Ψυχοσωματική αποτοξίνωση: Ο μονόδρομος προς την Επίφυση

Όλοι μας έχουμε βρεθεί μπροστά στη χαοτική αταξία του γραφείου, του σπιτιού, των σκέψεων μας και των συνθηκών που μας περιβάλλουν, ακόμα και αν είμαστε οι πιο πειθαρχημένοι και οργανωμένοι Άνθρωποι του πλανήτη.

‘Ολοι μας έχουμε αγχωθεί για τον τρόπο που θα πρέπει να πιάσουμε το μίτο της Αριάδνης της Υγείας μας και της προσωπικής μας Ευδαιμονίας.
‘Ολοι μας είμαστε πέραν του δέοντος φορτωμένοι με τοξικό βάρος σε σώμα και μυαλό.

Πολύ λίγοι, όμως αποφασίζουν να λειτουργήσουν δραστικά στη συσσώρευση των όσων μας μειώνουν το Ενεργητικό μας πεδίο και τη Δημιουργικότητά μας.

Η λέξη ” Αποτοξίνωση”  ακούγεται αρκετά τον τελευταίο καιρό και οι λύσεις και οι συμβουλές ουκ ολίγες. Γιατί, λοιπόν, δεν αποτοξινώνονται όσοι το έχουν ανάγκη ? ….

Το Ανθώπινο Σώμα διέπεται από Ηλεκτρομαγνητικά Κύματα, εννοείται και το DNA μας.  Η λειτουργία του σε ομαλές συνθήκες, όσον αφορά τα εσωτερικά όργανα και λειτουργίες καθώς επίσης και οι εξωτερικές επιδράσεις, είναι καθοριστικές για τη Συχνότητα αυτή, η οποία διαφέρει από άτομο σε άτομο, όχι όμως σε βαθμό που θα ήταν μη συμβατός με την ανθρώπινη ύπαρξη.  Λίγοι λοιπόν είναι αυτοί που έχουν κατανοήσει ότι η Τροφή έχει επίσης τη δική της Συχνότητα, εφόσον είναι φυσική, και επηρρεάζει το Σώμα και σε επίπεδο DNA.

Η Διατροφή και η Αποτοξίνωση δεν είναι θέμα καθαρά σωματικό.  Η Τροφή επηρρεάζει το γενικό σύνολο του Ανθρώπου σε επίπεδο σωματικό και Πνευματικό. Εδώ όμως ακριβώς συντελείται ένα θαυμαστό φαινόμενο. Αν τρέφεται σωστά κάποιος που δεν έχει την τάση να ζει και σε πνευματικό επίπεδο στον ίδιο υψηλοκραδασμικό βαθμό, η απόδοση της Διατροφής δεν είναι ή ίδια όπως σε κάποιον που πληρεί την Καθαρότητα Διατροφής σε Σωματικό και Πνευματικό Επίπεδο ταυτόχρονα.

Αν με ρωτούσαν ποια είναι η σημαντικότερη Διατροφολογική Κατεύθυνση που γνωρίζω, θα έλεγα η γραμμή των Εσσαίων. Η παρακαταθήκη που πέρασε ως τις μέρες μας με κυριότερο σημείο τις Νηστείες, είναι πλέον αποδεδειγμένη ότι συντελεί στην Υγεία και θεραπεύει πληθώρα παθήσεων. Ευτυχώς για εμάς, πλέον, έχουν προστεθεί δεκάδες επιπλέον πληροφορίες και τρόποι που καθιστούν κάθε μορφή Διατροφής εύκολο να προσαρμοστεί στις ανάγκες εκάστοτε ατόμου.

Φεύγοντας για λίγο από τον Άνθρωπο θα αναφερθώ σε κάποιους τόσο δα οργανισμούς που διαβιούν σε ακραίες συνθήκες, παράγουν Φως στο απόλυτο σκοτάδι, έρχονται σε επαφή και πολλαπλασιάζονται ενώ είναι προκαρυωτικοί στη φύση τους και συνελόντι ειπείν, αποτελούν το πιο τρελλό κομμάτι των έμβιων όντων στον πλανήτη αυτό, με αποτέλεσμα να αποτελούν δικό τους Βασίλειο που ακόμη η Επιστήμη δε μπόρεσε να κατατάξει.

ΤΑ ΑΡΧΑΙΟΒΑΚΤΗΡΙΑ 

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Οι έρευνες που έχουν γίνει πάνω στους Μικροοργανισμούς αυτούς δεν είναι επαρκείς ούτε ικανοποιητικές ώστε να εξηγήσουν  τη λειτουργικότητα και τις ιδιότητές τους. Όμως όσοι έχουν ασχοληθεί με το θέμα αυτό, έχουν αντιληφθεί  ότι κάτι σχεδόν εξωπραγματικό συμβαίνει με τα  ARCHAEA ….
Τα ”ξαδέλφια” των Αρχαιοβακτηρίων είναι τα γνωστά σε όλους μας Προβιοτικά στελέχη. Επειδή ακριβώς δεν υπάρχουν τεκμηριωμένες μελέτες σε όσα πραγματικά θα ήθελα να πω, σχετικά με τα ARCHAEA,  προχωρώ στο θέμα των ήδη αποδεχούμενων Προβιοτικών, για να τονίσω ότι είναι διαφορετικά μεταξύ τους και άκρως ικανά να θεραπεύσουν  ακόμη και από μόνα τους, πληθώρα παθήσεων. Βασική προυπόθεση η Νηστεία στη φάση που είναι απαραίτητη και η αλλαγή στη Διατροφή. 

