Πως να Εξελιχθείτε Μέσα στην Τρίτη Διάσταση. Διδασκαλίες από τους Πλειάδειους

Η πρόθεση, η αναπνοή, η χρήση της στήλης φωτός, ο στροβιλισμός, το νερό, η γείωση!

Απόσπασμα από το  βιβλίο της Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ
“Κομιστές της Αυγής”
Διδασκαλίες από τους Πλειάδειους

Από τη δική μας οπτική γωνία, όλοι σας κατέχετε γνώση και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε τη μνήμη που έχει αποθηκευτεί μέσα στην ύπαρξή σας.

Έχουμε προσέξει ότι μερικοί από σας, από τη θέση που εσείς βιώνετε τα πράγματα, βρίσκετε εκεί έξω βογκώντας και γκρινιάζοντας, λέγοντας: «Χρειαζόμαστε βοήθεια και υποστήριξη πού και πού». Οπότε λοιπόν, ας σας προτείνουμε μια οδό που μπορείτε σίγουρα να την περπατήσετε, μια συνταγή που είναι οπωσδήποτε αποτελεσματική.

Η συνταγή είναι εξαιρετικά απλή. Θα πρέπει κάθε στιγμή και κάθε μέρα να ορίζετε, με συνέπεια και καθαρότητα, αυτό που επιθυμείτε να βιώσετε. Πιθανώς, αυτό που θέλετε να ανήκει στην κατηγορία του απίθανου σχετικά με τα όρια κάποιου άλλου ή με τους περιορισμούς που έχει κάποιος άλλος. Με την αίσθηση ότι αξίζετε, και με χάρη, ανακαλύψτε μέσα σας αυτά που θα σας φέρουν την ευτυχία.

Τι σας κάνει να νιώθετε ανάλαφροι, συνδεδεμένοι και ζωντανοί; Τι είναι αυτό που επιθυμείτε και το οποίο θα φέρει την ειρήνη στον πλανήτη, καθώς εσείς κατέχετε τη δική σας ύπαρξη;

Όποια και αν είναι αυτά τα πράγματα, αρχίστε να τα αποζητάτε. Καλέστε τα κοντά σας λέγοντας:

«Πρόθεσή μου είναι να βιώσω έναν αρμονικό τρόπο ζωής. Πρόθεσή μου είναι να βιώνω την υγεία και την ενέργεια, που με οδηγούν σε δημιουργικές περιπέτειες. Πρόθεσή μου είναι να έχω άφθονη χορήγηση των απαραίτητων, η στέγη και η τροφή και όλα αυτά που έχω ανάγκη για να βιώσω τη ζωή, να μου δοθούν σε μεγάλη αφθονία κι εγώ να μεταφέρω και να μοιράζομαι αυτή τη μεγάλη αφθονία με άλλους».

Δεν έχετε εκπαιδευτεί να κάνετε τέτοιες σκέψεις.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Δυο τρεις φορές την ημέρα, αφιερώστε ένα μικρό μέρος του χρόνου σας στο ξεκαθάρισμα αυτών που θέλετε. Ανοίξτε καθημερινά τα ενεργειακά κέντρα μέσα και πάνω από το σώμα σας, καλώντας μέσα σας τη συχνότητα του φωτός. Εμείς αυτό το αποκαλούμε στήλη φωτός. 

Οραματιστείτε μια δέσμη φωτός να εισέρχεται στα δώδεκα κέντρα των τσάκρα σας, επτά μέσα στο σώμα σας και πέντε έξω από αυτό. Αυτά τα τσάκρα είναι κέντρα πληροφοριών ή δίνες που, εφόσον ενεργοποιηθούν, αρχίζουν να στροβιλίζονται.

Όταν στροβιλίζονται δημιουργούν μια κίνηση μέσα στο σώμα σας η οποία ενεργοποιεί τους φωτο-κωδικοποιημένους κλώνους έτσι ώστε να συνεργαστούν μεταξύ τους, να ανασυγκροτηθούν και να σχηματίσουν τις δώδεκα εξελισσόμενες σπείρες μέσα στο σώμα.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό, για όποιον θέλει να βρίσκεται σε πλήρη ισορροπία με το φυσικό του σώμα, να κάνει τακτικά κάποιο πρόγραμμα βαθιών αναπνοών. Αυτό είναι ένα πρόγραμμα όπου η αναπνοή είναι πολύ σημαντική και όπου εξασκείται η οξυγόνωση, ώστε να εισέρχεται οξυγόνο μέσα στο σώμα.

Μια άλλη δραστηριότητα που έχουμε να προτείνουμε σε εκείνους ανάμεσα σας που επιθυμούν να μπουν σε μια τεράστια επιτάχυνσή της, είναι ο στροβιλισμός. Κινηθείτε από αριστερά προς τα δεξιά, στροβιλιζόμενοι γύρω γύρω και εστιάζοντας την όρασή σας στον αντίχειρά σας, μετρώντας τριάντα τρεις φορές, τουλάχιστον μια φορά την ημέρα.

Μπορείτε να φτάσετε σιγά σιγά στις τριάντα τρεις στροφές. Αν μπορέσετε να φτάσετε στις τριάντα τρεις στροφές, τρεις φορές την ημέρα, ώστε να στροβιλίζεστε ενενήντα εννέα φορές, ε λοιπόν, τότε θα δούμε για πόσο ακόμη θα παραμείνετε πάνω στον πλανήτη – ή τουλάχιστον σε αυτή τη διάσταση.

