Ιπτάμενον τηγάνι ενεφανίσθη εις Λέσβον. Εξέπεμπεν ακτίνας χρυσόλευκους

Το 1954 είναι η χρονιά που θα κάνει την εμφάνιση του το πρώτο μεγάλο κύμα UFOs παγκοσμίως με επίκεντρο την Νότια Ευρώπη και την Νότια Αμερική.

Είναι η χρονιά που μικρά πράσινα ανθρωπάκια εμφανίζονται σχεδόν σε καθημερινή βάση στην Γαλλία, και είναι η χρονιά που άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα θα σταθμεύουν πάνω από στρατηγικής σημασίας βάσεις στην Αμερική και την Γαλλία.

Επίσης ήταν η χρονιά που η επιτροπή για τον Άρη – αφού παραολούθησε εκατοντάδες μέτρων του φιλμ που τράβηξε η ειδική επιτροπή κατά την διάρκεια της αντίθεσης του Άρη – ανήγγειλε ότι κάποιο είδος ζωής υπάρχει πάνω σε αυτόν τον πλανήτη.

Τον Αύγουστο, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο του `54 σκόρπιες αναφορές

από Πορτογαλία, Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία μιλούσαν για ανθρωπάκια σε φωτεινά σκάφη, που σταματούσαν μόνο στιγμιαία εδώ και εκεί, και μετά ανυψώνονταν στον ουρανό το ίδιο αθόρυβα και πάλι όπως είχαν έρθει, και τέλος ήταν η χρονιά που εξαιτίας του όγκου ντοκουμενταρισμένων αναφορών που κατέφθαναν στην APRO (Aerial Phenomena Research Organization), από την Νότια Αμερική και κυρίως Βενεζουέλα και Βραζιλία, υποχρέωσε τους Coral & Jim Lorenzen (ιδρυτές της APRO το 1952 στο Sturgeon Bay , Wisconsin), να μιλήσουν για ολοφάνερη έξωθεν στενή παρακολούθηση!

Μέσα σε όλα αυτά η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να είναι στο περιθώριο.

Κάντε κλικ για μεγέθυνση:

ΠΤΑΜΕΝΟΝ "ΤΗΓΑΝΙ" ΕΝΕΦΑΝΙΣΘΗ ΕΙΣ ΛΕΣΒΟΝ. ΕΞΕΠΕΜΠΕΝ ΑΚΤΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΛΕΥΚΟΥΣ
Εφημερίδα ΑΘΗΝΑΪΚΉ, 9/10/1954
(Από το αρχείο της Ερ.Ε.Ν.Ζω)

erenzw και periergaa

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.