Τι Κρύβει το Πραγματικό Όνομα του Απόλλωνα

Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου

Ο Πλάτων στον Κρατύλο, αναφέρει ότι ο Απόλλων είναι ο δημιουργός της ταυτόχρονης κίνησης των «ΟΜΟΠΟΛΩΝ» (ουράνιων σφαιρών). Ενώ από την λέξη «ΟΜΟΠΟΛΩΝ» προήλθε το όνομα Απόλλων με την αντικατάσταση του «ΟΜΟ» σε «Α» και με την παρεμβολή ενός ακόμη «Λ». Ωστόσο όπως προαναφέραμε το «ΟΜΟ» μετατρέπεται σε «Α» και απορρούμε πώς είναι δυνατόν;

Ο θεός αυτός ως δημιουργός της ταυτόχρονης κίνησης των ουράνιων σφαιρών είναι το Α και το Ω του κόσμου. Το δε Α στα κλειδιά του Πυθαγόρα είναι Ταύρος(βόδι), έχοντας αριθμό 1 και ιεογλυφικό το τρίγωνο που περιβάλλει τον ουρανό(Νούτ). Να τονίσoυμε ακόμη ότι το «Λ» στα κλειδιά του Πυθαγόρα έχει ιερογλυφικό το Ω.

Κατά την μυστική παράδοση στα πλανητικά συστήματα υπάρχει ιεραρχία στο εποπτεύων έργο. Είναι κατά τον Ησίοδο το λεγόμενον χρυσόν γένος, που είναι οι φύλακες των θνητών ανθρώπων. Οι θεοί γνωρίζουν την ουσία των Όντων και χρησιμοποιούν τα πραγματικά ονόματα, ενώ από τους ανθρώπους λίγοι μυημένοι γνωρίζουν τα πραγματικά ονόματα, διότι αναγκαστικά τα άλλαξαν για να κρυπτογραφήσουν τα μυστικά. Το κλειδί της αποκωδικοποίησης είναι τα ονόματα, όπως μας δίδαξαν οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΦΟΙ!

iokh.gr / Image by Adrian Balea from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.