Όταν ολοκληρώσετε τους στροβιλισμούς, όσες φορές και αν στροβιλιστείτε, ενώστε τις παλάμες των χεριών σας στο ύψος του στήθους.

Πιέστε τις μαζί, κρατώντας τα μάτια σας ανοιχτά, και ισορροπήστε τον εαυτό σας με τα πόδια σας ανοιχτά όσο και οι ώμοι σας ώστε να νιώθετε και καλά γειωμένοι αλλά και τον στροβιλισμό ταυτόχρονα. Αυτό επιταχύνει τρομερά τον στροβιλισμό των συστημάτων των τσάκρα μέσα στο σώμα σας, που με τη σειρά του επιταχύνει τρομερά την ταχύτητα με την οποία ερμηνεύετε και δέχεστε δεδομένα.

Λοιπόν, οι μέθοδοι που χρησιμοποούμε είναι η πρόθεση, ή αναπνοή, η χρήση της στήλης φωτός και ο στροβιλισμός. Σε αυτά θα προσθέσουμε ένα υστερόγραφο. Μια και είστε ηλεκτρονικά όντα που μετατρέπουν τη συχνότητα τους με πολύ γρήγορους ρυθμούς, σας προτείνουμε να πίνετε τεράστιες ποσότητες νερού: καθαρό νερό, εξαγνισμένο νερό ή νερό πηγής. Το νερό λειτουργεί ως αγωγός. Διατηρεί το σύστημα σας ανοιχτό και σε ροή.

Υπάρχουν πολλά ακόμη που θα μπορούσατε να κάνετε. Μάθετε να βιώνετε εμπειρίες αλλαγής συνειδητότητας και να μην νιώθετε εκτός ελέγχου. Καλλιεργείστε τις και μπείτε σε αυτές για να συλλέξετε πληροφορίες, ν’ αλλάξετε πιθανότητες, να κινηθείτε στον διάδρομο του χρόνου κια να αλλάξετε τις ζωές σας. Όταν μάθετε να το κάνετε αυτό, η επιτάχυνση θα είναι πρωτοφανής.

Όταν υπάρχουν πολλές συνειδητότητες πάνω στον πλανήτη που καταγράφουν αυτού του είδους την ικανότητα, ολόκληρο το διαδίκτυο που οργανώνει και ελέγχει την ανθρώπινη συνειδητότητα αυτομετατρέπεται. Περισσότερη ενέργεια καταφθάνει στον πλανήτη, επειδή τώρα υπάρχουν εκείνοι που μπορούν να την χωρέσουν.

Πολλοί από σας θέλετε να φτάσετε στα ανώτερα επίπεδα και να παραμείνετε εκεί, ξεχνώντας ότι η δουλέιά που έχετε να κάνετε είναι εδώ, στη Γη. Πρέπει να μάθετε να παραμένετε γειωμένοι. Η αναγκαιότητα να είστε γειωμένοι είναι κάτι που πολλοί από σας δεν το καταλαβαίνουν.

Σύντομα θα ανακαλύψετε ότι αν κινηθείτε με ολοένα μεγαλύτερη επιτάχυνση και δεν έχετε γειώσεις – πράγματα που να σας συνδέουν και να τραβούν όλους τους κόσμους μέσα σε έναν – μπορεί να έχετε δυσκολίες με το νευρικό σας σύστημα! Όταν αλλάζει η συχνότητα και εισέρχεται περισσότερο φως μέσα στο σώμα, το τυπικό όχημα αρχίζει να λαμβάνει πολύ περισσότερα δεδομένα.

Κάποιες φορές μπορεί να πλήττετε αφάνταστα ζώντας μέσα στον κόσμο σας και το μόνο που θα θέλατε θα ήταν να μπορείτε να λαμβάνετε πληροφορίες και να ξεχάσετε τελείως αυτά που εσείς θεωρείτε εγκόσμια. Αν δεν έχετε γείωση, δεν θα έχετε κάποιον τρόπο που να επιτρέπει στην πληροφορία αυτή να μπει στην πραγματικότητά σας και να χρησιμοποιηθεί. Απλώς, θα δημιουργούσε υπερφόρτιση στο σύστημα σας ή δεν θα μπορείτε να μεταφράσετε αυτά που λαμβάνετε και να παραμένετε ήρεμοι.

Πρέπει να ισορροπήσετε πολλούς κόσμους ταυτόχρονα. Πώς θα το κάνετε αυτό; Με την πρόθεση, την εξάσκηση και την αποφασιστικότητα. Η γείωση επιτρέπει τη συγχώνευση ανάμεσα σε κόσμους και σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε πολλούς κόσμους. Σας επιτρέπει να νιώθετε κύματα όπου και όποτε τα χρειάζεστε, να γίνετε υπεράνθρωποι.

Ένας καλός τρόπος για να γειώνεστε είναι να βγείτε έξω και να πάτε να καθίσετε πάνω στη γη. Γι’αυτό, βγείτε έξω και βρεθείτε στη φύση. Σταθείτε ή καθίστε δίπλα σε ένα δέντρο για λίγο. Βάλτε την καρέκλα σας στον ήλιο και διαβάστε ένα βιβλίο, ενώ λάμπει πάνω σας ο ήλιος ή κολυμπήστε ή βάλτε τα πόδια σας στο νερό. Αυτά είναι τα στοιχεία. Αυτά απαρτίζουν τη Γη, έτσι μπορείτε να τα νιώσετε. 

     πηγη Urantia Center και gateoflight