Οι Έλληνες είχαν αυτοκίνητα πριν 7.500 χρόνια, φαίνεται να υποδεικνύει εύρημα

Σίγουρα, το συγκεκριμένο εύρημα, εγείρει πολλά ερωτηματικά καθώς είναι προκλητικά ολόιδιο με σημερινό αυτοκίνητο και πολύ περισσότερο με εκείνο τύπου φόρμουλας…

Βρέθηκε στο Mardin’s Kiziltepe, μία περιοχή της Τουρκίας με “μυρωδιά” από πανάρχαια ελληνικά φύλα.

Πρόκειται λένε για παιχνίδι, όμως δεν μοιάζει με κάρα όπως τα φανταζόμαστε σήμερα, καθώς δείχνει τύπο σπορ, μονοθέσιο ή διθέσιο. Άραγε είχαν μεγάλη φαντασία οι αρχαίοι κατασκευαστές του ή, μήπως έχουμε εμείς;… -d-

Το «αυτοκινητάκι» ήταν μαζί με παιχνίδια κούκλες και σφυρίχτρες – όλα φτιαγμένα από πέτρα.

Το αυτοκίνητο παιχνίδι είναι τουλάχιστον 7.500 ετών – που χρονολογείται…. από τα τέλη της Λίθινης Εποχής.

Το αυτοκίνητο είναι «σαν ένα αντίγραφο” των σημερινών αυτοκινήτων!!!

Προσθέτοντας ότι μοιάζει επίσης και με τρακτέρ. Ωστόσο, οι αρμόδιοι αρχαιολόγοι του Μουσείου Mardin δεν εξήγησαν πώς ένα αυτοκίνητο παιχνίδι θα μπορούσε να είναι 7.500 χρόνια παλιό. Σχολιάζοντας τα άλλα αρχαία παιχνίδια, είπαν:

«Πιστεύουμε ότι οι σφυρίχτρες και οι κούκλες είναι 5.000 έως 6.000 ετών. Οι σφυρίχτρες είναι ακόμα σε κατάσταση λειτουργίας», όπως αναφέρει το aneksigita-fainomena.

Σχόλιο Πελασγού : Τί είναι άραγε αυτό;; Να τολμήσω να θέσω μία συνωμοσιολογία;;

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ότι δηλαδή ίσως ο ο σύγχρονος τεχνολογικός πολιτισμός είναι απλά τα “κατάλοιπα” πανάρχαιου ελληνικού πολιτισμού και οι ανακαλύψεις που γίνονται είναι απλά πιστές αντιγραφές των πανάρχαιων πολιτισμών..

Λέω μία άποψη, μπορεί να κάνω λάθος και να είναι απλά τρακτέρ (που και πάλι λέει “πολλά” για την τεχνολογία της εποχής).

Ωστόσο, ζητήματα τέτοιου είδους πρέπει να τα ψάξουμε και να τα αναλύσουμε και θα το πράξουμε εν καιρώ, σύμφωνα με το ellinonpaligenesia.

Παρακολουθείστε και ένα σχετικό βίντεο:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

7,500 Year Old Toy Tractor Found In Turkey?