Image by AI generator from Canva

Αυτά Δεν μας τα Είπαν για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΙΚΗ Α΄ !!! Όσο Μπορούν ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο Αρχαίος Ελληνικός Πολιτισμός, πριν μερικές χιλιάδες χρόνια ήταν παγκόσμιος. Υπάρχουν πολλά πράγματα που το δείχνουν και το υποστηρίζουν. Ένα ακόμα στοιχείο είναι η Γραμμική Γραφή Α΄

Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Στις ανακαλύψεις που είχε κάνει ο ερευνητής Klaus Dona, το video για τις οποίες είχε κάνει τον γύρω του κόσμου, με τίτλο “The Hidden History of The Human Race” (δείτε στο τέλος), αναφέρεται και σε μία πυραμίδα με τον παντεπόπτη (ή πανόπτη) οφθαλμό, δηλαδή το μάτι που τα βλέπει όλα.

Είναι η γνωστή πυραμίδα με το μάτι που υπάρχει στο μονοδόλαρο, η μεγάλη σφραγίδα των ΗΠΑ, και θεωρείτε ως το σύμβολο των Illuminati και, γενικότερα, της Νέας Τάξη Πραγμάτων.

Σύμφωνα με την συνέντευξη που έδωσε ο κ. Dona στον Bill Ryan, η πυραμίδα βρέθηκε στο Εκουαδόρ. Εξηγεί πως το «μάτι» είναι ψηφιδωτό και σχολιάζει πως στην πυραμίδα υπάρχουν δεκατρία σκαλοπάτια, όπως ακριβώς και στο χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου,

Επίσης, υπέδειξε πως στο κάτω μέρος της υπάρχει ένα ακόμα «ψηφιδωτό από μικρά κομμάτια χρυσού που δείχνουν τον αστερισμό του Ωρίωνα. Δίπλα σε αυτήν υπάρχει και κάποια άγνωστη γραφή..

ΓΡΑΜΜΙΚΗ Α΄ δείχνει ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Εμείς παρατηρούμε ότι η συγκεκριμένη γραφή “μιλάει” ελληνικά αφού πρόκειται για την Γραμμική Α.

ΓΡΑΜΜΙΚΗ Α΄ δείχνει ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Ας δούμε γιατί αφού πρώτα παρατηρήσουμε την Γραμμική Α΄

ΓΡΑΜΜΙΚΗ Α΄ δείχνει ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Τα δύο από τα τρία σε κύκλο είναι ίδια με το 2ο και 4ο γράμμα της παραπάνω γραφής.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

ΓΡΑΜΜΙΚΗ Α΄ δείχνει ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Εδώ το γράμμα που θυμίζει αστέρι είναι το 3ο γράμμα. Ενώ το άλλο που μοιάζει με άλφα είναι πολύ κοντά στο 2ο γράμμα.

Και μας λείπει το 1ο γράμμα. Αυτό το γράμμα έχει πολύ μεγάλη σχέση ή συγγένεια με το “αστέρι”. Παρατηρήστε το καλύτερα:

ΓΡΑΜΜΙΚΗ Α΄ δείχνει ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Το 1ο γράμμα είναι κάποιο πολύ συγγενικό του Διπλού Έψιλον, ή το ίδιο γραμμένο αλλιώς.

ΓΡΑΜΜΙΚΗ Α΄ δείχνει ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Αν βάλουμε όλα τα γράμματα στην θέση τους έχουμε το εξής:

grammiki-07-d-2-pyramid-bottom-letters

Αν εξαιρέσουμε το πρώτο γράμμα, το οποίο δημιουργήσαμε, όλα τα υπόλοιπα βρίσκονται μέσα στους δύο πίνακες της Γραμμικής Α΄.

