ΣΚΕΨΟΥ. ΨΑΞΕ. ΚΡΙΝΕ. ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ. ...Διαδραστικά!

Γράφει ο Σπύρος Μακρής  

Τι γίνεται όταν κάποιο άγνωστο αντικείμενο πλησιάζει τον ΔΔΣ; Είναι ένας επικίνδυνος αστεροειδής; Είναι ένα διαστημικό σκουπίδι που πλησιάζει κατά πάνω του; Τι σημαίνει αν αυτό το αντικείμενο σταθεί, σταθμεύσει και τελικά ελλιμενιστεί στα πλευρά του γήινου επανδρωμένου σταθμού; Και… γιατί η NASA, μετά από αυτό, διακόπτει το σήμα;…


Σε ζωντανή μετάδοση η κάμερα της NASA του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού μεταδίδει παράξενα πλάνα από ένα κίτρινο-πράσινο άγνωστο αντικείμενο «κολλημένο» στα πλευρά του ΔΔΣ. Πώς βρέθηκε εκεί; Τι ακριβώς είναι;


Δεδομένου ότι ο καθένας μπορεί να παρακολουθήσει ελεύθερα το περιεχόμενο που μεταδίδεται στο Ustream, το παράξενο συμβάν καταγράφεται από έναν ufo-κυνηγό, τον χρήστη Streetcap1 στις 29 Ιανουαρίου, το 2014. Αμέσως πήρε το δρόμο του και δημοσιεύτηκε στο Youtube.


Όταν η NASA αντιλήφθηκε ότι κάτι, πέρα από τα συνηθισμένα συνέβαινε στον ΔΔΣ, για περίπου δύο λεπτά, έκοψε το σήμα και η ζωντανή λειτουργία μετατράπηκε σε μπλε οθόνη. Γίνεται, αμέσως φανερό πως αυτό το αντικείμενο είναι αρκετά ύποπτο και ιδιαίτερα αποκαλυπτικό, τόσο που η NASA αναγκάζεται να τερματίσει σκοπίμως την μετάδοση, αμέσως μόλις συνειδητοποίησε τι συνέβαινε.


Ας δούμε το video:


Ας αναλύσουμε αυτά που είδαμε:


Η θέση σύνδεσης του UFO στον ΔΔΣ καθώς και η αργή περιστροφή της Γης στο παρασκήνιο υποδηλώνει ότι η κάμερα του τελευταίου δείχνει αυθεντικές εικόνες, γεγονός που μειώνει στο ελάχιστο τις πιθανότητες να πρόκειται για κάποιο σφάλμα του φακού.

Η πιθανότητα σφάλματος του φακού καθώς και η περίπτωση αντανάκλασης, μειώνεται ακόμα περισσότερο από το γεγονός ότι λόγω της περιστροφής της Γης το UFO εξακολουθεί να διατηρεί σταθερή θέση του.

Παρατηρώντας πολύ προσεκτικά το video θα διαπιστώσετε πως ακόμα και ο φωτισμός και οι σκιές αλλάζουν επάνω στο αντικείμενο, γεγονός που σηματοδοτεί ότι πρόκειται για κάτι στερεό, συμπαγές, με σχήμα και μορφή. Κατά συνέπεια αφαιρείται κάθε είδους αμφιβολία.

Με δεδομένο το μέγεθος του ΔΔΣ εκτιμάται ότι το μέγεθος του άγνωστου και παράξενου αντικειμένου είναι περίπου στα 10 μέτρα μήκος, ίσως και λίγο περισσότερο.

Ο πολύ γνωστός ερευνητής και συγγραφέας Scott Waring του ufosightingsdaily.com, σύμφωνα με δικές του αναλύσεις στο video, υποστήριξε την αυθεντικότητα αυτής της ιδιόρρυθμης εμφάνισης.

Με δεδομένες τις παραπάνω παρατηρήσεις, προχωρούμε σε μερικά συμπεράσματα. Το UFO πλευρίζει τον ΔΔΣ. Δεν κάνει καμία προσπάθεια να καλύψει τον εαυτό του. Άρα, εκτός από την κάμερα της NASA και όλους εμάς που το βλέπουμε, το έχουν δει και οι επιβαίνοντες του ΔΔΣ. Πρόκειται, λοιπόν, για μία συνάντηση που έχουν! Ενδεχομένως, μία από τις πολλές που θα είχαν οι αστροναύτες κατά την παραμονή τους εκεί πάνω.