Πως μπορούμε να τεκμηριώσουμε το ποια είναι η Σωστή Διατροφή ?

Διά της ατόπου απαγωγής, ξεκινάμε ανάποδα …  τι ΔΕΝ υπάρχει σε μια διατροφή απαλλαγμένη από κρέας, αγελαδινό γάλα και  ζάχαρη ?  όσον αφορά τη ζάχαρη, δε τίθεται το παραμικρό θέμα. Όσον αφορά το αγελαδινό γάλα και την περίφημη καζείνη, της οποίας η μη διάσπαση από τον οργανισμό είναι γεγονός, πάλι δεν τίθεται θέμα. Η αφομοίωση του ασβεστίου, σε μεγάλο βαθμό έχει γίνει γνωστό ότι δεν είναι η ιδανική από το αγελαδινό γάλα.  Σε σχέση με το κρέας, το βασικό πρόβλημα είναι η έλλειψη Β12 η οποία καλύπτεται απο τη χλωρέλλα και σε περιπτώσεις ovo vegan, από τα αυγά.  Όντως, εξαιρετικά λεπτό το θέμα αυτό, διότι σαν μη κρεατοφάγος πρέπει να στηρίζω με φυσικό τρόπο τις επιλογές μου και όχι με συμπληρώματα. Είναι πολύ λογικό καθένας να έχει τις απόψεις του όμως αυτό που με απασχολεί έντονα είναι η επίδραση που έχει το κρέας και το αγελαδινό γάλα στο ανθρώπινο DNA  και όχι μόνο μέσω αγχωτικών ορμονών από το κατακαημένο ζωντανό προς τον άνθρωπο, αλλά ΩΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ. 

Εδώ θέλω να συνδέσω λίγο τα ARCHAEA  με το θέμα της Ενεργειακής Διατροφής. 

Τα ΑΡΧΑΙΟΒΑΚΤΗΡΙΑ έχουν μελετηθεί και θεωρούνται ότι ως εύρος συχνότητος και ιδιοτήτων, έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν ως Προβιοτικά που ενισχύουν την Άμυνα του RNA. Να το δούμε λίγο λογικά, τώρα … Τα Προβιοτικά ”τρώνε” τα βακτήρια του εντέρου. Το κρέας και το αγελαδινό γάλα ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΚΩΝ ΒΑΚΤΗΡΙΩΝ .. άρα, λογικά να το δει κάποιος, Προβιοτικά και Τοξίνες δεν πάνε μαζί,

Θέλω να παραθέσω το εξής, καθόσον η τεκμηρίωση είναι το βίτσιο και η σταθεροποίηση κάθε συγγραφέως που παραθέτει την ταπεινή του γνώση.  
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubm  / Archaea: Microbial Candidates in Next-generation Probiotics Development

Συνδέω τώρα τις λέξεις …. ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ, ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΣΩΜΑΤΟΣ. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΡΟΦΗΣ, ΤΟΞΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ 

Ως εισαγωγή σε μια συζήτηση που έχει τρομερό εύρος πληροφοριών, οι λέξεις αυτές θα είναι ο κεντροφόρος άξονας.  
Η αποτοξίνωση ξεκινά από το έντερο ταυτόχρονα με αποχή από τροφές που δίνουν τοξίνες και αλλοιώνουν το Ανθρώπινο Γονιδίωμα. Είναι βασικότατο να συμμετέχει και ο Εγκέφαλος σε αυτό, διότι αν η Σκέψη δημιουργεί περιβάλλον για δυσαρμονία ορμονών και χάος βασικών λειτουργιών ( αναπνοή, χαλάρωση, ύπνος ), τότε το θέμα περιπλέκεται.  

Η ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗ 

Ξεκινάς με σύντομη Νηστεία και Δυναμική απόφαση αποχής από κάθε τι που σε βαραίνει, σε τοξικοποιεί, σε βαραίνει και σε κάνει να μην Είσαι αυτό που Είσαι.  Αν καθένας δε νιώθει από τη φύση του τι τον αλλοιώνει, ό,τι και αν διαβάσει και προσπαθήσει να βγάλει επιστημονικό συμπέρασμα, δε θα είναι Ψυχοσωματική Αποτοξίνωση και Φιλοσοφία Διαβίωσης, αλλά ένα απλό διαιτολογικό σχήμα.  Η Διατροφή κάθε ατόμου είναι κυριολεκτικά το ίδιο το άτομο αφού ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ και αυτό επηρρεάζει σωματικά μέσω ορμονών το σώμα μας και πνευματικά μέσω συχνότητας, τον εγκέφαλό μας. 
Η λεωφόρος από το έντερο ως τον εγκέφαλο είναι αντικείμενο μελέτης της Ανθρώπινης Βιολογίας.  Ο Μονόδρομος από την Υπόφυση προς την Επίφυση είναι εντελώς Ψυχική Οδός και καθένας ακολουθεί αυτό που θα κάνει τον ίδιο, αυτό που Είναι

Εύχομαι Αποτοξίνωση από κάθε τι που σας κρατά μακρυά από το Αληθινό Εγώ σας !

It’s a DNA Nutitional Matter /  Myriam Pappas

vickytoxotis και thesecretrealtruth / Image by Pete Linforth from Pixabay