Η Γραμμική Α είναι ελληνική γραφή, σύμφωνα με πορίσματα του Ventris τα οποία, δυστυχώς, δεν πρόλαβε να δημοσιεύσει λόγω δυστυχήματος (τυχαίο;), αλλά φαίνεται να επιβεβαιώνονται από σύγχρονες μελέτες του καθηγητή πληροφορικής Μηνά Τσικριτζή το 2001.

Ο κ. Τσικριτζής, επι πλέον, καταλλήγει στο συμπέρασμα “ότι η γλώσσα την οποία καταγράφει η Γραμμική Α, είναι μία πρώιμη αιολική διάλεκτος που διατηρούσε κάποιον αρχαϊσμό”.

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

«Την ίδια γραφή», τονίζει ο Klaus Dona, «βρήκαν σε πέτρες στην Κολομβία, στο Ιλλινόις (ΗΠΑ), στο Γκλοζέλ της Γαλλίας, στην Μάλτα, στο Τουρκμενιστάν, στην Αυστραλία και στην Νότια Καλαβρία της Ιταλίας. Πάντα πρόκειται για πέτρες και κεραμικά ή τερακότα, με την ίδια γραφή», ξανατονίζει.

Για τον Kurt Schildmann, ο οποίος ήταν ο Πρόεδρος του Γερμανικού Γλωσσολογικού Συλλόγου και γνώριζε τέλεια περισσότερες από 40 γλώσσες, αυτή η γραφή «υπήρξε κάποτε σε όλο τον πλανήτη και θα πρέπει να υπήρξε ένας παγκόσμιος πολιτισμός αρχαιότερος από τον Σανσκριτικό, αρχαιότερος κατά 6.000 χρόνια». Από κει και πέρα και με δεδομένο πως τα γράμματα στον πάτο της πυραμίδας του Εκουαδόρ είναι Γραμμική Α, δηλαδή, ελληνικά, τότε, κάποτε όλος ο πλανήτης μιλούσε και έγραφε ελληνικά, αφού υπήρχε ένας παγκόσμιος πολιτισμός: ο Ελληνικός.

Η συμβατική επιστήμη της Αρχαιολογίας και της Ιστορίας, θέλει τους αρχαίους Έλληνες εγκλωβισμένους μέσα στα στενά πλαίσια της λεκάνης της Μεσογείου, αδυνατώντας να φανταστεί (ή σκόπιμα αποκρύπτει στοιχεία π.χ. για ελληνική παρουσία στην Αμερική από το 9.600 π.Χ.!) πως κάποτε υπήρξε ένας παγκόσμιος πολιτισμός, των Ελλήνων. Αλλά, καμιά φορά, όπως είδατε, άθελά τους, τους ξεφεύγουν κάποια πράγματα…

Σύμφωνα με τον Klaus Dona, «ο καθηγητής Kurt Schildmann, κατάφερε να μεταφράσει αυτή τη επιγραφή. Μάλιστα, την ονόμασε προ-Σανσκριτική επειδή», κατά την γνώμη του, «ήταν παλαιότερη από κάθε άλλη γραφή». Η μετάφραση αυτών των τεσσάρων λέξεων που υπάρχουν κάτω από την πυραμίδα είναι «Έρχεται ο Υιός του Δημιουργού».

Σχετικά με το ποιός είναι αυτός ο “Γιος του Δημιουργού” που έρχεται και ποιά είναι η σχέση του με τον Ωρίονα και με τον Πανόπτη Οφθαλμό της Πυραμίδας που έχει γίνει η σφραγίδα που εξουσιάζει και δυναστεύει τον πλανήτη, θα ασχοληθούμε κάποια άλλη στιγμή.

Το επίμαχο απόσπασμα του Klaus Dona βρίσκεται στο λεπτό 7:40 κι έπειτα:

Klaus Dona : The Hidden History of the Human Race (March 2010)

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Πηγές
Σχετικά με την Γραμμική Α και εικόνες: Περιοδικό Ελλήνων Ιστορία αρ.φ. 5, 2003
diadrastika / Image by AI generator from Canva