Βρετανία: Η Υπερβορεία Ελλάς. Σκωτία η Χώρα των Ελλήνων (video)

[03/11/2014 - 18:20]

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Βρετανία: Η Υπερβορεία Ελλάς. Σκωτία η Χώρα των Ελλήνων

Μπορεί να υπάρχουν λιγοστές συγκεντρωμένες πληροφορίες για την Υπερβορεία, όμως, φαίνεται πως υπάρχουν πάρα πολλές διασκορπισμένες παντού σε διάφορα κείμενα από αρχαίους συγγραφείς…

Όταν τα συγκεντρώσουμε όλα και τα συναρμολογήσουμε, τότε τα πράγματα είναι ξεκάθαρα…

Σύμφωνα με όλε τις ιστορικές πηγές οι Κέλτες, πρόγονοι των Σκωτσέζων και των Βρετανών γενικότερα, εμφανίζονται περί το 1000 π.Χ.

Τι γίνεται, όμως, όταν υπάρχουν στοιχεία ότι η Βρετανία κατοικούνταν ήδη από το 6000 π.Χ.; Ο πανεπιστημιακός της Οξφόρδης, Μπάρι Κάνλιφ, έχει την απάντηση.

Ο Έλληνας εξερευνητής, Πυθέας ο Μασσαλιώτης, όταν έφτασε, ήδη υπήρχαν οργανωμένες κοινωνίες που μιλούσαν αρχαία ελληνικά…

Ένα φανταστικό σενάριο; Όχι, όταν συμφωνούν πολλοί ιστορικοί μεταξύ τους…

Και ποιός ήταν ο Κέλτος; Μήπως ένας γιος του Ηρακλή από την Κελτίνη; Τι σημαίνει αυτό με απλά λόγια;

Ότι ο Ηρακλής είναι είναι ο γενάρχης των Κελτών;..

Δείτε και έναν τάφο ενός Κέλτη πρίγκιπα με πολλά ελληνικά ευρήματα που αποδεικνύει τα σχετικά προαναφερόμενα.

Και γιατί ο Εκαταίος από τα Άβδηρα στο Περι Αιγυπτίων, λέει “…οι Βρετανοί ονομάζονται και Υπερβόρειοι…”;…

Ταυτόχρονα υπάρχουν πολλά τοπωνύμια στην Βρετανία (και σε ολόκληρο τον κόσμο) που επιβεβαιώνουν το γεγονός πως η Βρετανία ήταν χώρα ελληνική.

Παράλληλα, δεν μπορεί να τυχαίο ούτε το κυκλικό μεγαλιθικό μνημείο του Stonehenge που αποδίδεται στον Υπερβόρειο Απόλλωνα. Βλέπετε, όλα σχετίζονται και δένουν μεταξύ τους…

Δείτε το εκπληκτικά εκρηκτικό ντοκιμαντέρ που ακολουθεί, μία έρευνα του Πρόδρομου Κοφσανίδη και του ΕΟΕ, με πολύ περισσότερα και αναλυτικότερα στοιχεία, που πραγματικά ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ:

ΣΚΩΤΙΑ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ -ΒΡΕΤΑΝΙΑ Η ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΣ- from eoetv.vimeo on Vimeo.

Αν το video δεν παίζει, δείτε το εδώ.

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