Η Πέμπτη Διάσταση μας περιμένει. Οι αποκαλύψεις της Νέας Λεμουρίας

Χρήστος Κιτσινάμας

Έχουμε πια ξεκινήσει τη μεγαλύτερη από όλες τις περιπέτειες – την Ανάληψη. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε δυο ενεργές έλικες DNA και δέκα που είναι σε λανθάνουσα κατάσταση, εξαιτίας μιας γενετικής χειραγώγησης που έλαβε χώρα.

Με την παροδική απόκρυψη ενός τόσο μεγάλου ποσοστού του θεϊκού δυναμικού μας, λειτουργούμε αυτή τη στιγμή στο περίπου 5-10% αυτού. Το δυναμικό αυτό εξαπλώνεται και διευρύνεται διαρκώς για καθέναν που εξελίσσεται προς τις ανώτερες και υψηλότερες διαστάσεις.

Κατά τη διάρκεια της Λεμούριας εποχής, το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας λειτουργούσε με 36 πλήρεις έλικες DNA. Κατά τη διάρκεια της ‘πτώσης’, μια σταδιακή κάθοδος σε συνειδητότητα πραγματοποιήθηκε μέσα σε διάστημα χιλιάδων ετών, που προκάλεσε μια σταδιακή εξασθένιση των 24 ελίκων του DNA, αφήνοντας ενεργούς μόλις τους 12. Με το βύθισμα των δυο ηπείρων της Λεμουρίας και της Ατλαντίδας, άλλοι 10 έλικες DNA απενεργοποιήθηκαν.

Σε αυτό το στάδιο, όλες οι προηγούμενες ικανότητές μας μπορούν σταδιακά να επανενεργοποιηθούν, καθώς ανοιγόμαστε στη δόνηση της ανιδιοτελούς αγάπης και στην ανώτερη συνειδητότητα. Υπάρχουν εικασίες πως ο γενετικός κώδικας της ανθρωπότητας χειραγωγήθηκε, επειδή έπεφτε η συνειδητότητα.

Η χειραγώγηση αυτή έγινε με τη σύμφωνη γνώμη των ανωτέρων επιπέδων της Διοικητικής Ιεραρχίας της Γης. Τα ανθρώπινα όντα δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν με τους 12 εναπομείναντες ενεργούς έλικες του DNA. Η συνέπεια της μείωσης ελίκων ήταν σοβαρή και επώδυνη.

Το χαμηλό επίπεδο συνειδητότητας επέφερε το “πέπλο” που κάλυψε τα διαφορετικά επίπεδα συνειδητότητας, για να μην υπάρξει ξανά κατάχρηση των δυνάμεών μας, όπως έκανε η ανθρωπότητα την περίοδο της Ατλαντίδας και της Λεμουρίας.

Μας επέτρεψε να χρησιμοποιήσουμε την ελεύθερη βούλησή μας, ελεύθεροι από τις συνέπειες της μεγάλης κατάχρησης δύναμης που είχε γίνει τότε. Από τις εμπειρίες που αποκτήσαμε κερδίσαμε σε σοφία που διαρκεί.

Στην “Εσωτερική Καρδιά”, η τρίδυμη Φλόγα της Ζωής, της Θεϊκής Αγάπης, Θεϊκής Σοφίας και Θεϊκής Δύναμης, εκτεινόταν παλαιότερα σε μια διάμετρο 12 μέτρων στην αύρα μας και είχαμε θεόσταλτες ικανότητες τις οποίες είχαμε ως θεϊκό δικαίωμα από την γέννησή μας.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Η ζωή έφτανε συνήθως τα 20.000 με 30.000 χρόνια. Η τρίδυμη Φλόγα μάς επέτρεπε μια φυσική αθανασία, χωρίς όρια και περιορισμούς. Μετά την καταβύθιση των ηπείρων, αποφασίστηκε από τον Πατέρα/Μητέρα Θεό πως ο μόνος τρόπος για να επιστρέψει η ανθρωπότητα στην ολότητα και στην αρχική συνείδηση Θεού, ήταν να μειωθεί η τρίδυμη Φλόγα της Ζωής σε μόλις 1/16 της ίντσας (μια ίντσα = 3 πόντοι περίπου).

Από τότε λειτουργούμε με μόνο δυο έλικες DNA και ένα ελάχιστο μέρος της αρχικής τρίδυμης Φλόγας της Ζωής που χτυπάει στην καρδιά μας. Ο δρόμος της επιστροφής μας στην ολότητα ήταν ένα μακρύ και επώδυνο ταξίδι. Ένα μεγάλο ποσοστό της ανθρωπότητας κέρδισε σοφία και γνώση σε αυτή την εξερεύνηση της διαχωριστικότητας.

Έχουμε αποδείξει, στο πλαίσιο της ελεύθερης βούλησης, την επιθυμία μας να επιστρέψουμε στην ολότητα. Ο Δημιουργός μας ανέμενε αυτή την επιστροφή με μεγάλη αγάπη και προσμονή. Ανέμενε τη μέρα που θα μπορούσε να μας ξαναδώσει όλα τα αρχικά μας χαρίσματα. Θυμηθείτε την παραβολή του “Ασώτου” που είπε ο Ιησούς. Ήταν για εμάς…

Είναι μπροστά μας πια ο καιρός της αποκατάστασης και όλα όσα φαινομενικά είχαμε χάσει θα τα πάρουμε πάλι πίσω. Ποτέ δεν μπορεί κάποιος να μας αφαιρέσει τη θεϊκότητά μας μια που είναι η πραγματική μας φύση. Είχε απλώς καλυφθεί για να μας επιτρέψει να δημιουργήσουμε τα μαθήματα, τις εμπειρίες και τη γνώση του Θείου για όλους.

Φύγαμε από το Σπίτι μόνο και μόνο για να ξεκινήσουμε το ταξίδι της επιστροφής μας και τώρα στεκόμαστε στο κατώφλι μιας μεγάλης και μεγαλοπρεπούς επανένωσης με όλο αυτό που είμαστε!

TELOS Η πρωτεύουσα της Λεμουρίας

Aurelia Louise Jones – Αλφάβητο Ζωής

www.UrantiaCenter.gr – Χρήστος Κιτσινάμας

Image by Kanenori from Pixabay