Tα 5 προειδοποιητικά σημάδια από τον ανώτερο εαυτό μας που καλό είναι να μην αγνοήσουμε

Tα 5 προειδοποιητικά σημάδια από τον ανώτερο εαυτό μας που καλό είναι να μην αγνοήσουμε

Όλοι έχουμε διαισθητικές δυνάμεις ή ανώτερες δονήσεις, που μας καθοδηγούν στις ζωές μας. Αποκαλούνται και ως «μικρή φωνή» ή «αίσθηση του ενστίκτου».

Μερικοί άνθρωποι τα αισθάνονται πιο έντονα από άλλους, αλλά αυτά υπάρχουν εκεί, μέσα σε όλους μας. Είμαι σίγουρος ότι έχετε ακούσει ιστορίες σχετικά με το πώς διάφοροι άνθρωποι έχουν ακούσει τις προειδοποιήσεις του ανώτερου εαυτού τους και πώς αυτές τους έσωσαν από επικίνδυνες καταστάσεις.

Μερικές φορές αυτά τα μηνύματα είναι ήπια και κυμαίνονται από ένα από αίσθημα ότι κάτι δεν πάει καλά μέχρι ένα μήνυμα που ακούει κάποιος στο κεφάλι του σαν να προέρχεται από μεγάφωνο.  Έτσι και αλλιώς η διαίσθηση είναι σαν μυς. Όσο πιο πολύ εργάζεστε για την ανάπτυξή της, τόσο πιο δυνατή γίνεται.

Ακολουθούν 5 προειδοποιητικά σημάδια από τον ανώτερο εαυτό σας  στα οποία πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία.

1. Επανάληψη ονείρων ή επανάληψη συγχρονισμών

Έχετε μήπως το ίδιο όνειρο ξανά και ξανά ή ένα γεγονός στη ζωής σας που συνεχώς επαναλαμβάνεται; Μπορεί να βλέπετε το ίδιο άτομο στην πόλη σας ξανά και ξανά. Αν είναι έτσι, τότε υπάρχει ένας λόγος πίσω από αυτό. Είναι ένα μήνυμα σε εσάς, μια οδηγία και μερικές φορές μια προειδοποίηση. Ψάξτε για στοιχεία, ακολουθήστε τα και δείτε αν μπορείτε να βγάλετε νόημα από τον λόγο που αυτά συμβαίνουν ξανά και ξανά.

2. Έχετε αισθήματα ή σκέψεις που δε βγάζουν νόημα

Συναντήσατε ποτέ κάποιον και την ίδια στιγμή τον αντιπαθήσατε χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο; Και αργότερα ανακαλύψατε κάτι γι αυτόν που επιβεβαίωσε ότι αυτά που αισθανθήκατε ήταν σωστά; Ενώ μπορεί να θεωρείται κατά καιρούς ως μια άδικη κρίση, αν έχετε μια συγκεκριμένη σκέψη για κάποιον, τότε πρέπει να υπάρχει λόγος γι αυτό.

Ωστόσο, δεν μπορείτε να επιτρέψετε στο φόβο να κυβερνάει τα ένστικτά σας. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε συνεχώς να ελέγχετε το τηλέφωνο του συντρόφου σας για να δείτε αν σας απατάει, επειδή πολύ πιθανό δημιουργείτε αυτή την εμπειρία από έλλειψη εμπιστοσύνης. Ωστόσο, όταν το ένστικτό σας, σας λέει κάτι για κάποιον ή κάτι, απλά αφήστε το να εξελιχτεί.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

3. Νιώθετε σαν κάτι να μην είναι σωστό

Όταν έχετε ένα αίσθημα βαθιά μέσα στο ένστικτό σας ότι κάτι δεν είναι σωστό, τότε πιθανώς δεν είναι. Μην το αγνοήσετε. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και αυτό το προαίσθημα. Να είστε σε εγρήγορση, να κοιτάτε για σημάδια, να ψάχνετε για δεύτερη ή και τρίτη γνώμη μέχρι να δείτε αν τελικά το ένστικτό σας ήταν σωστό ή λάθος. Αν βρείτε ότι αυτό που νιώσατε δεν ήταν σωστό ή αλήθεια, είναι καιρός να κάνετε κάποια αναζήτηση στην ψυχή σας για να δείτε αν έχετε τάσεις που σας κάνουν να νιώθετε άβολα και δουλέψτε ώστε να τις ξεφορτωθείτε.

4. Παρατηρείτε σημάδια ευθυγράμμισης

Αν όσο ζείτε τη ζωή σας είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, τότε σημάδια ευθυγράμμισης από το σύμπαν παρουσιάζονται συχνά σε εσάς. Αυτά τα σημάδια μπορεί να είναι μηνύματα από τον ανώτερο εαυτό σας ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο. Ακολουθήστε τα και θα αυξήσετε τις πιθανότητες να εκπληρώσετε τις δυνατότητές σας.

5. Αγνοείτε αυτό που το σώμα σας προσπαθεί να σας πει

Έχετε έναν ενοχλητικό βήχα που δε φεύγει, επαναλαμβανόμενους πονοκεφάλους ή ένα εξόγκωμα που εμφανίζεται ξαφνικά. Ό,τι και να ναι δεν έχετε το περιθώριο να αγνοήσετε τα συμπτώματα υγείας που το σώμα σας, σας παρουσιάζει. Τα σώματά μας λειτουργούν σαν οτιδήποτε άλλο στη ζωή μας:. Αν αγνοείτε τα προβλήματα, τότε αυτά θα μεγαλώνουν μέχρι να κάνετε κάτι για αυτά. Δώστε σημασία στην ανάδραση που σας δίνει το σώμα σας.

ΠΗΓΗ:  awakengr.com, dailyvibes.org και truelife.gr