οι επιστήμονες ακομη απο την δεκαετία του ’50, άρχισαν να ερευνουν αυτά τα φαινόμενα.

Συνειδητοποίησαν ότι το πυρίτιο, το οποίο βρίσκεται στο χάρτη ακριβώς κάτω από τον άνθρακα (μια οκτάβα κάτω), δείχνει σημάδια ζωής. Φαίνεται ότι δεν υπάρχει καμία διαφορά. Η Εικονα κατω δείχνει πώς το πυρίτιο σχηματίζει ένα ορισμένο σχέδιο κυκλώματος, αντιδρασεις. Αυτά είναι μόνο μερικά κυκλωματα γιατι το πυριτιο αντιδρά χημικά με σχεδόν τα πάντα και σχηματιζει χημικες ενωσεις.

Αυτα τα χαρακτηριστικά ομως τα εχει και ο ανθρακας και αφου αυτος μας εδωσε ζωη ,γιατι να μην δινει ζωη και το πυριτιο;

Και πραγματι βρεθηκαν στην γη μορφες ζωης απο πυριτιο π.χ ενα ειδος σφουγγαριου στα βαθη των ωκεανων που αναπτύσσεται και πολλαπλασιάζεται, οπως οι μορφες ζωης που ειναι κατασκευασμενες απο ανθρακα .

δομές πυριτίου

Η Γη, εχει διάμετρο περίπου 7.000 μίλια. Το πάχος του φλοιού της ειναι από 30 έως 50 μίλια, όπως το κέλυφος του αυγού, και το 25 τοις εκατό αποτελείται από καθαρό πυρίτιο. Επειδη ομως το πυρίτιο αλληλεπιδρά με σχεδόν τα πάντα, ο φλοιός στην πραγματικότητα αποτελείται απο 87 τοις εκατό ενώσεις πυριτίου. Αυτό σημαίνει ότι ο φλοιός της Γης είναι σχεδόν καθαρό κρύσταλλο, με βάθος που κυμαίνεται απο 30 έως 50 μίλια.

Έτσι, είμαστε σε αυτην την τεράστια κρυστάλλινη μπάλα και πετάμε στο διάστημα με την ταχύτητα δεκαεπτά μίλια ανά δευτερόλεπτο. Εμεις είμαστε όντα με βάση τον άνθρακα, και ζούμε στην κρυστάλλινη σφαίρα την γη,που αποτελείται από κρύσταλλο πυριτίου .(τα στερεα του Πλατωνα).

Τώρα σκεφτείτε πως λειτουργουν οι υπολογιστές; Λειτουργουν γιατί εχουν πυριτιο.

Σχόλιο diadrastika: Σύμφωνα με σχόλιο από αναγνώστη του Περιοδικού Αναζήτηση σχετικά με το “αντίδοτο” του κρασιού κατά του σιδήρου και υπέρ του εξωγήινων με βάση το πυρίτιο:

Οι φαινολικές ενώσεις έχουν την ιδιότητα να δεσμεύουν τον σίδηρο. Μέσα στο κρασί υπάρχουν ορισμένες φυσικές ουσίες που λέγονται προκυανιδίνες και διαδραματίζουν ένα σπουδαίο ρόλο στη φυσική λειτουργία του οργανισμού. Οι ουσίες αυτές, που ανήκουν στην ομάδα των φαινολικών ενώσεων, έχουν την πολύ χαρακτηριστική ιδιότητα της στυφάδας και βρίσκονται ουσιαστικά κρυμμένες μέσα στα κουκούτσια του σταφυλιού.Κατά τη διάρκεια λοιπόν μιας ελεγχόμενης οινοποίησης που περιλαμβάνει μεγάλη παραμονή των στεμφύλων με το γλεύκος, οι προκυανιδίνες διαλύονται μέσα στο γλεύκος, για να φτάσουν πολλές φορές τα 1-2 γραμμάρια το λίτρο. Πρόκειται για τη φάση της εκχύλισης του κόκκινου κρασιού, κατά την οποία οι ουσίες αυτές περνούν αναλλοίωτες μέσα στον μούστο που βράζει μεν αλλά στους 25 μόνο βαθμούς Κελσίου.

Περιοδικό Αναζήτηση / Top Image by Klaus Böhm from Pixabay