Το εικονογραφημένο βιβλίο των Ανουνάκι και η μετάφρασή του, σύμφωνα με ισχυρισμούς

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα μεγάλο όσο, ίσως, και απόκρυφο μυστικό φαίνεται να κρύβουν στο περιεχόμενό τους κάποια μεταλλικά βιβλία που βρέθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν. Σύμφωνα με ακαδημαϊκούς και άλλους ειδικούς, θα μπορούσαν να αλλάξουν πολλά από όσα νομίζουμε ότι ξέρουμε…

Η dailymail.co.uk σ’ έρευνά της αποκάλυψε ότι βρέθηκαν 70 κώδικες μολύβδου σε ένα σπήλαιο, στο χωριό Saham στην Ιορδανία, χάρη στην βοήθεια ενός βεδουίνου, του Hassan Saida. Ο Hassan είναι ένας οδηγός φορτηγού και ζει στο αραβικό χωριό Umm Al -Ghanim.

Φαίνεται να πρωτοεντοπίστηκαν το 2007 και η χρονολόγησή τους τα τοποθετεί γύρω στον πρώτο αιώνα, γεγονός που θα μπορούσε να τα χαρακτηρίσει ως «πρωτοχριστιανιακά». Ο David Elkington, ένας Βρετανός λόγιος, τα χαρακτηρίζει ως την σημαντικότερη ανακάλυψη της χριστιανικής ιστορίας.

Αυτή η αρχαία συλλογή από 70 μικροσκοπικά βιβλία, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα μπορούσαν να ξεκλειδώσουν μερικά από τα μυστικά των πρώτων ημερών του Χριστιανισμού.

Αν και οι γνώμες των ακαδημαϊκών διίστανται ως προς την αυθεντικότητά τους αλλά και ως προς το περιεχόμενό τους, σε γενικές γραμμές επικρατεί η άποψη ότι τα παράξενα μεταλλικά βιβλιαράκια, θα μπορούσαν να αποδειχθούν τόσο σημαντικά όσο και η ανακάλυψη των κυλίνδρων της Νεκράς Θάλασσας το 1947.

Υποστηρίζεται, δηλαδή, ότι θα μπορούσαν να αλλάξουν την κατανόησή μας για τη Βίβλο και, κυρίως, για την Καινή Διαθήκη.

Στις σελίδες τους, οι οποίες δεν είναι πολύ μεγαλύτερες από μια πιστωτική κάρτα, υπάρχουν εικόνες, σύμβολα και λέξεις που φαίνονται να αναφέρονται στον Μεσσία και πιθανόν ακόμη και στην Σταύρωση αλλά και την Ανάσταση.

Το μυστήριο βαθαίνει καθώς πολλά από τα βιβλία είναι σφραγισμένα, γεγονός που κάνει τους ακαδημαϊκούς να υποθέσουν ότι στην πραγματικότητα αποτελούν την χαμένη συλλογή κωδίκων που αναφέρονται στο βιβλίο της Αποκάλυψης της Βίβλου.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Η Δρ Margaret Barker, πρώην πρόεδρος της Μελετητικής Εταιρείας για την Παλαιά Διαθήκη, δήλωσε: «Το Βιβλίο της Αποκάλυψης μιλάει για ένα σφραγισμένο βιβλίο που άνοιξε μόνο ο Μεσσίας».

Όλα αυτά και άλλες ιδέες των ειδικών ιντριγκάρουν για το σε τι πραγματικά αναφέρονται.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Jose Domingo Martinez Garcia, έναν εναλλακτικό ερευνητή, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά από τις επικρατέστερες θεωρίες των ακαδημαϊκών.

ΒΡΕΘΗΚΕ το ΜΥΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ των ΑΝΟΥΝΑΚΙ; (εικόνες)
Εδώ βλέπουμε το εσωτερικό του σπηλαίου. Είναι μαγευτικό μέσα και έξω. Κάποτε έτρεχε νερό που εκτινάσσοταν με δύναμη από την εσοχή που βλέπουμε στο βάθος. Σήμερα δεν υπάρχει νερό εκεί πια.

Το σπήλαιο, όπου ανακαλύφθηκαν τα 70 μεταλλικά βιβλία, ήταν σεβαστό στην αρχαία εποχή, λόγω των Ανουνάκι, όπως υποστηρίζει ο Martinez Garcia. Τα βιβλία αποκαλύπτουν την αλήθεια μιας σειράς γεγονότων κατά την διάρκεια της εξέγερσης του Marduk κατά των Enlil και Anu.

ΒΡΕΘΗΚΕ το ΜΥΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ των ΑΝΟΥΝΑΚΙ; (εικόνες)

Ένα από τα 70 βιβλία που βρέθηκαν στο σπήλαιο. Ανάγλυφο από μόλυβδο.Το ίδιο βιβλίο, με εξώφυλλο, πιθανότατα, τον πατέρα του Enki:

Τα βιβλία αυτά είναι πολύ αινιγματικά και ερμηνεύονται μόνο με γενικότερες γνώσεις της ιστορίας των Ανουνάκι. Χαμένα για πολλούς αιώνες, περιέχουν μία ιστορία που περιγράφεται πριν 10.000 χρόνια.

Πιθανότητα τοποθετήθηκαν στο σπήλαιο από αυτούς που ήθελαν, όταν βρεθούν, να πουν την αλήθεια για το τι συνέβη τότε, ισχυρίζεται ο Martinez Garcia.

ΒΡΕΘΗΚΕ το ΜΥΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ των ΑΝΟΥΝΑΚΙ; (εικόνες)
Ένα άλλο βιβλίο σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας. Δεξιά βλέπουμε ένα βασιλιά με μια κορώνα

Σύμφωνα με το Jose Domingo Martinez Garcia, τα βιβλία μας περιγράφουν έναν πόλεμο και το μέγεθος της τραγωδίας που ακολούθησε την πραγματικότητα του πολέμου.