Επιπλέον, μετά από λεπτομερή ανάλυση διαπιστώνουμε ότι το UFO ήταν αγκυροβολημένο ανάμεσα στη μονάδα διαφυγής Soyuz και της ρωσικής μονάδας έρευνας & παροχής υπηρεσιών, μία από τις πέντε ενεργές θέσεις ελλιμενισμού που υπάρχουν στο σταθμό που χρησιμοποιούνται από το προσωπικό προκειμένου να μεταφερθούν στον ΔΔΣ.
Με βάση αυτή την προσέγγιση, είναι πιθανό ότι τα όντα του UFO μπήκαν στον ΔΔΣ και ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους εκπαιδευμένους αστροναύτες του. Κατά συνέπεια, μίλησαν, είχαν διάλογο σε μία κοινή γλώσσα…

Μήπως τελικά, έλεγε την αλήθεια ο Clark McClelland, ένας πρώην μηχανικός της NASA, ο οποίος αφού βγήκε στην σύνταξη, ισχυρίστηκε ότι κάποια μέρα κι ενώ εργαζόταν στο Kennedy Space Center, Launch Control Center (LCC) είχε δει μια συνάντηση μεταξύ δύο αστροναυτών του ΔΔΣ με αλλοδαπούς-εξωγήινους οι οποίοι είχαν ύψος περίπου 9 πόδια, δηλαδή γύρω στα 3 μέτρα…


Ο εξωγήινος στεκόταν όρθιος μέσα στο Space Shuttle Payload Bay κάνοντας μια συζήτηση με δύο αμερικανούς αστροναύτες της NASA, οι οποίοι ήταν δεμένοι! Παρατήρησα επίσης στις οθόνες μου, ότι το διαστημικό σκάφος του εξωγήινου ήταν σταθεροποιημένο, σε ασφαλή τροχιά στο πίσω μέρος της κύριας μηχανής του Space Shuttle.


Αυτό συνέβη ενώ ο McClelland βρισκόταν σε μία Άκρως Απόρρητη Αποστολή του Υπουργείο Άμυνας (Πεντάγωνο). Οι ισχυρισμοί του, τώρα, φαίνεται να βρίσκουν άμεση υποστήριξη με το video που παρακολουθήσαμε. 

Όμως, θα πρέπει να τονίσουμε, ότι δεν είναι ο μόνος εργαζόμενος της NASA που έχει γίνει μάρτυρας παρόμοιων περιστατικών συνάντησης προσωπικού της NASA με εξωγήινους…

Τέλος, για ποιο λόγο η NASA διέκοψε την σύνδεση της ζωντανής μετάδοσης; Μήπως η επίσκεψη του αγνώστου σκάφους στον ΔΔΣ δεν ήταν προγραμματισμένη, ώστε να έχει φροντίσει από πριν να κλείσει τις κάμερες; Μήπως οι εξωγήινοι αιφνιδίασαν με μία ξαφνική και απρόσμενη επίσκεψη;

Σίγουρα η NASA είχε και έχει να απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις. Κάτι που προς το παρόν δεν έχει κάνει…

diadrastica.com

Φόρτωση...

2 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Χωρίς να θέλω να αποδομήσω το σκεπτικό σας, το οποίο είναι αρκετά δομημένο, θα ήθελα να σημειώσω πως το περιστατικό κατεγράφη από τον Streetcap, την εποχή που αναφέρετε πως εθεάθη. Η επίσημη θέση ήταν ότι αυτό το UFO είναι ομοίωμα της ολυμπιακής δάδας των χειμερινών ολυμπιακών αγώνων που έγιναν στο Σότσι της Ρωσία, και είχε ως νόημα κίνησης την μεταφορά της ολυμπιακής φλόγας και άρα του ολυμπιακού πνεύματος παντού όπου υπάρχουν άνθρωποι… Αν το ψάξετε, θα δείτε ότι η δάδα των χειμερινών του Σότσι μοιάζει με το UFO… ή ότι το UFO μοιάζει με την δάδα… όπως θέλετε. Τώρα, αν όντως έγινε έτσι ή είναι μια μπαρούφα να 'χαμε να λέγαμε, θα το κρίνει η ιστορία. Αν πάλι όντως έγινε, θα περίμενα περισσότερη δημοσιότητα για μια τέτοια "διαφημιστική" κίνηση… Για μένα σημασία έχει πως όταν μιλάμε για ΑΤΙΑ, να είμαστε σίγουροι ότι είναι ΑΤΙΑ, και άρα θέλει αρκετό ψάξιμο παραπάνω πριν σηκώσουμε ένα ανάλογο post με βαριές πιασάρικες λέξεις και θαυμαστικά…

  • Αγαπητέ φίλε καλημέρα,

   Δεν αντιλέγω ότι μπορεί να έχετε δίκιο, ωστόσο η ολυμπιακή δάδα έφτασε στον ΔΔΣ και επέστρεψε πίσω στην Γη, πολύ νωρίτερα από την ημερομηνία στην οποία αναφερόμαστε. Από την άλλη, το μέγεθος της Ολυμπιακής δάδας είναι κατά πολύ μικρότερο από αυτό που βλέπουμε εξωτερικά στον ΔΔΣ.

   Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ http://www.naftemporiki.gr/story/727782/epestrepse-sti-gi-i-olumpiaki-dada

   Όμως, επειδή πάντα υπάρχει ενδεχόμενο λάθους και εκτίμησης, θα ήταν ασφαλές, αν υπήρχε η δυνατότητα από μέρους σας -ή από κάποιον άλλο αναγνώστη- να ρίξετε περισσότερο φως ώστε να γίνουν και οι ανάλογες διορθώσεις του άρθρου.

   Με εκτίμηση
   Σπύρος Μακρής
   diadrastika.com

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Το σχόλιό σας
Το όνομά σας