Πρέπει να χρησιμοποιήθηκαν ατομικά ή πυρηνικά όπλα. Ήταν ένας παγκόσμιος πόλεμος. Τα πυρηνικά έγιναν η αιτία για μια πλημμύρα που ξεκίνησε από τον Βόρειο Πόλο. Ενδεχομένως απότομο λιώσιμο πάγων. 38.000.000 κυβικά χιλιόμετρα νερού έφεραν μία πλημμύρα. Άλλες βόμβες έπεσαν στη Μέση Ανατολή, στην κοιλάδα του Νείλου και την κοιλάδα του Ινδού.

Ο Enlil κέρδισε τον πόλεμο, αλλά ουσιαστικά δεν κέρδισε καθόλου. Ο Enlil έπρεπε να εκκενώσει τη Γη από τους πολίτες Anunnaki, λόγω της ραδιενέργειας και έκανε πολλά ταξίδια για να τους συγκεντρώσει όλους.

Χιλιάδες στρατηγοί αντάρτες και πολεμιστές θάφτηκαν στις στοές του βουνού Urulu στην Αυστραλία. Σε 5 χιλιόμετρα βάθος βρίσκεται ο Μεγάλος Ασήμαντος Ηγέτης. Στην συνέχεια οι στοές σφραγίστηκαν.

ΒΡΕΘΗΚΕ το ΜΥΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ των ΑΝΟΥΝΑΚΙ; (εικόνες)

Αλλά ο Marduk κρύφτηκε σε ένα μυστικό υπόγειο τούνελ. Κανείς δεν το γνωρίζει. Εκεί συνέχισε να συνωμοτεί. Σύμφωνα με όλες τις αναφορές ήταν κοντά στη Θήβα, μια αιγυπτιακή πόλη που έγινε διάσημη για το γεγονός ότι είχε ένα πολύ σκληρό ζωντανό θεό, ο οποίος μετέτρεψε τους Αιγύπτιους σε απάνθρωπους. Ένα κακό που επεκτάθηκε και στην Δύση μετά την επιδρομή στην ιερή πόλη της Ράμα, μία από τις δύο υπόγειες πόλεις του Enlil.

Σε άλλο βιβλίο, υπάρχει ένα άλλο στοιχείο το οποίο είναι αρκετά δύσκολο να ερμηνευθεί. Δεξιά είναι μία πόλη, ίσως υπόγεια. Φαίνεται να έχει βομβαρδιστεί από τους συνωμότες κατ’ εντολή του Marduk. Η κίνηση της σπονδυλικής στήλης φανερώνει είτε ότι είναι η ανατίναξη της πόλης είτε αεροπλάνα σε σχηματισμό. Πάνω φαίνεται να υπάρχει ένας δορυφόρος και τα αεροσκάφη που μπορεί να είχαν επαναστατήσει.

Αλλά υπάρχουν κι άλλα πράγματα, όπως, φοίνικες:

ΒΡΕΘΗΚΕ το ΜΥΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ των ΑΝΟΥΝΑΚΙ; (εικόνες)

Εδώ, διακρίνεται ο βασιλιάς του Nibiru, ο Anu. Υπάρχει ένα έμβλημα, κάτι που λάμπει. Ίσως, σημαίνει κάτι για τον Anu ή τον Nibiru.

ΒΡΕΘΗΚΕ το ΜΥΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ των ΑΝΟΥΝΑΚΙ; (εικόνες)

Κάτω φαίνεται καθαρότερα:

ΒΡΕΘΗΚΕ το ΜΥΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ των ΑΝΟΥΝΑΚΙ; (εικόνες)
Η κεντρική φιγούρα είναι ο Anu
ΒΡΕΘΗΚΕ το ΜΥΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ των ΑΝΟΥΝΑΚΙ; (εικόνες)
Εδώ βλέπουμε φοίνικες και ένα μεγάλο πύργο. Πιθανότατα απεικονίζουν ένα όρος στη λίμνη Razazah στη Σουμερία, όπου έζησε ο Enki. Αυτή η τοποθεσία σημαίνει ότι ο Enki και ο Marduk είναι πίσω από όλα όσα προγραμματίζονταν εκεί.

Σε άλλο βιβλίο:

ΒΡΕΘΗΚΕ το ΜΥΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ των ΑΝΟΥΝΑΚΙ; (εικόνες)
Βλέπουμε ένα μεγάλο πρόσωπο που γεμίζει ολόκληρη τη σελίδα. Ενδεχομένως είναι του Μαρντούκ. Ο πόλεμος των επαναστατικών δυνάμεων.

Η σελίδα έχει και άλλα σχέδια που ερμηνεύονται ως αεροσκάφη ενώ κάποια από αυτά διαθέτουν οπλισμό τύπου λέιζερ. Κάποιες ομάδες αεροσκαφών υπερτερούν και σίγουρα είναι αντίπαλες μεταξύ τους.

Άραγε, πόσο μπορεί να ευσταθούν οι απόψεις του Jose Domingo Martinez Garcia; Όπως και να έχει, τόσο σύμφωνα με τις προτάσεις των λόγιων ακαδημαϊκών όσο και με του ερευνητή, τα 70 μεταλλικά βιβλία ιντριγκάρουν και σίγουρα κρύβουν ένα μυστικό που θα μπορούσε να αλλάξει ή να συμπληρώσει σημαντικά την ιστορία της εποχής του Ιησού, είτε της Ιστορίας γενικότερα…

diadrastika.com